Cancan ultimă oră

Selly, la un pas de moarte: „A fost groaznic”

Publicat: 07 mart. 2021

Este mereu cu zâmbetul larg pe buze și pus pe șotii, însă puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut Selly! Celebrul vlogger a fost la un pas de moarte în urmă cu 15 ani. Fanii au rămas fără cuvinte.

Când spui Selly, o generație întreagă sare în aer. Idolul adolescenților, cel care militează pentru a schimba ceva în învățământul românesc, este iubit și apreciat de o mulțime de tineri, fiind fără doar și poate un exemplu demn de urmat. Cu toate că de fiecare dată îl vedem cu zâmbetul larg pe buze, glumeț și plin de entuziasm, celebrul vlogger ascunde o mare dramă în suflet.

Drama neștiută a lui Selly! Celebrul vlogger a fost la un pas de moarte

Cum este o fire sinceră și directă, recent, Selly a organizat pe contul de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru a le satisface toate curiozitățile celor care îl susțin și îl apreciează. Printre sutele de întrebări primite, un internaut a vrut să știe dacă vlogger-ul a fost vreodată la un pas de moarte. Cu atât mai șocant a fost răspunsul acestuia, care i-a lăsat fără cuvinte pe fani.

Selly a recunoscut că a fost în pericol în urmă cu 15 ani, în anul 2006, după ce punctul termic din spatele blocului în care locuia a explodat. Mai mult decât atât, vlogger-ul le-a promis celor din mediul online că va realiza un vlog în care le va povesti tragedia groaznică prin care a trecut la doar 4 anișori.

”Da. Când s-a întâmplat tragedia asta în 2006, aveam 4 ani. A explodat punctul termic din spatele blocului. O să fac un vlog storytime să vă povestesc ce s-a întâmplat, dar pe scurt a fost groaznic”, a scris Selly pe contul său de Instagram.

Cum a ajuns Selly cel mai urmărit vlogger din România

Cât despre cum a ajuns numele consacrat din prezent, Selly a povestit la Antena Stars că întotdeauna a fost foarte pasionat de acest domeniu și a depus multă muncă pentru a dobândi succesul de care se bucură în momentul de față. Vlogger-ul consideră că este important să faci ceea ce iubești, iar în acest fel vei avea parte și de beneficii materiale.

„La mine drumul a fost cumva foarte şmecher, mie mi-a plăcut să fac asta, sunt foarte pasionat de treaba asta şi chiar dacă a fost foarte foare multă muncă, în momentul în care îţi place ce faci, nu o simţi ca pe muncă. Eu nu pot sa zic neapărat, muncesc într-o anumta măsură, dar fac ceea ce iubesc şi asta cred ca e cel mai bun lucru pe care poti să-l faci. Să reuseşti să îţi câstigi o existenţă făcand ceea ce iubeşti”, a spus Selly pentru Antena Stars.

Adauga un comentariu