Titlurile zilei

Șmecherie de zile mari născocită de patronul restaurantului „Stargrill” din Iași! În plină pandemie, Cezar Toader a triplat salariile angajaților. Un pizzer primește 7.000 de lei. „Sunt un pachet de nervi!”

Publicat: 09 mart. 2021
Restaurant
Șomajul tehnic acordat patronilor din Iași, care au suspendat activitatea din cauza pandemiei COVID-19 și au trimis angajații acasă, este motiv de scandal. Cezar Toader, patronul "Stargrill", susține că AJOFM a blocat dosarul din cauză că a mărit salariile angajaților. Specialiștii AJOFM au cerut mai multe clarificări la documentația trimisă, iar angajații lui Cezar Toader sunt nemulțumiți că nu au primit banii de la stat pentru lunile ianuarie și februarie 2021

Cezar Toader, patronul restaurantului „Stargrill” din Iași, a mărit salariile angajaților înainte de a depune dosarele pentru ajutorul de șomaj. Un bucătar sau un pizzer care lucrează în acest restaurant câștigă acum între 5.000 și 7.000 de lei. Reprezentanții AJOFM spun că nu este ilegal acest lucru, însă este imoral. Patronul restaurantului susține că a făcut asta pentru ca angajații săi să primească mai mulți bani de la stat

Un nou scandal a izbucnit în Iași între autoritățile statului și un antreprenor din domeniul HoReCa. Nemulțumirile sunt legate de ajutoarele de la stat acordate antreprenorilor afectați de pandemia COVID-19. Totul a plecat de la dosarul depus în decembrie 2020. Cezar Toader, patronul restaurantului „Stargrill”, din centrul Iașului, spune că AJOFM a blocat dosarul din cauză că a solicitat prea mulți bani de la stat după ce a mărit salariile angajaților. Specialiștii din cadrul AJOFM Iași susțin că dosarul depus de Starnetis SRL nu este complet și trebuie modificat numărul angajaților pentru care se solicită șomajul tehnic. Astfel, acesta trebuie redus în contextul în care restaurantele au fost redeschise în anul 2021 cu capacitate de 30 la sută.

„Sunt câteva neclarități la documentația trimisă de această companie pentru care am solicitat clarificări, pentru lunile ianuarie și februarie 2021. Administratorul trebuie să refacă documentația și să se reactiveze o serie din personal pentru că de la 1 ianuarie 2021 restaurantele funcționează cu 30 la sută din capacitate și nu se poate acorda șomaj tehnic pentru 15, ci pentru 12 persoane”, susține Ciprian Necula, director adjunct al AJOFM Iași.

Director AJOFM Iași: „De obicei nu am avut probleme cu angajatorii, sunt de bună credință”

Specialistul din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM ) Iași susține că banii vor intra în conturi imediat ce va fi rezolvată problema documentației, fiind singura situație de acest fel.

„Banii pot intra în cont și în aceste zile. Nu e ilegal, dar nici moral să mărești salariile înainte de depunerea dosarului pentru obținerea acestui ajutor. De obicei nu am avut probleme cu angajatorii, sunt de bună credință, toți au păstrat salariile la fel, nu le-au mărit. Media e undeva la 2.230 de lei, pentru un angajat din domeniul HoReCa. În jur de 500 de companii din acest domeniu, din Iași, au primit banii, pentru șomajul tehnic. Am primit amenințări că vom fi dați în judecată pentru abuz”, mai spune Ciprian Necula.

Angajații se tem că nu vor primi banii de la stat din cauza acestor neînțelegeri.

„Ni s-a spus că de vină sunt cei de la AJOFM pentru că nu au băgat banii în cont și nici patronul nu a avut ce să ne dea. Noi am fost purtați de pe o zi pe alta, sunt bani de care ne folosim până se clarifică situația cu HoReCa. Din ce am înțeles, dosarul trebuia depus până pe data de 25. Nu cred că a fost depus dacă noi nici acum nu avem banii în cont. Cu ce trăim noi în perioada asta, cât timp nu lucrăm?”, spune unul dintre angajații restaurantului din centrul Iașului.

