Cancan

Ramona Olaru a trecut printr-un divorț în urmă cu câțiva ani. Cât timp a fost căsătorită iubita lui Cătălin Cazacu

Publicat: 09 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ramona Olaru a trecut printr-un divorț în urmă cu câțiva ani. Cât timp a fost căsătorită iubita lui Cătălin Cazacu
Ramona Olaru a divorțat după o căsnicie de 3 ani

În 2019, Ramona Olaru a trecut printr-un divorț care a pus capăt unei căsnicii de 3 ani. Ramona este animatoarea emisiunii matinal Neața cu Răzvan și Dani. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, se pare că în viața personală lucrurile nu au mers mereu bine. Puțini știu că ea și Bogdan Olaru, fostul ei soț se certau din cauza banilor. După ce divorțul a fost finalizat, Ramona Olaru s-a axat pe planurile sale de viitor și a plecat în vacanță cu prietenele.

Deși surse din anturajul ei au susținut că divorțul nu s-a datorat infidelității, se pare că lucrurile stau diferit în ochii Ramonei. Înainte de relația cu faimosul Cătălin Cazacu, vecina de la Neața cu Răzvan și Dani a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, cunoscut și sub numele de Cuza, de la Noaptea Târziu.

Ramona Olaru a trecut printr-un divorț dificil

Ramona a fost căsătorită cu Bogdan Olaru timp de 3 ani. Cei doi au divorțat în 2019. Decizia a fost luată de Ramona, după multe încercări de reechilibrare a relației. Se pare că Ramona și Bogdan sunt caractere diferite și de aceea relația lor nu a funcționat.

Surse din anturajul Ramonei au făcut publice motivele divorțului pentru a înlătura suspiciunea de infidelitate. Cu toate acestea, se pare că lucrurile stau diferit în realitate. În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani de pe data de 22 iunie 2021, declarațiile Ramonei i-au lăsat fără cuvinte pe prezentatori.

„Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba «până când moartea ne va despărți»”, a remarcat sarcastic Ramona Olaru.

Despre perioada în care a fost căsătorită, Ramona Olaru spune că nu s-a simțit în largul său și nu s-ar mai întoarce în acele vremuri. În vara anului 2021, Ramona s-a distrat alături de prietene și, aparent, fără iubit.

Cine sunt iubiții celebri ai Ramonei Olaru

Ramona Olaru și Cuza au fost împreună timp de noi ani de zile. Cei doi au avut parte de mai multe despărțiri temporare, însă au încercat de fiecare dată să își salveze relația. După despărțire, cei doi au păstrat o relație strict profesională.

Cu toate acestea, atunci când Cuza și colegii săi au fost invitați în emisiunea Neața, tachinările au fost nelipsite. În cadrul acelei ediții a matinalului, îndrăgitul YouTuber i-a dedicat câteva versuri Ramonei, prin care îi cerea înapoi un tricou. Dedicația a stârnit aplauze și hohote de râs. Numele real al lui Cuza este Iulian Adrian Popescu. Acesta face parte din formația Noaptea Târziu, alături Emi și Cucu.

Acum, frumoasa asistentă de la Neața și-a găsit fericirea alături de Cătălin Cazacu. În cadrul emisiunii Neața, Ramona a recunoscut că formează de ceva timp un cuplu cu fostul concurent Survivor și Splash! Vedete la apă. Prima lor întâlnire romantică a avut loc pe o dată de 3, la cinema.

Despre Ramona Olaru, Cătălin Cazacu are numai cuvinte de laudă. După ce au fost surprinși împreună de către Paparazzi, acesta a descris-o ca fiind o femeie extraordinară. În ciuda faptului că a ezitat să recunoască relația, și îndrăgitul prezentator și-a asumat relația. Astfel, Ramona Olaru a demonstrat că există viață după divorț, iar acum iubește din nou.

Adauga un comentariu