Local

Procurorii DNA au descins la Primăria Municipiului Iaşi. Denisa Ionașcu, secretarul CL, întâmpinată de anchetori – GALERIE FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 12 dec. 2022
_____ Vizualizări 47 Comentarii

În dimineaţa zilei de 12 decembrie 2022, procurorii DNA au descins la Primăria Municipiului Iaşi. Conform unor surse, ar fi vorba de percheziţii la Arhivă, Urbanism şi Registratură.

UPDATE 4: Primarul Mihai Chirica a avut o primă reacție după ce procurorii DNA au descins la sediul Primăriei.

UPDATE 3: Secretarul Consiliului Local nu comentează, deocamdată, perchezițiile DNA.

De altfel, în luna martie a acestui an, PMA a făcut o plângere la DNA, în contextul unui proiect imobiliar din zona Moara de Vânt. Este vorba despre inadvertențe în autorizația de construire. Ce s-a eliberat în autorizație e diferit de edificare.

În teren s-au găsit alți indicatori urbanistici, au transmis reprezentanții primăriei.

UPDATE 2: Secretarul Consiliului Local, Denisa Ionașcu, a fost întâmpinată de anchetatori și condusă la Arhiva Primăriei.

UPDATE: Conform surselor, secretarul Consiliului Local, Denisa Ionașcu, este așteptată la sediul primăriei. Deocamdată nu a ajuns.

Comentarii
  • Pe strada Ciruc 15 se construiește un duplex in strada. Nu respecta nimic din PUG. Schela pe trotuar, grad ocupare teren maxim. Afișaj investiție lipsa. Nimeni de la urbanism nu vede dacă nu trebuie sa vadă.

  • La cate dosare penale (deocamdata are 5 la numar) trebuie sa ajunga primarul Chirica ca DNA Bucuresti sa-l salte definitiv ? Chiar in orasul asta nu se gaseste un primar adecvat urbei ?

  • ala nu are autorizatia…a ridicat casa aia vinerea si sambata, cand nu lucreaza astia de la politia locala..oricum, politia locala trebuie sesizata

  • Firma fantoma termo service iasi cand o verificati ???de 10ani inseala pensionarii din Iasi ,taxe taxe penalizari cele mai mari si degeaba

  • La cate magarii s-au facut si se fac in primarie trebuiau arestati de mult toti de acolo, primar, viceprimari, sefi de servicii, secretar etc., dar daca stiu unde sa-si plateasca protectia scapa doar cu niste sperieturi! Chiar nu au probe procurorii despre banii pe care-i dau dezvoltatorii in primarie prin diverse sageti? Dumitrascu zis Scafandru a intermediat sute de spagi si nu a patit nimic! Merge cu S-classe, consoarta cu GLC, vacante peste vacante prin locuri exotice…, si procurorii chiar nu stiu? Si ca asta mai sunt si altii, de ex. Iulian Saritanu! De ce nu sunt luati la intrebari aceste sageti care meritau arestate de ani de zile, impreuna cu sefii din primarie?

  • Chirica trebuia saltat cu mascatii. Denisa este nevinovata. Capul relelor este in conducerea primariei. Ieri la PSD azi la PNL. Toate serviciile din cadrul primariei sunt nefunctionale. Chirica ce pastoreste?

  • Nu se poate asa ceva…!

    DNA Iasi a inceput sa faca anchete ca sa-si justifice procurorii salariile ?!

    Minune !

    Ca sa-l aresteze pe Nichita a venit DNA Bucuresti, pentru ca cei de la Iasi stateau de shase sa fure Nichita, si nu-l puteau ancheta.
    Probabil ca au informatii ca vine tsunami de arestari si sleahta de Ghita Ipingescu de la DNA Iasi arata ca sunt harnici pe principiul: ,,Mircea, fa-te ca lucrezi”.
    La cate jafuri din banii publici s-au petrecut in satul Iasi abia acum DNA l-a gasit pe acarul Paun ca a facut nereguli in cazul unui proiect de urbanism ?
    Dar despre celelalte nereguli in urbanism cand se ocupa Gitza Ipingescu ?
    Probabil ca acest caz este legat de vreun escroc din opozitie, si PNL, care este partidul ingerilor,
    cu coarne, ,,scoate putregaiul la suprafata”.
    Slabuta miscarea…Asteptam tsunami care vine cu tribunale militare si eshafodul gata asamblat.
    Aceste actiuni de PR nu ne mai aburesc.
    In 32 de ani am tot vazut scene de circ justitiar…
    Blondina e ca in cazul cu baba prinsa de FISC vanzand patrunjel si amendata ca sa ,,starpeasca evaziunea” din colonia Romanica, dar rechinii mari sunt ocrotiti de Militie, Procuratura si Judecatorie.

    Vendeta politica pe fata !

  • proiectul specificat in acest articol este un proiect instigat de catre oameni cu influenta in mai multe domenii la activitate care au pus la cale un plan premeditat speficicand sume sau aspecte care ar fi putut duce la o evaluare gresita , aceast lucru fiind in totalitate dorit de la bun inceput?

  • Dar pe Ivan de la Servicii Publice,nu-l ia nimeni la întrebări ?Tocmai și-a pus panouri foto-voltaice cu aceasi firma care a prestat servicii unde este el director.Si cum se stie iau fost montate la el acasa pe banii de la Servicii Publice. DNA ce face???????

  • Atâta corupție în toate instituțiile statului și noi vrem in Schengen!
    Nu știu,de fapt,daca in Romania noastră se mai merita sa semnalezi fapte de corupție!
    Nu prea te baga nimeni in seama,mai ales daca la mijloc este cineva care trebuie protejat…

  • Multi ani iti doresc Denisa! la Targsor….! Asa cum iti bati tu joc de oamenii care asteapta semnatura ta, si tu blochezi tot cu nerusinare. acu 2 zile ti-am scris intr-un coment, ca o sa platesti. A venit ziua scadentei? Poate te apara Niculita, doar interesele lui le aperi.

  • …pe Zanfirescu …cand o sa.l anchetati …pt. ca a suflat in aparatul DRAG.TEST …in zona Pacurari ( in fata la benzinaria MOL ) …in locul lui CHIRICA …???

  • Pe gunoaiele de Zlovag si Vieru de ce nu ii ia nimeni la intrebari? Fac receptii si edificari la bocuri unde in loc de parcari subterane aunt apartamente si pe unul care isi face o casa il omoara cu regulile lor!!!💩💩💩💩

  • Veniți și pe la Rediu sa vedeți pt ce blocuri și ce îngrămădeală a semnat Fănică Paraschiv, și a bătut joc de munca oamenilor

  • Pe strada Spinti, fiul fostului sef al inspectoratului de stat in constructii construieste un bloc de 3 etaje cu un certificat de urbanism acordat ciudat si fara autorizatie de constructie. Tatal beneficiarului, andronache , este inculpat alaturi de chirica in dosarul zoiosu.

  • A dat iama în mafia imobiliară, avize și autorizații date pe șpăgi grase, unii vor face Crăciunul în arest. A venit nota de plată șpăgarilor!

  • Pă ei !!! Pă mama lor de hoți și de corupți!!!! Bravo și cinste DNA !!! NU-I MAI SATURĂ DRACU DE COMBINAȚII ȘI HOȚII! LA PUȘCĂRIE CU EI !!!

  • Cred ca vreti sa deturnati opinia publica sau aveti un ghimpe pentru vreo persoana… nu asa se constata cine a gresit… nu trageti concluzii pripite…

Adauga un comentariu