Patron restaurant: „E o scăpare a legii și am profitat de ea. Oricine ar fi făcut la fel”

Cezar Toader, patronul restaurantului „Stargrill”, susține că a mărit salariile înainte de a depune dosarul pentru ajutorul de șomaj tehnic pentru ca angajații lui să primească mai mulți bani de la stat.

„S-au supărat cei de la AJOFM că am pus salariile așa mari. Dar nu e nimic ilegal aici. E o scăpare a legii și am profitat de ea. Oricine ar fi făcut la fel. Am considerat că oamenii mei pot să primească mai mulți bani. Pentru oamenii simpli nu e ok să mărești salariile, dar pentru pensii speciale, pentru bugetari, e ok? Ne-au șicanat și tergiversat pentru mult timp. Când am depus dosarul în decembrie am stat cu emoții vreo două săptămâni pentru că ne-au băgat în comisie și cu greu au dat banii”, susține Cezar Toader.

Antreprenorul vrea să dea în judecată AJOFM.

„AJOFM nu mi-a dat un răspuns clar ca să-i putem contesta în instanță. Vrem să facem plângere la Ministerul Muncii pentru abuz. Bătaia de joc este incredibilă. Noi, HoReCa, suntem calul de bătaie al autorităților. Eu am angajați care depind de acești bani să-și crească copiii. Am o fată orfană care lucrează, o femeie care crește singură cei doi copii. Sunt un pachet de nervi! De 10 ani de când am restaurantul e prima oară închis. Dau în judecată AJOFM pentru abuz!”, mai spune Cezar Toader.

Patron: „Am făcut livrări la domiciliu, dar șoferul mi-a făcut daună totală”

Patronul susține că pierderile sunt mari din cauza pandemiei COVID-19.

„Cred că intru în depresie dacă fac calculele. Nu știu cum o să pot deschide restaurantul, cum o să funcționeze. Stau cu emoții să nu ne închidă din nou, cum s-a întâmplat în București. În plus, vorbim de deprofesionalizarea oamenilor. Credeți că se găsesc așa ușor locuri de muncă? Unde se angajează o bucătăreasă care rămâne fără locul de muncă? În ce se poate reprofila? Am făcut livrări la domiciliu, dar șoferul mi-a făcut daună totală. Am discutat la Ministerul Muncii și am observat că există tendința de șicanare, de a pune piedici pentru că nu sunt bani.

Bugetul e întârziat, nu sunt bani pentru plata șomajului tehnic. Asta e problema. Nu putem funcționa cu 30 la sută capacitate. În lege scrie că firmele afectate pot solicita șomajul tehnic. Noi suntem una dintre aceste firme. Suntem prea afectați și nu putem funcționa cu două mese, din 7. Nu poți să plătești 15 angajați dacă funcționează două mese”, mai spune Cezar Toader, administratorul societății Starnetis SRL, unul dintre antreprenorii din Iași implicați în ultimii ani în combinații imobiliare suspecte.

Antreprenorii din Iași afectați de pandemia COVID-19 mai pot solicita șomajul tehnic

Firmele din Iași care au activități în domeniul HoReCa au concediat sute de angajați în ultimul an din cauza pierderilor financiare cauzate de pandemia COVID-19. De asemenea, aproximativ 500 de angajatori din Iași care au hoteluri, cafenele și restaurante, au solicitat șomajul tehnic pentru angajații trimiși acasă pentru câteva zile sau luni. AJOFM a plătit în anul 2020 șomaj tehnic în valoare de 25 de milioane de euro, un sfert din sumă fiind plătită către antreprenorii din domeniul HoReCa. Angajații din Iași au primit între 913 lei de persoană și 5.000 de lei, diferența de la 2.350 de lei până la 5.000 de lei fiind asigurată de angajator. Patronii din Iași pot depune în continuare dosarele la AJOFM dacă vor să trimită angajații în șomaj tehnic.

