Eveniment-Social

Studenții din Iași au șansa de a se forma într-o celebră companie din România!

Publicat: 20 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Studenții din Iași au șansa de a se forma într-o celebră companie din România
Studenții Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași au șansa de a participa la un proiect dezvoltat de către Asociația ”Școala de Valori” și compania Holcim Romania - ”Profesii Bine Cimentate”

O parte dintre studenții din Iași au șansa de a se forma într-o celebră companie din România! Concret, tinerii Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași au ocazia de a participa la un proiect dezvoltat de către Asociația „Școala de Valori” și compania Holcim Romania – „Profesii Bine Cimentate”

Studenții din Iași au șansa de a se forma într-o celebră companie din România! Concret, tinerii Universității Tehnice (TUIASI) „Gheorghe Asachi” din Iași au ocazia de a participa la un proiect dezvoltat de către Asociația „Școala de Valori” și compania Holcim Romania – „Profesii Bine Cimentate”.

În cadrul acestuia, conform reprezentanților companiei, tinerii își pot dezvolta abilitățile personale și tehnice, avându-i ca mentori pe specialiștii din industrie. Vor fi organizate o serie de webinarii, dar sunt pregătite și 32 de internshipuri plătite pentru tineri, în cadrul Holcim România, pe parcursul verii.

Studenții din Iași au șansa de a se forma într-o celebră companie din România!

Deja, un prim pas în proiect a fost un webinar derulat la începutul lunii februarie, în cadrul căruia Ancuța Pintea, quality control manager Cement Aleșd, și Alexandra Burca, Human Resources Manager la Câmpulung Cement Plant, le-au vorbit tinerilor politehniști despre cum își pot construi o carieră de succes într-o companie multinațională din domeniul construcțiilor, care sunt oportunitățile din acest domeniu și ce tehnologii de top se utilizează în industrie.

La întâlnire au fost prezenți Sorin Bucșă și Vasile Ciobanu, foști participanți ai proiectului „Profesii Bine Cimentate”, care le-au prezentat acestora oportunitățile aduse de urmarea unui internship plătit la compania Holcim România.

În final, 32 de tineri vor beneficia de internshipuri plătite, desfășurate în perioada vacanței de vară în mai multe locuri cu activitate a companiei Holcim

Concret, studenții TUIASI sunt invitați să se înscrie și să participe la webinarii. Sunt vizați, în special, cei din domeniile următoare sau cele conexe cu acestea: construcții, electronică, telecomunicații și tehnologia informației, inginerie mecanică, mecatronică, automatizări, inginerie chimică, electrotehnică, energetică sau ingineria mediului.

Cei care vor fi selectați în proiect vor beneficia de șase ateliere de dezvoltare personală, susținute de traineri cu experiență de la „Școala de Valori”, șapte ateliere tehnice, de la mecanică la automatizări, dar și securitatea muncii sau mediu, care se vor desfășura într-una dintre fabricile Holcim, pe parcursul a cinci zile.

Acolo vor rezolva studii de caz alături de specialiștii companiei. Totodată, va fi asigurată o vizită la una dintre fabricile Holcim din Aleșd sau Câmpulung Muscel, în cele cinci zile de atelier tehnic, costurile de transport, masă și cazare fiind asigurate pentru studenții selectați. În final, 32 de tineri vor beneficia de internshipuri plătite, desfășurate în perioada vacanței de vară în mai multe locuri cu activitate a companiei Holcim, studenții având posibilitatea de a-și alege departamentul unde vor să urmeze programul și să fie ghidați, timp de trei luni, de mentori din rândul angajaților.

În acest mod, studenții din Iași au șansa de a se forma într-o celebră companie din România!

Adauga un comentariu