Local

Primăria Iași licitează locuri de parcare prin WhatsApp. Apar locuri noi în strada Toma Cozma

Publicat: 02 mai 2020

Pandemia de COVID-19 a făcut ca până și licitațiile privind locurile de parcare din municipiul Iași să se deruleze prin intermediul aplicației de telefonie mobilă WhatsApp. O astfel de licitație va fi derulată de Primăria Iași pentru zona Toma Cozma

Situația provocată de pandemia de COVID-19 a făcut ca și procedurile privind închirierea locurilor de parcare din municipiul Iași să se desfășoare în condiții anormale. O astfel de procedură derulată de Primăria Iași va avea loc prin intermediul aplicației WhatsApp la mijlocul acestei luni. Este vorba despre închirierea unor locuri de parcare în zona Toma Cozma.

„Municipiul Iași organizează în data de 14 mai 2020, de la ora 12:00, utilizând aplicația WhatsApp, licitația pentru închirierea unui număr de șapte locuri de parcare cu numerele 9, 15, 16, 17, 18, 21 și 23. Toate sunt situate în parcarea de reședință din strada Toma Cozma, nr. 89. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile 571 și 571A”, au precizat cei de la Primăria Iași.

Actele necesare pentru înscrierea la licitație se transmit la adresa de e-mail: parcari@primaria-iasi.ro. Data limită de depunere a dosarelor este 12 mai 2020, ora 13:00. Municipalitatea a adoptat licitația prin aplicația de telefonie pe perioada pandemiei de COVID-19, pentru a se evita contactul direct cu cetățenii.

Adauga un comentariu