Titlurile zilei

Scene de groază într-o casă din Iași. Un copil a privit cum mama i-a executat tatăl cu două lovituri de cuțit. După crimă, femeia l-a trimis după bere și țigări – FOTO

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Scene de groază într-o casă din Iași. Un copil a privit cum mama i-a executat tatăl cu două lovituri de cuțit. După crimă femeia l-a trimis după bere și țigări - FOTO
O femeie din Iași a fost condamnată la închisoare după ce și-a omorât soțul

O femeie din Iași și-a ucis soțul. Scenele de groază s-au petrecut în casă, sub ochii unui copil. Zilele trecute, aceasta a fost condamnată la 6 ani de închisoare

Elena Clim este o femeie din comuna ieșeană Popricani, intrată în rândul criminalilor din iarna anului trecut. Chiar în prima zi a lunii decembrie 2023, și-a executat soțul cu mai multe lovituri de cuțit. Desigur, conflictul a izbucnit din cauza consumului de alcool.

„La data de 01.12.2023, în jurul orelor 19.00, inculpata Clim Elena s-a întors la locuința pe care o deține împreună cu soțul său. În ziua respectivă, a efectuat mai multe activități pe la diverse gospodării din sat, acolo unde a consumat o anumită cantitate de alcool, ajungând într-o avansată stare de ebrietate. După ce s-a întors la locuință, a descuiat ușa de acces și a intrat în interior. Aici, s-a întâlnit cu soțul său, care, la rândul său, se afla într-o stare avansată de ebrietate. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar, la un moment dat, inculpata a luat un cuțit, cu care l-a înjunghiat pe soțul său, de două ori, în zona superioară a cutiei toracice, aproape de gâtul victimei. Victima a încercat să se apere, așa cum rezultă din leziunile suferite la nivelul membrelor superioare, constatate de către medicul legist, dar nu a reușit să împiedice aplicarea loviturilor”, au precizat anchetatorii.

Scene de groază, într-o casă din Iași: a fost găsit într-o baltă de sânge

Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge.

„După aplicarea loviturilor, victima a mers în camera ei. În imobil, se afla și martorul, care locuiește împreună cu părinții săi. Acesta a văzut momentul în care inculpata l-a înjunghiat pe tatăl său, așa cum rezultă din declarația dată în calitate de martor. După acest moment, inculpata l-a trimis pe martor să ia, de la magazinul din sat, țigări și bere. Acesta a mers la barul respectiv, aspecte care sunt confirmate și de înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, a cumpărat ceea ce i s-a cerut, după care, pe drumul de întoarcere, în jurul orelor 20.00, inculpata l-a apelat telefonic, spunându-i că tatăl său este mort.

În jurul orelor 20.15, martorul s-a întors la locuință, acolo unde l-a găsit pe tatăl său întins la sol, în camera sa, în jurul acestuia fiind sânge. Martorul împreună cu inculpata au încercat să-i acorde primele îngrijiri victimei, însă, văzând că aceasta nu reacționează, în jurul orelor 21.43 s-a apelat serviciul de urgențe 112. Echipajul SMURD, deplasat la fața locului, a constatat decesul victimei”, au mai precizat anchetatorii.

Prețul unei vieți: 6 ani de pușcărie

Elena Clim le-a spus, inițial, anchetatorilor că a auzit o bubuitură în ziua crimei și a lăsat să se înțeleagă că soțul ei ar fi murit după ce s-ar fi lovit cu capul de o butelie. Ulterior, a recunoscut că l-a înjunghiat.

„Condamnă pe inculpata Clim Elena, în prezent aflată în Penitenciarul Bacău, arestată preventiv în prezenta cauză, cetățenie română, studii 10 clase, fără obligații militare, fără loc de muncă, ocupația – zilier, fără persoane în întreținere, fără antecedente penale, la pedeapsa principală de 6 (șase) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie”, se arată în decizia magistraților ieșeni.

Iată că aceste scene de groază dintr-o casă din Iași s-au încheiat cu o condamnare de 6 ani.

Comentarii
Adauga un comentariu