Cancan ultimă oră

Soțul Andreei Tonciu, atac dur la adresa lui CRBL: „Arată-ți bărbăția cu mine, nu cu soția mea!”

Publicat: 24 ian. 2022
Andreea Tonciu și Daniel Niculescu
Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, îl atacă pe CRBL, după ce cântărețul a înjurat-o pe soția sa în competiția unde amândoi participă

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, îl atacă pe CRBL, după ce cântărețul a înjurat-o pe soția sa în competiția unde amândoi participă. Soțul vedetei i-a transmis un mesaj dur pe internet, însă ulterior a șters postarea.

Andreea Tonciu, CRBL, dar și alte vedete se află într-o competiție departe de țară, o competiție extrem de grea din toate punctele de vedere. Deja încep să apară și primele conflicte, iar Andreea Tonciu și CRBL și-au aruncat vorbe grele la TV.

Soțul Andreei Tonciu a răbufnit și îl atacă pe CRBL în mediul online

Artistul a înjurat-o pe vedetă, iar acest lucru nu a putut fi trecut cu vederea de către Daniel Niculescu, soțul acesteia, care a privit cu indignare emisiunea de acasă. Bărbatul nu s-a mai putut stăpâni la auzul acestor vorbe, astfel că i-a transmis un mesaj în mediul online. Ulterior, soțul Andreeai Tonciu a șters postarea făcută publică pe rețelele de socializare, după ce partenera i-a fost înjurată de către CRBL.

”Nu îți e rușine? Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, i-a spus Daniel Niculescu lui CRBL.

Daniel Niculescu, cuvinte dure la adresa artistului

Daniel Niculescu i-a mai spus lui CRBL că ar trebui să-și arate bărbația cu el, nu cu Andreea Tonciu și că la atitudinea pe care a văzut-o că o are față de soția lui la emisiunea de supraviețuire, cântărețul ar fi putut ajunge chiar să o lovească, asta dacă nu erau reguli în competiție.
Soțul Andreei Tonciu a mai afirmat că e total dezamăgit de felul în care CRBL s-a comportat cu vedeta, însă nu va lăsa lucrurile să rămână așa, spunându-i că se vor vedea cât de curând.

„Arată-ți bărbăția cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu ”bărbații” din ziua de azi, în special domnul CRBL care mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atitudinea acestui ”domn” nea Caisă. Ne vedem curând nea Caisă”, a mai spus Daniel Niculescu.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu