Cultural

Rita Mureșan îl consideră pe fostul soț bărbatul vieții sale. Care este cel mai mare regret al vedetei

Publicat: 05 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rita Mureșan îl consideră pe fostul soț bărbatul vieții sale. Care este cel mai mare regret al vedetei
Rita Mureșan a rămas în relații foarte bune cu fostul soț și se ocupă împreună de creșterea celor două fete.

Rita Mureșan îl consideră pe fostul soț bărbatul vieții sale. Celebra creatoare de modă a fost căsătorită mai bine de 13 ani cu Nelu Mureșan și au împreună două fete, pe Gloria și Rebecca. Deși nu mai formează un cuplu din anul 2017, aceștia au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor. Mai mult, Rita Mureșan nu a dorit să se mai căsătorească, deși a primit inelul din partea unui fost iubit. Iată care este cel mai mare regret al vedetei.

Rita Mureșan îl consideră pe fostul soț bărbatul vieții sale

Rita Mureșan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori în lumea fashion-ului la vârsta sa. Creatoarea de modă cucerește publicul când apare în lumina reflectoarelor și se bucură de realizări deosebite pe plan profesional.

Dincolo de celebritate, Rita Mureșan este extrem de discretă când vine vorba de viața personală. Aceasta a trecut printr-un mariaj eșuat, dar a rămas în relații bune cu fostul soț. Vedeta îl consideră pe tatăl fetelor ei bărbatul vieții sale.

„Nelu este bărbatul vieții mele. Suntem o familie. Ne certăm, ne împăcăm, noi suntem unul pentru altul acolo. Eu nu cred că există o singură mare iubire. Sunt multe suflete pereche. Doar unul este geamăn cu tine. Eu nu-l aștept, dar există. Este mai greu de găsit ăsta. (…)

Relația mea cu Nelu este în continuare bună, nu s-a schimbat nimic. Am spus de acum 16 ani: nu mai suntem un cuplu, dar rămânem o familie! Cred că am fost prima în showbiz care a spus asta. A fi o familie înseamnă a fi alături la bine și la rău, fără ego, fără a mai purta ranchiună pentru o despărțire. Da, există certuri, dar, ca în orice familie, le depășim. Este tatăl copiilor mei și așa va rămâne mereu.”, a declarat creatoarea de modă.

De ce nu a dorit vedeta să se recăsătorească

Rita Mureșan este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta nu a dorit să se mai afișeze public cu un alt bărbat după ce a divorțat de soțul ei. Vedeta a dezvăluit recent că a fost cerută în căsătorie de un fost iubit, însă nu a putut accepta propunerea.

„Nu sunt contra căsătoriei, sunt doar mai pretențioasă. Eu sunt complexă și am multe aspecte. E nevoie să mă înțelegi în toate aceste aspecte pentru ca eu să accept o cerere în căsătorie. Ele au mai existat de-a lungul timpului. Povești de dragoste au mai existat, desigur. Sunt o romantică incurabilă! Ofer foarte mult din punctul acesta de vedere, deci și primesc, dar nu spun mai multe. (…)

Trebuie să simt eu afecțiunea respectivă. Să simt, nu doar vorbe. Trebuie să simt eu o chimie. Este importantă și atracția fizică. Întâi vezi, este logic. Eu sunt genul de persoană care mai întâi vorbește. Trebuie să vorbesc mult ca să îmi dau seama dacă merită să intre în viața mea. Simt imediat când un bărbat mă iubește.”, a mai precizat vedeta tv.

Rita Mureșan a rămas în relații foarte bune cu fostul soț și se ocupă împreună de creșterea celor două fete. Creatoarea de modă are doar cuvinte de laudă pentru fostul partener de viață.

Adauga un comentariu