Economic Local

Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru spațiile verzi din oraș! O firmă din Ilfov a câștigat contractul

Publicat: 17 aug. 2020
Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru spațiile verzi din oraș prin intermediul unui acord-cadru
Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru spațiile verzi din oraș

Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru spațiile verzi din oraș. Oferta cea mai bună aparține societății Ro-Verde Landscaping SRL. Cifra de afaceri a firmei depășește pragul de 25 milioane lei. Produsele trebuie livrate în cursul lunii octombrie

Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru spațiile verzi din oraș. Recent, societatea din subordinea primăriei a finalizat o procedură pentru achiziția unui număr de 306.850 bulbi. Comisia de evaluare a stabilit că oferta societății Ro-Verde Landscaping SRL este cea mai bună. Societatea din Ilfov a participat cu o ofertă de 222.145 lei, fără TVA, adică 47.000 euro. Oferta societății Paul Flowers SRL nu a fost acceptată. Firma este deținută de doi asociați: Ion Olteanu și Cătălin Marius Vișan. Conform ultimelor date financiare, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 25.094.255 lei, profit de 625.538 lei, datorii de 24,1 milioane lei, cu un număr de 228 angajați. Bulbii trebuie să fie din familiile Tulipa Fosteriana (lalele), Tulipa Fringed, Tulipa Single Early, Tulipa Mixt, Narcissus Double, Freesia etc. Bulbii sunt necesari pentru campania din toamna acestui an. Livrarea trebuie făcută pe data de 05.10.2020.

Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru spațiile verzi din oraș doar în anumite condiții

Firma din Ilfov trebuie să acorde atenție în ceea ce privește calitatea bulbilor. În caz de neconformitate, produsele vor fi respinse.

„Materialul bulbi de flori trebuie să fie sănătos, bine dezvoltat, circumferința bulbilor trebuie să fie uniformă pentru dimensiunile solicitate, să nu prezinte porțiuni lipsă, uscate sau deteriorate, să fie curat, fără o umiditate anormală a suprafeței și fără alte defecte. Soiurile trebuie să aibă tijele florale puternice cu dimensiunile solicitate și florile bine dezvoltate, iar culorile solicitate să fie bine definite. Bulbii și tuberobulbii trebuie să fie complet acoperiți de tunicile fibroase, iar rădăcinile îngroșate și rizomii (tulpină subterană) să aibă minimum un mugure viabil. Furnizorul trebuie să prezinte, după caz: autorizație pentru comercializare a semințelor și materialului săditor ornamental / autorizație pentru producerea semințelor și materialului săditor”, se arată în caietul de sarcini.

Au fost cumpărate picioare din fontă pentru băncile montate în parcurile din oraș

Servicii Publice Iași SA a finalizat altă procedură pentru furnizarea unui lot de picioare din fontă. Componentele vor fi folosite pentru confecționarea băncilor ce urmează să fie montate în parcurile din Iași. Valoarea contractului pus la dispoziție de Servicii Publice Iași SA este de 120.000 euro, fără TVA, fiind vorba de un acord-cadru. La procedură a participat o singură societate care a mai avut relații contractuale cu autoritatea contractantă. Este vorba despre Turnomex Phoenix SRL, din comuna Rediu, deținută de Aurora Ghindăoanu. Anul trecut, cifra de afaceri a fost de 1,2 milioane lei, profit de 49.167 lei, datorii de 2,3 milioane lei, cu un număr de 3 angajați. Firma vinde bănci de grădină și parcuri, popici stradali, guri de scurgere, rame de canal, coșuri de gunoi, rigole sau elemente de trecere pentru pietoni.

Adauga un comentariu