Economic Local

Servicii Publice Iași SA a semnat contractul pentru furnizarea semințelor de gazon! S-a ajuns la valoarea de 70.000 euro

Publicat: 31 aug. 2020
Servicii Publice Iași SA a semnat contractul pentru furnizarea semințelor de gazon cu o firmă din Brașov cu 50 de angajați
Servicii Publice Iași SA a semnat contractul pentru furnizarea semințelor de gazon

Servicii Publice Iași SA a semnat contractul pentru furnizarea semințelor de gazon. Semințele trebuie să fie pentru gazon expus la soare și la umbră. Necesarul maxim este de 30.000 kilograme de semințe. Firma care a câștigat licitația este din Brașov

Servicii Publice Iași SA a semnat contractul pentru furnizarea semințelor de gazon. Recent, a fost finalizată procedura pentru furnizarea produselor. Contractul a fost câștigat de către societatea Gazonul SRL, care a depus o ofertă financiară de 345.000 lei, fără TVA, aproximativ 70.000 euro. Societatea are sediul în Brașov și este condusă de către Gheorghe Dologa. Anul trecut, firma a înregistrat vânzări de 16 milioane de lei, cu un număr de 50 de angajați. Semințele trebuie să fie pentru gazon expus soarelui și umbrei.

„Materialul semincer trebuie să fie curat, fără impurități și cu o putere de germinare mare (90-100 la sută). Semințele trebuie să fie uniforme. Materialul trebuie să fie format din semințe selecționate, din specii caracteristice tipului de gazon (soare, umbră, fin, sport) necesar diferitelor amenajări în parcuri, scuaruri, aliniamente stradale. În compoziția sa trebuia să fie utilizate semințe de specii de ierburi rezistente la clima noastră. Produsul va fi însoțit de: declarație de conformitate, de fișa tehnică a produsului și garanția produsului care trebuie să fie de minimum 3 ani de la data livrării”, se arată în caietul de sarcini.

Servicii Publice Iași SA cumpără semințe de gazon, fiind stabilite și cantitățile minime

Cantitatea maximă de semințe este de 15.000 kilograme pentru ambele tipuri de semințe, iar cea minimă de 4.000 kilograme.

„Fiecare livrare va fi însoțită de pașaport/certificat fitosanitar pentru speciile prevăzute de legislația fitosanitară și de certificat de calitate eliberat de furnizor. Materialul livrat trebuie să fie ambalat în saci de hârtie de maximum 50 kg, sigilați și etichetați clar, cu toate detaliile privind identificarea lui, conform cerințelor solicitate. Acceptarea finală se va face în momentul în care materialul semincer corespunde cerințelor prevăzute în caietul de sarcini (materialul săditor trebuie să fie liber de virusuri, organisme similare sau boli și să nu prezinte organisme dăunătoare)”, transmit reprezentanții societății.

Cimitirul „Sfânta Treime” va fi reabilitat cu fonduri de la Primăria Iași

Nu în ultimul rând, Primăria Iași a declanșat o licitație privind achiziția unor servicii de proiectare și asistență tehnică pentru reabilitarea cimitirului „Sfânta Treime”, zona Păcurari, aflată în administrarea Servicii Publice Iași SA. Prevederea bugetară este de 71.428 lei, fără TVA. La procedură s-au prezentat Trust AVB SRL, Arthenis SRL și Asocierea Total Business Land SRL – Esa Activ Leaders SRL. În funcție de soluția oferită de proiectant, se va cunoaște și valoarea investiției. Aleile pietonale au o suprafață de 5.850 metri liniari și sunt în stare avansată de degradare. Pe timp ploios, aleile sunt impracticabile, iar accesul la morminte devine imposibil. Contractul se va desfășura pe o durată de 4 luni de la semnare.

Adauga un comentariu