Cancan

Ruby nemachiată, apariție surprinzătoare pentru fani. ,,Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat!”

Publicat: 04 ian. 2022
Ruby nemachiata
Ruby și-a șocat marea comunitate de pe rețelele de socializare, asta imediat după ce a postat mai multe fotografii în care se vede clar că artista a ajuns pe mâinile medicilor

Extrem de dezinvoltă și cu o atitudine rebelă, Ruby s-a fotografiat nemachiată, fiind o apariție surprinzătoare pentru fani. Cântăreața este apreciată de public, iar fotografiile provocatoare de pe rețelele de socializare au un număr impresionant de urmăritori. Recent, Ruby a apărut în ipostaze controversate în mediul online.

Ruby nemachiată, ipostaze surprinzătoare pentru admiratori

Ruby este una dintre cele mai apreciate cântărețe din showbiz-ul autohton. Artista atrage privirile tuturor la evenimentele mondene prin ținutele sexy care îi pun în evidență formele perfecte. Aceasta se menține în formă și are un fizic de invidiat. Ruby este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar fotografiile sale au pus pe jar inimile bărbaților.

Mai mult, cântăreața a trecut prin transformări spectaculoase după ce a a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Vedeta regretă că și-a făcut operație de micșorare a bustului la vârsta de 18 ani. În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit câte intervenții estetice are și de ce a dorit să facă aceste operații.

,,Mi-am făcut două operații de rinoplastie. Una după ce am împlinit 18 ani, pentru că aveam un nas mare și strâmb. Îmi pare foarte rău că mi-am făcut implant mamar. Pe mine m-a complexat foarte tare nasul. Am așteptat foarte mult să fac 18 ani ca să-mi fac rinoplastie. Pasul acesta mi-a schimbat percepția despre mine. (…) Îmi place mult pentru că arată natural. Arată de parcă l-aș avea eu de o viață. Mi-am pus acid hialuronic în buze, dar rău am făcut. Arătam ciudat rău și arătam rău.”, a declarat cântăreața.

Recent, Ruby și-a surprins fanii cu o fotografie postată pe rețelele de socializare. Artista s-a fotografiat nemachiată și într-o rochiță sexy. Apariția fără strop de machiaj i-a uimit pe internauți. Discuțiile din mediul online au fost nenumărate. Unii au apreciat curajul cântăreței și i-au făcut complimente. Alții au venit cu replici dure și comentarii răutăcioase, sancționând apariția vedetei în această ipostază.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a trecut prin transformări spectaculoase după ce a slăbit este Feli Donose. Aceasta s-a confruntat timp de mai mulți ani cu probleme de greutate, însă în prezent atrage privirile tuturor cu formele perfecte.

Ce spune îndrăgita cântăreață despre operațiile estetice

Ruby a recunoscut că a fost nemulțumită de aspectul ei fizic și a dorit să facă niște schimbări radicale. Frumoasa artistă a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni pentru a obține înfățișarea mult dorită.

Puțini sunt cei care știu că Ruby a fost complexată în adolescență de unele părți ale corpului. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre intervențiile estetice pe care le are și cum arăta înainte de operații. Cântăreața a precizat că regretă prima operație pe care a făcut-o la vârsta de 18 ani.

,,Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul.”, a precizat aceasta.

Ruby a menționat în repetate rânduri că este complexată de greutatea pe care o are și își dorește să se mai îngrașe. Pe rețelele de socializare a împărtășit cu fanii momentul în care a descoperit că nu a luat deloc în greutate.

„Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg… 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!”, a fost mesajul postat de Ruby.

O altă artistă care își surprinde fanii pe rețelele de socializare este și frumoasa Ami. Aceasta atrage privirile tuturor cu fotografiile în ipostaze sexy.

Ruby s-a fotografiat nemachiată și i-a surprins pe admiratorii din mediul online. Artista a renunțat la machiaj și s-a afișat în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. Îndrăgita cântăreață are un număr impresionat de urmăritori, fiind una dintre cele mai apreciate vedete din lumea muzicală românească.
Adauga un comentariu