Comentarii
 • Omul acesta are un suflet mare. Sunt un proprietar de restaurant si acum 4 ani a venit la noi si a dat tip de 300 ron la o cumatrie pt personal.

 • Eu zic sa ne facem cu totii bugetari, ca acolo este boierie curata. Ce privat, ce mai conteaza mediul privat, bugetari tata. In alta ordine de idei, atata timp cat plateste darile la stat pentru sumele (salariile) alea platite angajatilor, nu vad care este problema ? Ce, sa faca aia si credite bancare, tot ei isi platesc ratele in functie de credit/salar. Asa ca nu vad care-i faza ? Era mai bine daca declarau ca sunt boschetari si mergeau pe ajutoare sociale ? Hai sa fim seriosi.

 • Bravo Cezar, baga-i in instanta. Asa am sa fac si eu. De la mine cer niste bani pe care nu ii justifica. Statul nu tine decat cu bugetarii iar noi privatii care inca ne mai miscam sa ducem greul tuturor? Nu merita, mai degraba inchid si merg si eu in somaj. :))

 • Salariul de 7000 lei sau de 5000 lei a fost plătit de angajator? A plătit macar o lună acest salariu? Gândiți înainte să scrieți. Intenția este de a frauda bugetul de stat și cred că o sa se lase și cu urmări mai serioase.

 • E foarte bine. Le dai.peste bot in mod direct. Se dau cu bilutele de pereți , au scăpat in lege impunerea de a nu majora venitul. Felicitări.

 • Va puteți imagina ca la salarii de 5000 brute netul în șomaj tehnic e de 2000 lei defapt …restul tot la stat ajung, sumele sunt oricum plafonate de către stat . Trebuia de prima data sa se acorde o suma decenta la toți angajații trimiși în șomaj din toate domeniile plus ajutate firmele . Dar statul e preocupat doar de pensiile și salariile lor !

 • Apostolii moralitatii vorbesc despre ce este imoral ? ce este mai imoral la acesti hoti lenesi decat sa incasezi o gramada dubla si tripla de bani la STAT degeaba , bonusuri, prime, vaucere, pensii speciale si sa nu produci nimic plus valoare ? ba inca sai si ”calaresti” asupresti, injosesti pe cei care se chinuie sa produca valoare si sa plateasca impozite si taxe

 • Când am fost trimiși în martie 2020 acasă pe 900 lei net (nu înțeleg de ce vorbiți de brut pt ca oricum diferența ajunge tot la stat) ce bine ar fi fost un om cu creier sa facă la fel și la noi. Felicitări oricum

 • Probabil este singurul caz mediatizat. Dar oare este singurul? Pe de alta parte pe spatele angajatilor patronii horeca si-au creat o situatie financiara de la buna in sus. Nu contest ca este greu, dar acum a venit un moment neplacut in care angajatii se bazeaza pe tine ca angajator. Tu ce faci ca angajator nu pui nimic de la tine? Tipic romanesc…

 • Asta fura din banii statului (adica ai nostri) iar voi il incurajati. Sper sa fie cercetat penal, aia sunt banii nostri care puteau ajunge in drumuri, scoli sau spitale. Iar pe latura umana, „domnu Cezar” e un om cu care e mai bine sa nu ai de-a face.

 • Dacă este legal , care este problema ? Dacă a existat o portiță legală sa faca chestia asta, bravo lui . De ce nu sau gândit si ceilalti sa faca chestia asta legală? ( pentru ca este ceva legal ) .
  A procedat foarte bine Si totul legal , nu a fentat legea sau alte bazaconii. Asa ca hai sa nu ne mai dam cu parerea aiurea . Ce vina are dansul ca statul îi interzice sa functioneze normal cu 100% din capacitate ?
  Asa ca hai sa nu mai plângem statul , au tot facut bănuți in pandemia asta , au de unde.

 • „Am considerat că oamenii mei pot să primească mai mulți bani.” Pai de ce nu le-ai dat tu banii aia daca-i merita? Si toti boii ii aduc elogii gainarului in comentarii cand de fapt ei platesc somajul ala tehnic. Tara de retardati!

 • Draga ieseanule, ce ar fi sa iti vezi tu de treaba ta ? Sau poti închiria un restaurant, sa fii tu șef sa vedem dacă te ai descurcă mai bine. Cu drag alt ieșean

 • Buna ziua,sint fost angajata al acestui derbedeu. Asta trebuia scuturat de mult,de organele competente.Era si sotul meu sa-l plesneasca.Pe langa injuriile si injoseala ce o facea cu fiecare din angajati,cu aerul de superioritate ce-l detine,crezandu-se stapanul absolut,acest personaj ipocrit si misogin a futrat ca in codru,in facturi,in receptii marfa ,in toate. Luati-i activitatea din urmatorii zece ani la maruntit si ve-ti gasi dovezi. Acest individ,in anii de activitate precedenti ,inventa tot felul de motive pt. a lua din bani salariatilor pe motive numai de el stiute!!Era alimentat si de prostia si rautatea crasa a tatalui sau ,care se credeau stapanii absoluti!!Sunt fff multe de spus si de verificat despre acest individ! Deci jmenurile si chichitele ce le gaseste el prin limita legii ,nu va ganditi ca sunt in interesele angajatilor!! Niciodata! Sunt f multi angajati ori fosti angajati care pot confirma! PS: acest disperat paranoic,mai avea o placere mizera,de a se face auzit ori vazut de clienti cand isi apostrofa ori injosea angajatii.Trageti voi concluzii,ca noi care am muncit pe la el ,ne-am lamurit!

 • Auzi la ei:”smecherie de zile mari”.Bai baieti ,voi cred ca nu stiti cine e acest sarpe. Am vazut pupincuristii lui care-l elogiaza in dauna incercarii de evaziune a bugetului.Chiar daca e la limita legii.Sunteti dusi cu capul sa spuneti ca e un om cinstit . El ,taica-su si cobra de sora-sa , au fost si sunt dictatori pe tarlaua care o considera a lor. Ia mai sapati si in contractele de inchiriere al imobilului(activitatea se desfasoara de f multi ani intr-o claire istorica ,nu intereseaza pe nimeni?),mai luati la scuturat si anii precedenti ,vorbiti cu angajatii si fostii angajati si dupa ,scrieti un articol,cu temei real!! Pai asta injura pe tot si orice dintodeauna,se batea cu pumnii in piept anii trecuti ,(cand mergea la facultatea cu frecventa redusa),ca el e tartor si ANAF-ul si alte controale nu au ce-i face, ca el stie cum si ce sa-si faca in acte si cunoaste el pe toti gusterii mari. Mai era si alimentat ,din cate imi aduc aminte de un sclav care il pupa in cur zilnic(mana lui dreapta),plus sora si tatal.Trebuia sa-i auziti cum vorbesc despre angajati si cum vorbesc cu ei. Societatea asta a noastra are sanse zero cu serpi evazionisti din specia”marelui afecerist Toader”.Auzi la ei: „smecherie de zile mari”, mai degraba „tentativa de evaziune”.Lengile ,se pare ca nu sunt pt toata lumea.

 • Ohhh,ce frumos! Cezarica ,om cinstit si preocupat de bunastarea angajatilor!)))Pai bine domnule grandoman alunecos,nu-ti mai aduci aminte de cerintele angajatilor din anii trecuti? Nu -ti aduci aminte de ignoranta si superioritatea cu care-i tratezi?Nu-ti aduci aminte de penalizarile inventate si comportamentul tau deviant in a tranti usi,lovi pereti si injura pe oricine? Il injurai inclusiv pe tatal tau ,care era mai mult decat ca un agent SS pentru angajati,iti aduci aminte? Pai aveai ceva si impotriva spagii facute de ospatari ,aveai ceva si cu munca bucatarilor,aveai ceva pana si cu oamenii care iti erau aproape(familia),totul era in capul tau paranoic,II faceai pe toti hoti si-i injurai .Nu-ti mai aduci aminte? Nu-i bai, o pot confirma si cei de la sala de internet si angajatii restaurantului. Acuzai pe toti ca sunt hoti cand tu furai ca -n cdru in facturi,in marfa si in toate combinatiile tale eronate. Daca te bateai cu pumnul in piept ca tu stuii mai bine decat organele statului,poate e nevoie sa te ia in vizor sa te controleze mai bine. Iti doesc sa nu treci prin ce au trecut o parte din angajatii ce au trecut prin aceata firma mizera numita StaRGrill. Aaa si ca sa nu uit,am citit in comentariu de mai sus un fost angajat ,iti expune adevarata fata si are dreptate in totalitatea,sunt lucruri care pot fi verificate.Cat despre contractul si jmenul de inchiriere a cladirii istorice in care iti desfasori activitatea ,oamenii au dreptate.Se stie ca jmenul a inceput prin tatal tau ,care a fost angajatul intreprinderii care detinea cladirea.Au dreptate ,se merita un control amanuntit,cat depre preocupare dumitale in a creste salariile,e un alt jmen de ati mai acoperi din gauri .Nu e scris cu rautate,e scris din experienta negativa de a fi fost angajat si asta e adevarul.Sclavii care-ti scriu de bine ,cred ca sunt mana aia de amici ai tai care atarna dupa o bere de o viata si in fata carora te impaunai ca esti buricul pamantului si angajatii sclavi.Iti mai aduci aminte? Se pare ca nu.

 • Mda,e clar! Daca sarlatanul asta a ajuns un exemplu in a fenta legile.atunci nu mai avem nici o sansa ca natie.Eu sper sa-l vada cineva ,sa-i vada fata reala cu adevarat.

 • Dati Cezarului ce-i al Cezarului!!!))))Dati-i multe sanse sa -si umple buzunarele!! Ce gluma ,de ce nu a marit de 3 ori salariile inainte de pandemie????Va spun eu de ce,era prea preocupat sa-si plateasca facturile cu banii luati de la angajati pe motive inventate. Dati-i omului ca el stie mai bine!))) Cum sa ti aprobe cererea Cezarica?chiar daca e la limita legii! Cred ca se vor trezi si organele de control sa te calce,ca ai istoricul plin cu „fapte cinstite”.Hai sa fim sanatosi si prost e ala de ar mai munci pentru tine vreodata.Ar trebui facut un top rusinica al „patronilor”,sa stie si lumea,inainte de a se angaja pe la voi.

 • Băiatul ăsta e un om de cea mai joasă speță. Paranoic, frustrat, libidinos. Cred că îi dați prea multă atenție, mare realizări nu are. I-am spus și personal ce părere am despre el, când a încercat să mă lingușească, să câștige și el câteva sute de lei. Un sărac, într-un cuvânt.

 • Cezarel!!! Tare multa lume ai mai injurat! Oameni care-ti umpleau buzunarele…care munceau ore lungi ,ca tu sa faci spume la gura pt.ca angajatii trebuiau sa manance ,ori pt, spaga care o faceau .Salariile tale mizerabile mai erau si taiate ,de minciuni si motive numai de tine ori familia ta stiute. Roata se invarte in viata asta.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ,ca ai nevoie sa rezisti la toate controalele ce-ti vor veni pe cap.Ai crezut ca amicul tau pseudo-jurnalist iti va scrie un articol in care lumea sa-ti aduca omagii ca unui”cinstit conducator” ce esti,preocupat de bunastarea angajatilor?))) Frauda la limita legii se cheama ce incerci sa faci,trebuia sa-ti platesti oamenii mai bine inainte si poate sa incerci sa nu-i furi. O zi buna si palpitanta ,domnule Cezar,stiu sigur ca cititi orice comentariu.PS:am ccolaborat cu dumneavoastra in anii precedenti de cateva ori ,pana v-am simtit cu adevarat.Primul lucru de care aveti nevoie ,e un control psihiatric.

 • Ai deprate100%! Multi nu-l cunosc si multi nu vad incercarea lui de frauda! Dintodeauna a avut sclavi care-l pupau in cur pt.mai nimic. Cei in masura sa vorbeasca sunt fostii angajati,restul e poveste…

 • Bravo, am lucrat cand am fost in tara la Stargrill, un om corect. Exigent si se supara repede, dar nu fara motiv. De cativa ani sunt in germania, si aici am fost inchisi dar statul nu si-a batut joc de afaceri. A dat bani suficienti.

 • Eu sunt in somaj tehnic si ii multumesc lui dl Cezar ca a incercat sa obtina mai multi bani pentru noi. Noi care platim taxe toata viata de ce nu am beneficia de un venit rezonabil cand restaurantul unde lucram e inchis de stat? Noi suntem sclavii bugetarilor?

 • Eu sunt in somaj tehnic si ii multumesc lui dl Cezar ca a incercat sa obtina mai multi bani pentru noi. Noi care platim taxe toata viata de ce nu am beneficia de un venit rezonabil cand restaurantul unde lucram e inchis de stat? Noi suntem sclavii bugetarilor?

 • Am lucrat la Starnet si stiu ce hotii incercau sa faca unii ospatari in cardasie cu bucatarii. Bai baetii, mai rasfirat ca nu va mai merge. Daca ar fi dreptate pe lumea asta mainile trebuiau sa vi le taie. Da nah, o tara de hoti , ce pretnetii sa ai? Imi e dor de oamenii buni de acolo si imi e greata de restul.

 • Ai pus camere si in vestiarul ala ingramadit pe unde iti intra marfa in bucatarie,disperatule! La subsol,ca sobolanii ,conditii de toata jena ,si-i mai si spionai bolnavule! Femeile in varsta cand se schimbau,se ascundeau prin colturile vestiarului insalubru ,nebunule! Pentru o bucatica de chicken strip s ,ii taxai pe angajati cu un leu ori doi,impuneai ca angajatii dupa o zi de stat in picioare sa -si plateasca mancarea si cam tot! Ce meriti tu,daca tear cunoaste lumea cu adevarat… Esti cea mai oribila experienta ca angajator care am intalnit-o in viata mea. Ta-tu ,se facea ca aduce cate o legatura de patrunjel periodica ,numai sa vada daca nu care cumva cineva bea un pahar cu apa sau mananca din avutia voastar…ahh provoci greata numai din amintiri.Esti bolnav,bolnav de hotie acuzandu-i pe toti de lucrurile cu care erai invatat tu sa le faci.Hotia si perfidia! Esti suflet de caine,si cei care te cunosc cu adevarat stiu.Hai mars ,cinstitul plii.

 • sa ma ierte domniile de la somaj ca eu ca lucrator horeca nu pot trai cu 75 la suta din minimul pe economie. Asta e realitatea.. castigam din bacsis

 • Vezi ca ai postat mesajul de doua ori Cezare,sub doua nume diferite!)) Te credeam mai destept ,dar se pare ca vre-o cateva comentarii dovedesc opusul, te -a derajat se pare adevarul.Si pt. tanarul care lucreaza in Germania si e bucuros cu stilul lui cezar de „enervare”,trebuie sa mearga la un psiholog ,se pare ca sufera de sindromul Stockholm,se pare ca ii plac ce-i ce-l abuzeaza.

