Diete si regimuri

6 soluții naturale pentru eliminarea toxinelor dupa Sarbatori

Publicat: 10 ian. 2020

Soluții naturale pentru eliminarea toxinelor. După Sărbători, organismul este adesea supraîncărcat de toxine. Iată 10 soluții naturale pentru a-ți curăța corpul și a-ți reveni în formă rapid.

Hidratarea

Rinichii sunt folosiți pentru sortarea deșeurilor și toxinelor din sânge. Pentru a ajuta rinichii, cel mai bun mod de a ajuta drenajul este să bei apă. Pentru a rămâne hidratat, bea 6 – 9 pahare de apă, dar după mese.

Suc de mesteacan

Sucul de mesteacăn este diuretic natural depurativ și natural. Recomandat în caz de exces de mâncare și, prin urmare, ideal după Sărbători, purifică sângele și ajută organismul să elimine toxinele mai bine. Se găsește în toate magazinele ecologice, cura este de aproximativ trei săptămâni.

Soluții naturale pentru eliminarea toxinelor. Praz

Prazul este bogat în potasiu și sărac în sodiu, având în același timp proprietăți diuretice, adică elimină deșeurile din organism prin urină. De asemenea, conține un antioxidant care protejează de inflamații și în special de cancere.

Interziceti excitantii

Cafeaua, alcoolul, țigările și bauturile carbogazoase conțin toxine care afectează funcționarea ficatului și a rinichilor, ceea ce poate împiedica organismul să elimine în mod natural produsele reziduale. Prin urmare, acestea trebuie eliminate sau reduse considerabil.

Soluții naturale pentru eliminarea toxinelor. Lămâie

Lămâia facilitează echilibrul acid-bază, iar un echilibru acid-bază bun accelerează metabolismul și ajută la arderea mai multor calorii. Prin urmare, este fructul ideal după Sărbători, la fel ca verișorii săi, portocalele și grepfrutul. Pot fi consumate sub formă de suc, pure sau diluate pentru stomacul mai fragil, ca pansament etc.

Păpădie

Păpădia este un excelent aliat de detoxifiere: îmbunătățește digestia favorizând producerea de bilă, filtrează sângele pentru a-l scăpa de substanțe toxice și ajută la producerea de elemente esențiale pentru organism. Asociat cu sparanghelul, anghinarea sau țelina, susține funcțiile de eliminare a rinichilor.loading...

Adauga un comentariu