Cancan ultimă oră

Simona Gherghe a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei: „Mă lupt de când mă știu”

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei Mă lupt de când mă știu
Simona Gherghe a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei

Simona Gherghe se clasează cu succes în topul celor mai apreciate și iubite prezentatoare TV din România. când nu este pe micul ecran, vedeta de televiziune ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde îi ține la curent pe urmăritorii ei cu tot ce se întâmplă pe plan profesional, dar și privat.

În urmă cu puțin timp, blondina a abordat un subiect la care nimeni nu se aștepta. Ea a vorbit cu fanii ei de pe Instagram despre cel mai mare complex al ei. Se pare că cearcănele sunt cele care o supără cel mai multe pe vedeta, care pe lângă job-ul cu normă întreagă de pe micul ecran, este și mamă pentru doi copii absolut adorabili.

Simona Gherghe a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei

Are o viață destul de solicitantă și multe nopți „restante”, care și-au pus amprenta pe chipul ei. Însă vedeta are soluția, căci mereu este în căutare de alternative. Pe lângă o rutină de îngrijire bine pusă la punct, aceasta are grijă să acopere tot ce o deranjează cu machiaj.

„Astăzi vorbim despre complexe. Despre complexul pe care eu îl am și îl am practic dintotdeauna. Am cearcăne și mă lupt de când mă știu să găsesc produse.(…) Am o mulțime de nopți nedormite cu copii mici. Mamele cu copii mici știu treaba asta foarte bine”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă la vârsta de 44 de ani

Simona Gherghe se mândrește cu un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta arată spectaculos și a reușit să slăbească rapid după cele două nașteri. Prezentatoarea a mărturisit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să se mențină în formă cu o alimentație sănătoasă.

,,Am ținut o dietă care a avut și rezultate. Am slăbit cinci kilograme și mă simt foarte bine. Acum intru în bucătărie și gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puțin câte puțin și sunt la faza în care mă mențin. Mi-am dat seama că se poate și așa… gătind eu. (…)

Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza călită, mazărea, ciupercile. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc.”, a mărturisit vedeta tv.

Adauga un comentariu