 • Hotii si prostii care schimba lunar restaurantul comenteaza pe aici. Marsh jegurilor voi stricati orice colectiv. Cand imi aduc aminte ce patanii am avut cu unuii ca voi imi venea sa plec eu si sa va las sa fiti voi sefi de sala. Boschetarilor

 • eu daca m-am dus undeva sa ma angajez si nu mi-a convenit am plecat mai departe, in domeniul asta fluctuatiile de personal sunt foarte mari. Dar ca fost angajat sa fii atat de josnic sa mananci kkt ..urata treaba . Rau ca v-a tinut ca angajati daca chiar ati lucrat acolo . Eu oricum banuiesc ca e doar o persoana maxim 2 pe care nu le-a angajat nimeni de prosti ce sunt:)))))

 • 1. De ce te-ai pus „fosta ” este fosta cui ?
  2. In loc sa scrii comentarii aici , mai bine ai lua un manual de limba si literatura romana 🙂
  3. Nu inteleg de ce ai asteptat atata timp sa iti arati frustrarile si de ce aici ?
  Nu mai traiti din trecut oameni buni , daca s-au intamplat chestiile astea in trecut , de ce nu ati reactionat atunci si debea acum ? Vedeti-va de treburile voastre si lasati rautatile deoparte 🙂

 • 1. Se pare ca sunt foarte multi frustrati aici
  2. Daca la momentul acela nu ti-a convenit , de ce ai mai stat ? Efectiv sunt multe persoane care isi dau cu parerea foarte aiurea, e ca turma de oi , daca cineva spune ceva negativ despre o persoana, hai sa aruncam cu pietre toti in el ,chiar daca nu il cunosc sau chiar daca nu am fost angajat la firma lui .
  3.Sunt foarte multe persoane care comenteaza aici si au fost da te afara :)) oare de ce ? ca erai foarte muncitor/muncitoare …hmm ? dubios . Adevarul este ca au fost da ti afara pentru ca bagau mana unde nu trebuie si acum au gasit o metoda sa arunce cu noroi …degeaba
  4. Fiecare sa isi vada de treaba lui si sa isi tina parerile pentru ei , daca intr-adevar cum vad din comentarii , te-a facut mult rau omul acesta dc tocmai acum reactionezi ?? pe bune..

 • am lucrat cateva luni intr-o vara la stargril si din punctul meu de vedere sunt foarte corecti, ca la orice job au si ei pretentii nu doar obligatii. Banii i-am primit la timp . Vad ca se devieaza de la subiect

 • Sunt si angajati fericiti,precum am vazut Oana ,Maria.. stim .Pai normal ca sunt fericite ca nu depuneau prea mult efort,doar erau fufe pe acolo care -l sugeau.Lucrurile se vorbeau si inainte chiar daca cei care nu inteleg de ce comenteaza lumea acum. E simplu: a aparut un articol cu un om „cinstit” si lumea comenteaza pe articolul acesta. De bine, de rau ,fiecare cu experientele lui.Pai de ce sunt frustrari ? E de bine si de rasu ,se cheama pareri si experiente.Fereasca Dumnezeu ce tara de sclavi supusi si limitati. Va meritati soarta ,acceptati si ridicati in slavi toti hotii. Nu ati vorbit ca va era frica, nu ziceti ca sa nu deranjati, va place sa p[upati cururi ca deh, e meteahna romaneasca,supusi si prosti. Spor la pupat in cur !

