Prima pagină » Cultural » Salman Khan, anunț surpriză de pe contul Iuliei Vântur. Fanii s-au bucurat să audă vestea!

Salman Khan, anunț surpriză de pe contul Iuliei Vântur. Fanii s-au bucurat să audă vestea!

10 iun. 2024, 11:29,
BZI.ro, în Cultural

Salman Khan a făcut un anunț surpriză de pe contul Iuliei Vântur, iar fanii lor s-au bucurat să audă vestea. De câțiva ani buni, Iulia Vântur a ales India ca a doua casă, departe de România natală. Acolo, succesul o așteaptă cu brațele deschise, atât pe plan profesional, cât și personal. Se bucură de o carieră înfloritoare și de o poveste de dragoste de vis alături de renumitul actor Salman Khan.

Zvonuri recente au sugerat o posibilă despărțire a blondinei de starul de la Bollywood, dar cei doi au decis să pună capăt speculațiilor.

Salman Khan, anunț surpriză de pe contul Iuliei Vântur

Deși Iulia Vântur și Salman Khan au participat la evenimente publice împreună, preferând mereu să țină relația departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu a ezitat să vorbească despre povestea de dragoste cu starul de la Bollywood în interviuri, dar ambii au dat dovadă de discreție în ceea ce privește detaliile vieții private.

Recent, pe contul de Instagram al Iuliei Vântur a fost postată o filmare surprinzătoare. În aceasta, celebrul Salman Khan face un anunț important.

Se pare că Salman Khan a vrut să le dea fanilor vestea că pune la vânzare prima lui piesa de artă: „Bună! Aici Salman Khan. Prima mea piesă de artă, „Unity 1”, va fi disponibilă pentru vânzare în 7 zile pe @artfiglobal!”, este o parte din mesajul actorului, care a apărut și pe contul lui personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salman Khan (@beingsalmankhan)

Ce spune mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur

Simona Kumar, o româncă stabilită în India, a dezvăluit detalii despre relația Iuliei Vântur cu familia lui Salman Khan. Potrivit Simonei, Iulia s-a integrat perfect în familie și este extrem de apreciată, mai ales de mama actorului.

Se pare că mama lui Salman o consideră pe Iulia singura femeie care a reușit să îl țină sub control pe celebrul actor de 58 de ani.

„Iulia este foarte apreciată de indieni, inclusiv de soțul meu. Nu știu de indience, pentru că multe sunt geloase, ca și româncele, dar, în primul rând, este foarte apreciată de familia lui Salman Khan. Chiar mama lui a declarat că Iulia este singura femeia care a reușit să-l aducă pe Salman Khan cu picioarele pe pământ.

Este foarte apreciată în familia lui. Are foarte multe concerte în toată India, în America, în Dubai. Publicul o apreciază, o stimează, o respectă. Este și model pentru multe branduri cunoscute din India”, a spus Simona Kumar pe rețelele de socializare.

Recent, Salman Khan a făcut un anunț surpriză de pe contul Iuliei Vântur prin intermediul căruia a reușit să își uimească fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *