Actualitate

Survivor România vine cu o eliminare neașteptată. Motivul pentru care Faimoșii și Războinicii s-au luat la bătaie

Publicat: 18 ian. 2022
Survivor România eliminare
În cea de-a treia ediție a Survivor, puțin a lipsit să nu iasă cu bătaie între Faimoși și Războinici

Cea de-a treia ediție a emisiunii Survivor România, care va fi difuzată marți seara, vine cu o eliminare neașteptată petnru un concurent. În plus, spiritele s-au încins între Faimoși și Războinici care ajung să se ia la bătaie în timpul jocului pentru recompensă. Dincolo de toate acestea, rămâne de văzut cine va pleca acasă din Dominicană, dintre cei trei propuși: Ciuhulescu, Xonia sau Zmărăndescu.

Marți, 18 ianuarie, în a treia ediție a celebrului show de supraviețuire difuzat de Pro TV, a avut loc o eliminare neașteptată. Totodată, au apărut tensiuni între cele două echipe, care ajung să se ia la bătaie chiar în timpul jocului pentru recompensă. Protagoniștii scenelor care puteau deveni violente au fost Andreea Tonciu și GP Blaze, de la Războinici. În urma celor petrecute, gazda emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat descalificarea unui concurent din sezonul al treilea al reality show-ului. Cel mai probabil va fi vorba de un Războinic, pentru a echilibra balanța în urma eliminării și a unui Războinic, dintre cei trei propuși.

Survivor România vine cu o eliminare neașteptată

Eliminare neașteptată la celebrul show de supraviețuire. Mai mult au apărut tensiuni între Faimoși și Războinici, iar Daniel Pavel anunță o eliminare neașteptată în noua ediție Survivor. După discuțiile aprinse între cele două echipe, aceștia au ajuns chiar să se ia la bătaie în timpul jocului pentru recompensă.

„Pentru el, Survivor România se termină acum și aici, pe acest nisip fierbinte dominican”, a anunțat Daniel Pavel la Pro TV.

În plus, și între membrii echipei Faimoșilor apar certuri. „Trage de tine! Trage de tine, ți-am zis!”, îi spune Cătălin Zmărăndescu Otiliei Bilionera. Cântăreața izbucnește în lacrimi și îl roagă pe fostul campion MMA să nu mai ridice tonul: „Dar nu țipa, că nu-mi place să țipi”. În plus, un concurent din echipa roșie va părăsi competiția în urma consiliului de eliminare. Roxana Ciuhulescu, Xonia și Cătălin Zmărăndescu sunt cei trei nominalizați.

Continuă scandalul în echipa Faimoșilor

După cum spuneam, unul dintre cei trei Faimoși va pleca acasă. Roxana Ciuhulescu a primit cele mai multe voturi de la colegi. Emil Rengle, care deține imunitatea personală, l-a votat spre eliminare pe Cătălin Zmărăndescu. Nu în ultimul rând, Elena Chiriac, Faimoasa cu imunitate, a propus-o pe Xonia spre eliminare.

După doar o zi în Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor a izbucnit deja un prim scandal. Protagoniștii sunt Roxana Ciuhulescu, CRBL și Cătălin Zmărăndescu. Certurile au început după ce fosta prezentatoare TV l-a „pârât” pe Cătălin Zmărăndescu lui TJ Miles, așa că sportivul a ținut să-i spună câteva cuvinte acide.

„Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”, i-a spus Zmărăndescu blondinei.

Și CRBL a intervenit în conflictul dintre coechipierii săi și a susținut afirmațiile lui Cătălin Zmărăndescu. Mai mult, cântărețul a numit-o pe Roxana „pârâcea” grupului. Așadar, vom vedea marți seară, la Survivor România, despre ce eliminare este vorba.
Comentarii
Adauga un comentariu