Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune Sf. Xenia, loc de muncă: Cum să urci în carieră cu ajutorul Puterii Cerești

Rugăciune Sf. Xenia, loc de muncă: Cum să urci în carieră cu ajutorul Puterii Cerești

17 ian. 2022, 14:14,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Atunci când ești în căutarea unui nou serviciu poți să rostești rugăciunea Sf. Xenia pentru un loc de muncă. Căutarea poate dura mult, deoarece există o mulțime de obstacole care te împiedică să-ți atingi scopul.

Credincioșii care se află în astfel de situații se îndreaptă către Sfânta Xenia sau către Sfântul Efrem. Acești sfinți te pot ajuta să găsești un loc de muncă bun cu un salariu decent. Când citești această rugăciune, te poți ruga și pentru cei dragi. Cu siguranță o rugăciune este binevenită atunci când determinarea și dorința de a obține un loc de muncă bun sau de a ocupa un post binemeritat nu funcționează. În astfel de momente doar puterea cerească îți poate arăta calea spre creșterea carierii.

icoana sfanta xenia

Ajutorul și sprijinul puterilor cerești se poate obține doar prin rugăciune

Ce rugăciune să rostești pentru ajutor în găsirea unui nou serviciu

Pentru a reuși să găsești un loc de muncă în care vei avea un șef prietenos este bine să te rogi la Sfântul Mina. Acesta te va feri de certurile din echipă și de obstacolele care pot apărea pe parcursul carierei. De asemenea, pentru a reuși să câștigi competiția mare pentru postul vacant poți să te adresezi cu o rugăciune către Sfântul Efrem. Sfântul acesta te va ajuta să depășești toate greutățile spre calea împlinirii visului.

Ajutorul și sprijinul puterilor cerești se poate obține doar prin rugăciune. Rugăciunea reprezintă practic un apel către forțele de sus. Astfel, cuvintele sincere de rugăciune adresate Forțelor Superioare vor fi cu siguranță auzite. Pentru a găsi un loc de muncă trebuie să rostești o rugăciune de mai multe ori.

Rugăciunea adresată Sfintei Xenia pentru noroc și succes în găsirea unui serviciu nou trebuie citită în fața icoanei. În timpul în care rostești rugăciunea trebuie să aprinzi o lumânare sau candelă. Întâi de toate trebuie să citești o rugăciune adresată Maicii Domnului sau lui Isus Hristos pentru iertarea păcatelor. Ulterior, trebuie să treci la rostirea rugăciunii pentru a reuși să rezolvi cu succes problema apărută.

icoana sfanta xenia

Credincioșii care se află în astfel de situații se îndreaptă către Sfânta Xenia

Rugăciune Sf. Xenia, loc de muncă: Cum să-ți rezolvi cele mai dificile situații din viață

Sfânta Xenia este una dintre cele mai puternice Sfinte. Rugăciunea închinată Ei ajută la rezolvarea situațiilor dificile din viață. De asemenea, aceasta consolează și direcționează creștinul pe calea cea dreaptă. Cuvintele sincere ale rugăciunii adresate Sfintei Xenia te vor aduce cu siguranță rezultatul dorit.

Dacă ruga către Ea este citită cu inima curată, aceasta cu siguranță îți va veni în ajutor. Adesea, cu astfel de rugăciuni, mamele cărora le pasă de succesul copiilor lor apelează la Sfânta Xenia. Rugăciunea către aceasta se citește în felul următor:

icoana sfanta xenia

Rugăciunea adresată Sfintei Xenia pentru noroc și succes în găsirea unui serviciu nou trebuie citită în fața icoanei

„Iubind sărăcia lui Hristos, acum te îndulcești de ospățul cel veșnic. Cu nebunia cea părută ai rușinat nebunia acestei lumi. Prin smerenia Crucii ai primit puterea lui Dumnezeu.

Pentru aceasta, dobândind darul ajutorării prin minuni, Fericită Xenia, roagă-L pe Dumnezeu să ne izbăvească de tot răul. Marindu-te, pe tine, Sfântă Xenia, cinstim pomenirea ta, ca tu să te rogi pentru noi, păcătoșii. Sfântă maică Xenia, ai vieţuit sub acoperământul Celui Preaînalt.

Și întărită ai fost de Maica lui Dumnezeu. Ai răbdat foamea şi setea, gerul şi arşiţa, defăimările şi prigonirile. Și ai primit de la Dumnezeu darul înainte-vederii şi al facerii de minuni. Iar acum sălăşluieşti întru lumina Celui Atotputernic.

Sfânta Biserică te preamăreşte acum ca pe o floare bineînmiresmată. Stând înaintea sfintei tale icoane, ne rugăm ţie ca uneia care eşti întru viaţa cea neîmbătrânitoare, dar petreci şi împreună cu noi. Primeşte cererile noastre şi le du la scaunul Milostivului Părinte Ceresc.”

Rugăciunea Sf. Xenia pentru un loc de muncă este potrivită pentru persoanele care sunt dedicate muncii sale. Atunci când credinciosul este unul muncitor dar nu reușește să urce în carieră, acesta trebuie să apeleze la o rugăciune. În aceste momente, nu trebuie să te descurajezi sau să te simți ghinionist. Însă, pentru a schimba situația poți apela la Sfinți pentru ajutor.

icoana sfanta xenia

Sfânta Xenia este una dintre cele mai puternice Sfinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *