Boli si tratamente

Coronavirus: Reguli de urmat în transportul public

Publicat: 12 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Coronavirus Reguli de urmat în transportul public
Metroul din Drumul Taberei s-ar putea deschide în jurul datei de 15 septembrie

Reguli de urmat în transportul public. Limitarea riscurilor unei creșteri a Covid-19 o data cu reluarea transportului public începând cu 15 mai este o provocare majoră. Respectă măsurile de bază pentru a te proteja pe tine și pe toți cei din jurul tău!

Persoanele care trebuie să călătorească și nu au un vehicul sau o bicicletă se confruntă prin urmare cu posibilitatea de a reveni la metrou, tren, autobuz sau tramvai.

În ciuda măsurilor de siguranță și igienă promise, inclusiv purtarea unei măști obligatorii și respectarea gesturilor de barieră, unii utilizatori rămân neincrezatori. Iată regulile de urmat daca doriti sa va simtiti in siguranta!

Păstrează-ți distanța

Virusul poate supraviețui pe anumite suprafețe timp de câteva ore. Prin urmare, cheia pentru evitarea acesteia este să vă feriți de fiecare sursă de contaminare și să limitați orice contact fizic.

Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun înainte de a pleca de acasă și imediat ce ajungeți la destinație. Stai departe de toată lumea, încearcă să nu atingi nimic și ține mâinile departe de față.

Pe de altă parte, angajatii RATP vor cureța zilnic zonele comune, în special zonele de contact, cu produse adecvate.

Reguli de urmat în transportul public. Echipați-vă corespunzator pentru a limita riscurile

Dacă utilizarea unei măști nu înlocuiește necesitatea distanțării sociale, aceasta adaugă un strat suplimentar de protecție. Nu ezitați să vă dotați cu toate echipamentele corespunzătoare și să folosiți măști lavabile dacă le aveți.

Anticipează-ți călătoriile

Dacă este posibil, încercați să vă ajustați programul de lucru atunci când fluxul de pasageri este mai puțin mare. Si luat în considerare fiecare soluție alternativă de mobilitate, cum ar fi mersul pe jos, scuterul sau bicicleta.

În cele din urmă, dacă observi simptome suspecte, chiar ușoare, rămâi acasă și ai grijă de tine!

Adauga un comentariu