Titlurile zilei

Prostituatele de lux din centrul Iașului, împărțite cu scandal în plină stradă între pești! Mascații au intrat peste ei și i-au săltat! Acum a venit nota de plată! (Exclusiv)

Publicat: 12 iun. 2021

Trei indivizi vor da ochii cu magistrații, în urma unui scandal petrecut în buricul târgului. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis ieri în judecată pe Vasilică Pascu, Florex Costea și Denis Ionuț Cărare. Acuzațiile aduse de anchetatorii ieșeni sunt cele de proxenetism și tâlhărie. În cadrul dosarului, 5 tinere s-a constituit părți civile

Prostituatele de lux din buricul târgului, împărțite cu scandal în plină stradă între „pești”! „Mascații” ieșeni au intrat peste ei și i-au săltat în urma incidentului! Acum a venit „nota de plată”! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis ieri în judecată pe Vasilică Pascu, Florex Costea și Denis Ionuț Cărare.
Acuzațiile aduse de anchetatorii ieșeni sunt cele de proxenetism și tâlhărie. În cadrul dosarului, 5 tinere s-a constituit părți civile. Urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Vasilică Pascu, Florex Costea și Denis Ionuț Cărare, acuzați de procurorii ieșeni

Vasilică Pascu, Florex Costea și Denis Ionuț Cărare au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare în municipiul Iași. Totul s-a petrecut în cadrul unui dosar penal întocmit pentru proxenetism. Astfel, trei indivizi au fost ridicați și duși la audieri. Printre cei trei se număra și Vasilică Pascu, un individ cunoscut în lumea traficului de carne vie din Iași. Potrivit oamenilor legii, în luna ianuarie 2021, Vasilică Pascu le-a înlesnit unor minore activitatea de practicare a prostituției, prin asigurarea pazei și protecției lor. În plus, anchetatorii afirmă că individul ar fi intervenit într-un conflict pe care două minore l-ar fi avut cu alte două prostituate, în apropierea unui imobil din zona centrală a municipiului Iași.
Potrivit procurorilor, ieșeanul le-ar fi intimidat pe „rivalele” fetelor sale și l-ar fi agresat pe „peștele” celorlalte tinere.

De asemenea, oamenii legii au susținut că, în perioada ianuarie – martie 2021, Vasilică Pascu ar fi determinat-o pe o tânără să practice prostituția în folosul lui, în diverse imobile închiriate în regim hotelier, în municipiul Iași. Individul ar fi închiriat apartamente, ar fi dus-o pe tânără la clienți și ar fi asigurat protecția ei cât timp practica prostituția, obținând astfel beneficii materiale.

Săltați de „mascații” ieșeni și duși la audieri

Anchetatorii ieșeni au adăugat că Vasilică Pascu ar fi închiriat la un moment dat un apartament pe strada Vasile Lupu, mai exact în cartierul Tătărași. Locuința ar fi fost închiriată de către Pascu. Individul ar fi amenințat-o pe una dintre fete să continue să practice prostituția, pentru a putea obține alte sume de bani de pe urma ei. Totodată, surse judiciare au afirmat că ieșeanul ar fi făcut aceleași presiuni asupra tinerei până în luna martie. Totul a ieșit la iveală în urma perchezițiilor efectuate de mascați în mai multe locuri din municipiul Iași. După aceste descinderi la Căminul Decebal și în zona Târgu Cucu, oamenii legii i-au ridicat pe Vasilică Pascu, Florex Costea și Denis Ionuț Cărare. Cei 3 au fost duși la audieri.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat 10 percheziții într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și tâlhărie. Au fost duse la audieri peste 10 persoane. Pe baza probatoriului administrat în cauză, 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind duse în arest”, au precizat atunci reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu