Cancan ultimă oră

Prin ce spaimă a trecut Oana Sîrbu: ,,12 minute, atât am dat masca jos”

Publicat: 31 iul. 2021
Oană Sîrbu zambeste larg
Solista a luat virusul înainte de Paște

Oana Sîrbu (53 de ani) a vorbit recent despre experiența infectării cu noul coronavirus. Solista a luat virusul înainte de Paște, când a mers la niște filmări de televiziune alături de mai mulți colegi care nu au purtat măști. Au fost doar câteva minute necesare pentru ca actrița să se îmbolnăvească, deși a fost precaută încă de la începutul pandemiei

Vedeta a mărturisit că a fost extrem de precaută de la începutul pandemiei.

„Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere. La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost.“, a spus Oana Sîrbu, la un post de televiziune.

Oana nu a ajuns la spital, deși a avut simptome destul de supărătoare.

“La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a povestit solista.

Vedeta și-a pierdut mama, recent

„Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toți trecuți de a doua tinerețe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră.

Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieții. Am fost extrem de legată de ei, chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Știa cât de greu este. Dar asta nu m-a împiedicat să nu am o relație foarte bună cu ei. Eu și cu fratele meu am încercat să le umplem sufletele cu bucurie. Am încercat să o pun pe picioare pe mama, dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani”, a mai spus Oana Sîrbu.

 

Adauga un comentariu