Stiri si curiozitati

Rugăciune de ajutor către Maica Domnului: Cum să te rogi atunci când trebuie să depășești o provocare

Publicat: 10 ian. 2022
Rugăciune de ajutor către Maica Domnului Cum să te rogi atunci când trebuie să depășești o provocare
Nu este neapărat să te rogi în fiecare zi, important este să fii sincer atunci când îndrepți o rugă către puterile sfinte

Când te simți descurajat, de mare ajutor este rugăciunea de ajutor către Maica Domnului. Toți creștinii în vremuri grele citesc această rugăciune pentru izbuti în cele propuse. Examenele reprezintă pentru toți elevii și studenții perioada cea mai grea și stresantă. Iar pentru a reuși să te liniștești este bine să te rogi.

În vreme de sesiune și atunci când simți că emoțiile te copleșesc este bine să te rogi pentru luminarea minții. În acele clipe nu contează cui te rogi, important este să o faci cu inima deschisă și mintea limpede. Printre cele mai puternice rugăciuni în aceste momente ale vieții este ruga către Sfântul Spiridon.

icoana maica domnului cu pruncul in brate
Rugăciunea este un medicament al sufletului

Rugăciune de ajutor către Maica Domnului: Cum să te rogi atunci când ai nevoie de îndrumare

Atunci când un examen sau o provocare de paște trebuie să rostești o rugăciune de ajutor. Pentru a crește intensitatea rugii tale trebuie să o rostești și cu câteva zile înainte de examen. Atunci când te rogi înainte de examen este important să te concentrezi foarte bine pe rugăciunea rostită. Cuvintele pot ajunge la Duhul Sfânt doar atunci când ruga este spusă din toată inima.

icoana maica domnului cu pruncul in brate
Pentru a reuși la un examen te poți ruga la mai mulți Sfinți

Înaintea unui examen este important și să înveți. Fără o documentare foarte întemeiată, rugăciunea nu va putea produce miracole. Este bine să nu mergi cu gânduri necurate la examen. Dacă inima ta este acaparată de intenții murdare și admiți fraudarea examenului, Maica Domnului nu va putea să te ajute. Pentru a transmite dorința ta către puterile cerești poți începe prin rostirea următoarei rugăciuni:

„O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu și Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăților noastre. Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău și cu credință și cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale. Că nu suntem vrednici să fim miluiți de Dânsul și pentru aceasta năzuim la tine, că ești acoperitoarea noastră și grabnică ajutătoare.”

icoana maica domnului cu pruncul in brate
Fără o documentare foarte întemeiată, rugăciunea nu va putea produce miracole

Cele mai puternice rugăciuni pentru luminarea minții: Cum să produci un miracol în prag de examen

Pentru a reuși la un examen te poți ruga la mai mulți Sfinți. De asemenea, nu contează dacă spui o rugăciune sau dacă rostești un acatist, important este să fie spus din toată inima. Poți să te rogi la Maica Domnului și prin cuvintele proprii. Pentru a se produce miracolul și mintea să se lumineze în prag de examen trebuie să citești corect rugăciunea și să te rogi câteva zile la rând.

Rugăciunea este un medicament al sufletului. Aceasta poate produce adevărate miracole dacă este spusă corect și cu bună credință. Nu este neapărat să te rogi în fiecare zi, important este să fii sincer atunci când îndrepți o rugă către puterile sfinte. O rugăciune către Maica Domnului se încheie în felul următor:

„Și acum, Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare Fecioară, întru tot lăudată, nu înceta a te ruga pentru noi, nevrednicii robii tăi, ca să ne izbăvim de sfatul celui înșelător și de toată primejdia, și să fim păziți nevătămați de toată lovirea cea înveninată a diavolului; ci până în sfârșit cu rugăciunile tale păzește-ne pe noi neosândiți. Ca prin paza și cu ajutorul tău fiind mântuiți, slavă, laudă, mulțumită și închinăciune, pentru toate să înălțăm, Unuia în Treime Dumnezeu, Ziditorul tuturor, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Rugăciune de ajutor către Maica Domnului te poate ajuta să te mobilizezi și să te aduni înainte de examen. Din moment ce ești stăpân pe emoțiile tale vei reuși să obții o notă bună la examen. Această rugăciune te poate ajuta atunci când te afli într-o situație grea din care nu găsești drumul cel bun.

o lumanare aprinsa si icoana maicii domnului cu pruncul in brate
În vreme de sesiune și atunci când simți că emoțiile te copleșesc este bine să te rogi pentru luminarea mințiiAdauga un comentariu