Titlurile zilei

Sfâșietor! Filmul tragediei! Mihaela, tânăra mamă care s-a stins ieri într-un cumplit accident, se grăbea să ajungă la serviciu. Nu purta centura de siguranță pentru că era însărcinată (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Sfâșietor Filmul tragediei Mihaela tânăra mamă care s-a stins ieri într-un cumplit accident se grăbea să ajungă la serviciu. Nu purta centura de siguranță pentru că era însărcinată EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Mihaela Tălmaciu, tânăra care s-a stins în cumplitul accident rutier de ieri dimineață de la Iași se grăbea să ajungă la serviciu, la o clinică medicală din Iași

Mihaela, tânăra care a murit ieri în cumplitul accident rutier de la Iași, se grăbea să ajungă la serviciu. Nu este clar cum s-a produs tragedia în care femeia s-a stins, însă se pare că poleiul și viteza destul de mare ar fi de vină

Este dimineață. Puțin trecut de ora 9, marți, 6 decembrie 2022. Mihaela își privește pentru ultima dată copilul fără să știe asta. Se urcă în mașină și pleacă din comuna Prisăcani către Iași. Alege să meargă prin comuna Țuțora. Este în întârziere. Programul ei începe la ora 8:00. Lucrează la Omini Clinic, la recepție. Drumul este acoperit de polei.

Mihaela pierde cumva controlul autoturismului pe care îl conduce și intră într-un cap de pod, nu înainte de a se izbi și de un stâlp. În urma impactului, tânăra de 29 de ani își pierde cunoștința. La câteva clipe de la producerea tragediei, un apel la numărul unic de urgențe îi scoate pe salvatori din bază.

Pompierii și medicii pleacă spre Țuțora. Ajung lângă trupul Mihaelei, dar este deja prea târziu. Tânăra mamă s-a stins, chiar în dimineața în care Moș Nicolaie i-a umplut ghetuțele fiului ei de daruri…

Soțul Mihaelei s-a prăbușit lângă trupul neînsuflețit

Minutele trec, salvatorii se retrag, iar trupul Mihaelei rămâne inert în șanțul de beton, acolo unde a ajuns după ce a fost proiectat din mașină, după impact. Un bărbat aleargă disperat spre trupul acoperit. Este soțul Mihaelei. Se prăbușește lângă soția sa și strigă. Nu înțelege ce s-a întâmplat, nu înțelege de ce mama copilului său s-a stins, nu înțelege de ce nimeni nu încearcă să-i salveze soția.

Realizează într-un final că Mihaela nu mai este. Polițiștii încearcă să îl liniștească pe bărbatul disperat, în timp ce fac și verificări. Trecătorii se opresc pentru câteva clipe și își fac cruce. Trupul neînsuflețit este preluat și dus către Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie, iar autoturismul pe care Mihaela îl conducea este ridicat și dus către un service auto pentru expertiză.

Mihaela a fost asistent social la Primăria Prisăcani

În urma Mihaelei au rămas multe întrebări fără răspuns. Ce a ucis-o de fapt pe tânăra mamă? Viteza, graba, neatenția, poleiul sau câte puțin din toate? Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii, cu toate că acum nu mai este atât de important. Trebuie precizat faptul că Mihaela Talmaciu a lucrat o vreme la Primăria Prisăcani ca asistent social. În anul 2016 s-a căsătorit, iar mai apoi s-a angajat la Omini Clinic.

Aceasta și soțul ei aveau un băiețel de 3 ani, iar unele voci spun că aceasta era însărcinată pentru a doua oară. La Prisăcani, Mihaela și soțul ei formau o familie model. Ultima dată au fost văzuți împreună în ajun, de Sfântul Nicolaie, la biserica din Prisăcani. Ea era o femeie extrem de implicată în tot ceea ce făcea, era o mamă iubitoare și o soție model, asta spun cei care au cunoscut-o.

Moartea Mihaelei, șoc pentru o comunitate întreagă

Vestea morții Mihaelei a căzut ca un trăsnet peste întreaga comunitate din Prisăcani. Nimeni nu credea că aceasta s-a stins într-un accident cumplit. La scurt timp după ce vestea morții sale s-a răspândit, în mediul online au început să curgă mesajele de rămas bun. Trebuie precizat faptul că apropiații Mihaelei au afirmat că aceasta nu purta centură de siguranță pentru că era însărcinată.

Astfel, un soț a rămas văduv, un copil este orfan, iar Mihaela a plecat de pe această lume cu un copil în pântece. Zilele următoare urmează ca femeia să fie condusă pe ultimul drum. Dumnezeu să o ierte!

Comentarii
  • La cauzele tragicului accident ar trebui trecut si daca a fost vaccinata.
    Fotbalistii mor acasa in pat sau pe teren, oamenii obisnuiti in tot felul de situatii, dar s-au intamplat accidente datorita atacurilor de cord in timp ce victima conducea masina. Vaccinatii pot pati acelasi lucru.
    Oricum nu este politic a se pune in discutie vaccinarea la causa mortis.
    Sa-i ierte Domnul pe vaccinati.

  • Don Pasquale esti un bought care trebuie castrat pentru a nu se mai înmulți. Asa este când orice imbecil analfabet are acces la internet.

