Stiri si curiozitati

Test de sarcină ultrasensibil. Cum să identifici cât mai curând o sarcină

Publicat: 16 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Test de sarcină ultrasensibil. Cum să identifici cât mai curând o sarcină
Banda de testare este o opțiune foarte economică

Multe fete sunt preocupate de una dintre întrebările principale ce test de sarcină este ultrasensibil și cum poți determina cât mai exact posibil în primele etape că sarcina a avut loc? Dar, în același timp, este necesar ca rezultatul să fie cât mai precis posibil, deoarece multe fete nu sunt complet dispuse să aștepte o întârziere a menstruației.

Pentru a afla răspunsul la curiozitățile pe care le au acestea cel mai relevant și potrivit în acest caz este efectuarea unui test de sarcină. Dar pentru ca rezultatul să fie mai precis, trebuie să utilizați teste ultrasensibile. De aceea, înainte de a merge la farmacie, trebuie să cunoști exact toate caracteristicile și diferențele testelor de sarcină.

femeie care tine in mana un test de sarcina
Testele moderne și sensibile sunt considerate cele cu jet de cerneală

Test de sarcină ultrasensibil. Care sunt diferențele semnificative dintre acestea

Diferențele semnificative nu sunt numai în ceea ce privește marca producătorului, ci și în ceea ce privește costul, precum și formele de utilizare. Până în prezent, există trei forme principale de teste expuse la vânzare și anume o bandă de testare, un test cu jet de cerneală și o casetă de testare. Dar pe ce bază reacționează un test ultrasensibil la sarcină? Însă, în acest sens cunoștințele fetelor moderne despre prezența sarcinii au crescut semnificativ.

De aceea, inițial, fetele folosesc teste comune care indică prezența sarcinii, iar după aceea merg la un ginecolog. Prin urmare, farmaciștii au decis să îmbunătățească testele, astfel încât fiecare tânără să poată alege testul care i se va potrivi cel mai bine. Cele mai moderne și populare teste astăzi sunt modelele cu jet de cerneală.

Un test de sarcină reacționează dacă organismul produce hormonul gonadotropină corionică. Hormonul este eliberat numai dacă un ovul fertilizat este atașat de peretele uterului, acesta apare doar în sarcină. Când sarcina s-a instalat, după cinci zile organismul produce un hormon. În plus, la fiecare două zile nivelul hormonului va crește.

femeie care tine in mana un test de sarcina
Puteți afla despre sensibilitatea testului pe ambalaj

Cum să afli dacă rezultatul testului este unul cât mai aproape de adevăr. Care sunt criteriile după care să te orientezi

Puteți afla despre sensibilitatea testului pe ambalaj. Este important de reținut că, cu cât numărul este mai mare, cu atât nivelul de sensibilitate este mai scăzut. De aceea, pentru ca rezultatul să fie cât mai precis, trebuie să cumpărați un test de 10 mIU/ml. Acest test vă permite să determinați chiar și o cantitate mică de hormon din urină.

Cât despre testul casetei, astăzi este considerat destul de depășit. Pentru a o efectua, veți avea nevoie de o pipetă, precum și un recipient cu cantitatea potrivită de urină, și numai după aceea puteți trece la test.

Banda de testare este o opțiune foarte economică, cu o sensibilitate mai mare de 20 mIU/ml. Pentru acest test, veți avea nevoie de un recipient cu urină, precum și de o bandă specială. Rezultatul testului depinde de acuratețea respectării instrucțiunilor.

femeie care tine in mana un test de sarcina
Când sarcina s-a instalat, după cinci zile organismul produce un hormon

Testele cu jet de cerneală sunt considerate de specialiști drept cele mai exacte

Testele moderne și sensibile sunt considerate cele cu jet de cerneală. Utilizarea lor vă permite să recunoașteți cu exactitate prezența sarcinii pe cont propriu. În plus, sunt destul de ușor de utilizat, trebuie doar să înlocuiți banda de testare sub jetul de urină și în câteva minute veți afla rezultatul. Acest test este solicitat în special în rândul fetelor, deoarece timpul și locul nu contează pentru implementarea sa.

Există două tipuri de teste de sarcină, sensibile sau ultra-sensibile. Testul sensibil vă permite să aflați despre sarcină abia în a zecea zi, în timp ce testul ultra-sensibil vă permite să aflați despre prezența sarcinii încă din a șaptea zi.

În plus, acuratețea unui test de sarcina ultrasensibil afectează rezultatul acestuia. Fetele însărcinate recomandă utilizarea a cel puțin două teste de la producători diferiți. Dar alegerea în fiecare situație depinde de preferințe, precum și de capacitățile financiare.

femeie care tine in mana un test de sarcina
Un test de sarcină reacționează dacă organismul produce hormonul gonadotropină corionică
Adauga un comentariu