 • Saracul,e de compatimit. Pana si soferul pentru comenzi la domiciliu i-a faut „dauna totala”. E greu cand toti sun rai si numai nea Cezar e bun,stai asa ca-mi scot batista ca m-a busit plansul. Cum se face ca toti angajatii sint naspa la dumnealui si numai el e bun? Mister neelucidat. Ps: nu mai aruncati in curul angajatilor,oferiti-le salarii decente si ore de lucru normale. Cand injuri pe toata lumea ce lucreaza pt.tine si iti arunci frustrarile in capul angajatilor ,fii sigur ca-ti vor plati cu aceeiasi moneda o parte din ei.Sa auzim numai de bine, ca se pare ca traim intr-o tara unde vinovatul e intodeauna ce-l mai mic,muncitorul.

 • Ce intamplari ai avut micule mincinos? intamplarile alea unde-l pupai in cur si-l ridicai in slavi zilnic pe Cezarica,cum il prindeai si unde-l prindeai nu mai conteneai cu linsul in cur.Mai Mihaita, nu-mi place sa sudui oameni ,dar pe tine te stiu,sclavutule. Cu atitudinea si vocabularul tau ,in mare parte luate de la idolul tau cezar ,puteai avea parte de mai multe „intamplari”,norocosule care esti))).Pai cand vii tu un putoi de douj”de ani,si te umfli ca un papagal in fata tuturor ,spunandu-le bucatarilor ,ospatarilor,cu ani de experienta cum sa fac si ce sa faca,intr-un limbaj de satra si cu figuri de putoi cu impresii de atotstiutor,zi mersi ca nu te-a luat vre-unul la incins.Nu ai fost departe, se stie ca stateai cu limba in urechea „patronului tau” si cu nasul in cur ,toata ziua, inventand [povesti sa pici tu bine. Vezi tu ,cu limbricari din asta care nu-s vad lungul nasului ,nu se face treaba,oricat de saf” di sala vrei tu sa fii. Experienta primeaza in orice domeniu ,plus respectul fata de ceilalti ,ceea ce tie ti-a lipsit cu desavarsire. Acum mergi si mai fa o plangere la cezarel ca ti-ai gasit niste capace de bere in cur,presupun ca e vina ospaturului!)))

 • Alinuta e ok ,Cezarel? Ce oameni rai pe aici,cand tu ai facut numai bine))))Stai linistit ,sint sigura ca vei gasi o modalitate sa deschizi iar in caz ca va fi nevoie..Are balta peste si prosti sint gramada,parca asa ziceai..

 • De ce sunt sterse comentariile oneste? Daca spui ceva corect de ce stergeti??? Lucru in restaurant e greu, nu e deloc usor, e o meserie grea, dar oamenii astia au fost corecti cu mine. Am lucrat acolo, si nu am auzit pe nimeni sa spuna ceva de rau. Sigur ca unii erau dati afara rapid sau plecau singuri, fara scandal si tam tam, cu ochii rusinati, oare de ce? Pentru ca faceau prostii. Sunt eu satula de cati am auzit ca plecau cu marfa in chiloti la propriu, o ospatarita fura paie de plastic, alta linguri, cei mai spurcati de gura sunt hotii.

 • Yvona sunt fosta ta colega, esti o nesimtita. Ai fost tinuta din mila desi noi toti ceram sa fii data afara, ne saturasem de barfele tale si caracterul tau. Prea bun patronul asta cu tine. Nu meritai sa fii tinuta, esti o pramatie. Sper sa afle asta unde lucrezi tu ce feld e om mai esti

 • Se vede că am fost o persană importantă în viața ta, dacă nu m-ai uitat 😋Ce treabă are sula cu prefectura? Prostul moare de grija altuia, iar câinele de drum lung! Hai, succes 🙂

 • Se vede că am fost o persoană ană importantă în viața ta, dacă nu m-ai uitat 😋Ce treabă are sula cu prefectura? Prostul moare de grija altuia, iar câinele de drum lung! Hai, succes 🙂

 • Chapeau, toți privații ar trebui sa facă asa, sunt tot banii lor, nu-i prea corect dar când a fost statul vreodată corect ? Macar odată sa se întoarcă roata 😛

Adauga un comentariu