Local

Senatorul Marius Bodea a început campania electorală. A plecat prin județ făcând promisiuni deșarte – FOTO

Publicat: 31 mart. 2021
Senatorul Marius Bodea, alături de Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani, subprefectul Ștefan Tănasă și Liviu Brătescu, secretar de stat în Ministerul Culturii
Senatorul zero din USR Iași Marius Bodea a ajuns în municipiul Pașcani pentru a-și face o campanie electorală alături de omul său din Prefectura Iași

Cel mai penibil parlamentar al Iașului, senatorul USR-PLUS Marius Bodea, a lovit din nou. Senatorul a pornit în campanie electorală în localitățile din județ. Bodea s-a prezentat însă ca un individ ieșit de la discotecă și nu ca un reprezentant al Parlamentului României. Parlamentarul se folosește și de Ștefan Tănasă, un pupil al USR Iași, plantat ca subprefect al județului

La câteva luni de la alegerile parlamentare 2020, unii demnitari ai județului Iași continuă să fie într-o veritabilă campanie electorală. Senatorul zero USR-PLUS Marius Bodea a ajuns recent în municipiul Pașcani, localitate unde alianța pe care o reprezintă nu are niciun ales local. Bodea s-a dus la Pașcani pentru a arăta că este interesat de deschiderea unui punct al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Iași. Instituția respectivă este în subordinea Prefecturii Iași, iar discuțiile despre un punct al Serviciului de Pașapoarte la Pașcani nu este nou. Doar că Marius Bodea a încercat să se bage în seamă, alături de un alt membru USR Iași, Ștefan Tănasă, subprefect.

Subprefectul Ștefan Tănasă l-a chemat în ajutor pe Marius Bodea

Senatorul Marius Bodea nu a avut nici măcar decența de a se prezenta în public ca un demnitar. Acesta a venit la Pașcani ca ieșit din discotecă și s-a lipit de un demnitar al județului. La Pașcani a ajuns Ștefan Tănasă, subprefect al județului Iași, demnitar impus de alianța USR-PLUS pe această funcție. Tănasă a venit în calitatea oficială de subprefect, însă nu a participat singur la întâlnirea cu Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani. De altfel, Ștefan Tănasă are abia câteva săptămâni de când a fost instalat ca subprefect, asta deși nu l-a recomandat nimic pentru această funcție. Pentru că nu știe ce să facă în această funcție, Tănasă l-a luat lângă el pe Bodea, actualul senator fiind în trecut prefect al județului Iași. Doar că Marius Bodea nu mai ține cont de etichetă și de funcția pe care o ocupă în prezent.

Ce caută Bodea după un subprefect al județului Iași?

Bodea nu are nici cea mai mică treabă cu înființarea unui Serviciu de Pașapoarte la Pașcani. Din moment ce acest serviciu se află în subordinea Prefecturii Iași și implicit a Ministerulul Afacerilor Interne (MAI), structură condusă de un reprezentant al PNL. Astfel, ce a căutat senatorul USR-PLUS Iași la Pașcani? Bodea a ajuns alături de Ștefan Tănasă, omul de casă al USR-PLUS, cel care a fost plantat pe funcția din Prefectura Iași, tocmai pentru a controla lucrurile din această instituție.

„Ieri (26 martie 2021), la Pașcani, alături de subprefectul județului Iași, Ștefan Tănasă, primarul municipiului, Marius Pintilie, secretarul de stat în Ministerul Culturii, Liviu Brătescu, am participat la redeschiderea unui punct de lucru al Serviciului de Pașapoarte și am vizitat spațiul propus de Primărie pentru acest obiectiv”, a susținut Marius Bodea, fără a specifica clar care au fost concluziile întâlnirii.

Senatorul USR-PLUS Iași Marius Bodea și-a ascuns averea

Nu este pentru prima oară când Bodea se lipește de alte persoane pentru a-și face imagine publică. Activitatea acestuia ca parlamentar a lăsat de dorit și în mandatul anterior ca deputat. Inițiativele sale legislative, ideile și interpelările au lipsit cu desăvârșire. A reușit însă să încaseze sume mari de la casieria Parlamentului pentru propriul buzunar și al oamenilor săi. Marius Bodea este cunoscut și ca un veritabil samsar de autoturisme. Ar trebui ca Agenția Națională de Integritate să-i ia la verificat averea, parlamentarul numărându-se printre cei care nu și-au declarat locuința, terenul sau autoturismele, deși este obligat să facă acest lucru.
Adauga un comentariu