Cancan ultimă oră

Sute de persoane la un concert al lui Vali Vijelie în Mamaia. Cântărețul a fost amendat

Publicat: 30 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Polițiștii din Constanța au intervenit pe data de  29 august, pentru a opri un eveniment la care participau sute de persoane, în fața unui local din Mamaia-Sat (Năvodari), unde susţinea un concert cântărețul de manele Vali Vijelie, informează Știrile Pro TV.

Dornici de distracție, în perspectiva ultimului weekend din sezonul de vară, turiştii s-au îngrămădit în fața localului pentru o” cântare” a manelistului Vali Vijelie, fără să ţină seama de măsurile de distanţare fizică. Alertați prin serviciul de urgență, poliștii și-au făcut apariția la fața locului. Echipajele de poliție au acoperit muzica de petrecere cu sunetul de la sirene. ADVERTISING Patronul localului, amendă de 2.500 de lei, cântărețul – 1.000 de lei Petrecerea s-a spart, şi atât cântăreţul, cât şi administratorul localului, au fost amendaţi.” În zona Mamaia-Sat, mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări interpretarea live a unui cântăreț.

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare împreună cu avertismentele verbale pentru a dispersa mulţimea”, a transmis Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța. Administratorul societății s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei pentru organizarea de petreceri, interpretul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei. IPJ Constanța: Cei care au filmat momentul spun că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar. Vijelie, trei concerte oprite de polițiști Nu e prima oară când polițiștii trebuie să intervină la un concert al lui Vali Vijelie. În urmă cu o săptămână, un local din Costinești, unde manelistul se producea, a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară.

Miercuri, 12 august, alt concert al lui Vijelie s-a încheiat mai devreme, după ce polițiștii din Eforie au intervenit la o terasă și unde nu se respectau măsurile de distanțare fizică.

Adauga un comentariu