Sanatate

Supozitoare hemoroizi cu antibiotic. Cum să maximizezi efectul acestora

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Supozitoare hemoroizi cu antibiotic. Cum să maximizezi efectul acestora
Este bine să alegi supozitoare care conțin ulei

Supozitoarele pentru hemoroizi cu antibiotic conțin ingrediente terapeutice în proporții care, atunci când sunt utilizate împreună, maximizează efectul terapeutic al acestora. La baza supozitoarelor stă oxidul de polietilenă care favorizează eliberarea eficientă a ingredientelor active și absorbția rapidă a acestora. Această metodă de tratament nu provoacă efecte nedorite sau contraindicații.

Compoziția complexă a supozitoarelor permite ameliorarea multor simptome ale bolii. Acestea ameliorează rapid și eficient durerea și reduce disconfortul. Elimină inflamația și restabilește elasticitatea capilară, ceea ce asigură reducerea hemoroizilor interni și externi. Îmbunătățește coagularea sângelui și are un efect hemostatic. Asigură vindecarea fisurilor și regenerarea mucoaselor.

grafica femeie care se tine de fund din cauza durerii provocate de hemoroizi
femeie care se tine de fund din cauza durerii provocate de hemoroizi

Supozitoare hemoroizi cu antibiotic. Ingredientele care accelerează procesul de vindecare

Supozitoarele rectale au un efect terapeutic suplimentar în comparație cu alte metode de tratament. Datorită selecției unice de componente biologic active, acestea asigură ameliorarea sindromului de durere în zona anusului. De asemenea, supozitoarele au efect antiinflamator, antibacterian, contribuie la regenerarea celulelor epiteliului.

Este bine să alegi supozitoare care conțin ulei. Introducerea concentratului de ulei de cătină de mare în formularea supozitoarelor, în locul uleiului de cătină de mare propriu-zis, permite creșterea activității biologice a supozitoarelor. Creșterea alimentației cu vitamine a celulelor epiteliului, ceea ce duce la accelerarea procesului de vindecare a focarelor de inflamație.

femeie care se tine de fund din cauza durerii provocate de hemoroizi
Este bine să alegi supozitoare care conțin ulei

Introducerea anestezinei și a complexului etozol-sodiu în formularea supozitoarelor conferă acestora o activitate anestezică și bactericidă, care stabilizează biosinteza și catabolismul colagenului. Supozitoarele  reduc deteriorarea celulelor țesutului de granulație, ceea ce, în cele din urmă, are un efect pozitiv asupra regenerării plăgii.

Utilizarea oxidului de polietilenă-1500, a tween-80 și a apei purificate ca și componente structurale ale formulării supozitoarelor permite obținerea unei mase care îndeplinește cerințele tehnologiei. De asemenea, aceste au și efecte terapeutice suplimentare datorită proprietăților antibacteriene ale bazei.

Lista cu cele mai eficiente remedii pentru ameliorarea inflamației. Supozitoare care reduc sângerarea

Această secțiune include supozitoarele care au primit cele mai multe reacții pozitive din partea pacienților cu stadii inițiale ale bolii. Metiluracilul este un medicament eficient, cu un efect imunostimulator și antiinflamator pronunțat. Utilizarea acestui medicament permite obținerea unei remisiuni la 95% dintre pacienți. Accelerează vindecarea leziunilor mucoaselor și stimulează reînnoirea epiteliului. Un alt avantaj al medicamentului este prețul său.

femeie care se tine de fund din cauza durerii provocate de hemoroizi
Nigipan are efecte analgezice, antiinflamatorii și trombolitice

Nigipan are efecte analgezice, antiinflamatorii și trombolitice. Proctosanul este un medicament cu o compoziție naturală. Aceste supozitoare ameliorează inflamația, durerea, mâncărimile și, de asemenea, reduc sângerarea din nodulii hemoroidali și favorizează vindecarea rapidă a acestora.

Majoritatea supozitoarelor pentru hemoroizi sunt destul de scumpe. În cazul în care cauți un medicament mai ieftin este bine să știi că foarte eficient este extractul de măceș. Acesta conține numai ingrediente pe bază de plante, fără antibiotice. Aceste supozitoare ameliorează spasmele și ameliorează semnificativ durerea. Cu toate acestea, aceste supozitoare nu sunt capabile să facă față manifestărilor severe ale bolii, deci este recomandat doar în cursul ușor al afecțiunii.

Înainte de a utiliza supozitoare pentru hemoroizi cu antibiotic, faceți un duș igienic, acordând o atenție deosebită curățării zonei perianale. Supozitoarele trebuie introduse o dată pe zi, după defecare, dimineața sau seara. Dacă apare constipația, este indicat să luați un laxativ ușor, pe bază de plante.

femeie care se tine de fund din cauza durerii provocate de hemoroizi
Majoritatea supozitoarelor pentru hemoroizi sunt destul de scumpe
Adauga un comentariu