  • @Don Pasquale ești idiot. La volan,iarna este foarte riscant ,indeosebi dimineața. Cu o zi înainte pe acel drum șoferița a vrut carosabil uscat iar a doua zi dimineața acoperit cu polei.Cu siguranță a nesocotit stilul de condus în situații diferite de carosabil și aderența a dus-o în stâlp. Lumină veșnică!

  • Iar au început să apară avortonii societății sa comenteze ,in mare parte sunt băbăciuni care toată ziua stăteau la bârfă pe la colțul blocului dau pândeau pe vizor și de când au descoperit internetul s-au mutat pe online !

  • Din comentariile unora imi dau seama ca suntem o natie de…de asta ne fut toti in gura si nu ne primesc nicaieri prin lume. De prosti ce suntem. Halal. Ganditi va ca poate citeste un mesaj ceva un membru din fam ei si nu pica prea bine. Asa a fost sa fie, spuneti si voi Dumnezeu sa o ierte ! Nu cred ca v a gresit voua cu ceva ca sa o judecati. Trist popor…

  • O tragedie. Ce o fi în sufletul copilașului, care de ieri își așteaptă mama acasă? Dumnezeu sa o odihnească, uneori se întâmplă lucruri atât de neprevăzute și dureroase, încât, efectiv, rămâi perplex. Condoleanțe familiei îndurerate!

  • DON PASQUALE
    Cat de bou si de retard poti sa fii sa mananci atata cacat oare ? Am inteles esti anti anti anti dar taci dracului din gura si nu te mai trezi scriindu-ti parerea de 2 bani pt un articol care nu are nimic de a face cu vaccinul. Viteza ucide, poleiul ucide, lipsa de experienta la volan ucide, nu vaccinul idiotule. Cu siguranta si tu esti APARENT SANATOS dar de fapt nu ai facut un control amanuntit de cand te-a cacat mā-ta si daca maine crapi pt ca ai cazut pe scari, tot vaccinul e de vina , asa e?
    Atat va duce capul atat faceti unii din voi!
    Fa-te util cu cevai in viata, unii din voi ati uitat ce inseamna societate, munca, viata decenta, stati toata ziua pe cacaturile voastre de site-Uri , facand (spunand voi) o noua meserie- influencer- de fapt facand nimic de fapt si de drept.
    PS – Condoleante familiei si multa putere sotului si familiei, dificile momente !

  • Nu a murit o oarecare femeie. S-a stins candela celui mai frumos suflet de pe pământ. O mamă/soție/fiică/prietenă.. pur și simplu perfectă. Tuturor ne va fi greu să trăim fără ea. Pământul va fi pustiu fără zâmbetul ei, iar lumea mai rece fără bunătatea ei. Un exemplu pentru noi toate

  • Prea multe Judecați ,prea multe Păreri.Sunt momente Delicate-care necesita o Emoție numita TRISTEȚE DIN PARTEA ORICUI,nu Furie -Nu Bucurie.Indiferent de ce ar fi putut Fi in acest moment viața unei Ființe a fost readusa la Sursa.Intrebari -De ce?Pentru ce?cum de?-nu au răspuns su nici răspunzător..Cordoliante

  • Nu mai cautati scuze tutei astea. Ziceti mersi ca nu ati fost in fata ei sa va traga la 2m si pe voi. Acu 2 ore pe Canta un bou de care e bine sa va feriti IS27WDP ochelarist cu dioptrie mari era sa faca la fel cu un coleg de trafic. Asa ca…

  • Viteza ucide ! , ce mai atîta miorlăială ? În plus și neatenția la volan , uitatul în telefon ……. ziceți mersi că nu a acroșat accidental și alți amărîți pe marginea drumului !, să nu ziceți că ea conducea cu viteza legală și preventiv în localitate acolo !, că nu mori de la un 40 , 50 kmh

  • Oameni buni,nu sunt cuvinte pentru a descrie o asemenea durere…
    Dumnezeu sa o ierte pe aceasta femeie și pe pruncul ei nenascut!
    Condoleanțe familiei care trece printr-o asemenea pierdere!
    A murit un om deosebit…Puțină decentă și pioșenie din partea cititorilor!

  • Dumnezeu să o ierte! A lăsat în urmă o mare tristețe pt familie! Poate ea a pus cadoul de Sf Nicolae pt fiul ei, iar el sa bucurat cind le a găsit,dar nu a înțeles de ce mama lui nu mai vine acasă. 🙁

  • Ma mir cum de cel care a filmat nu s-a dus fix langa decedata sa filmeze si dupa sa puna tot materialul pe site in fuga dupa senzational. Posibil sotul victimei daca l-ar fi vazut ca filmeaza i-ar fi rupt capul si lui. Eu i-as fi luat telefonul sau camera si i le-as fi dat de cap, indiferent de consecinte.

    In multe tari civilizate, locul unui accident este inconjurat de panouri sau materiale textile speciale opace. Doar fortele de ordine sau cei din serviciile de criminalistica filmeaza la sol, alaturi de filmarile din drone. La noi, la un accident toti prostii care mai de care stau gura casca cu telefoanele si filmeaza. Filmeaza ca sa ce…?

    Atat stim, atat facem!

  • Posibil sotul victimei daca l-ar fi vazut ca filmeaza i-ar fi rupt capul si lui.
    Cum adica „si”? Ce capuri a mai rupt pana acum? :))

Adauga un comentariu