Din lumea filmului

Testamentul lui Edith Gonzalez a fost făcut public. Cui i-a lăsat întreaga avere

Publicat: 19 mart. 2021
Edith Gonzalez satena pe covorul rosu
Testamentul actritei Edith Gonzales a fost facut public de catre fratele ei

Testamentul lui Edith Gonzalez a fost făcut public de către fratele regretatei artiste, la doi ani de la moartea ei. Acesta a dezvăluit care a fost ultima ei dorință și cui i-a lăsat averea. Pe 13 iunie 2019, faimoasa actriță s-a stins din viață după ce cancerul ovarian i-a revenit într-o formă mult mai gravă.

Din cauza pandemiei, procesul de deschidere a testamentului a fost amânat doi ani.

Testamentul lui Edith Gonzalez a fost făcut public

Actual a fost deschis în prezenta lui Víctor Manuel González, fratele actriței, și a lui Lorenzo Lazo, soțul acesteia. Victor Manuel a făcut totul public în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Televisa. „Toate în cordialitate, toate bune. Edith a lăsat instrucțiuni precise despre tot ce trebuie să se facă”, a explicat Víctor Manuel González în emisiunea Hoy .

În testament, îndrăgita actriță a menționat că ultima sa dorință este aceea ca fiica ei, Constanza, să fie unica moștenitoare a averii. Fata va putea intra în posesia averii peste un an, atunci când, va ajunge la vârsta majoratului.

„Moștenitorul universal este nepoata mea [Constanza]. Eu sunt executorul. Totul merge ca uns. A durat puțin mai mult din cazua pandemiei, dar iată-ne aici”, a adăugat Victor.

„Se așteaptă vârsta majoratului ei, astfel încât să își poată exercita bunurile după cum consideră de cuviință’, a mai spus Manuel.

Marea dorință a lui Edith a fost ca totul să decurgă în armonie și ca nimeni să nu-i conteste deciziile.

Cum a reacționat fiica lui Edith Gonzalez la aflarea veștii

Manuel a mai menționat și cum a reacționat Constanza când a aflat vestea că mama sa îi lasă toată averea.

„A fost încântată că deja respectăm ultima dorința a mamei ei și așteaptă să ajungă la vârsta potrivită ca să intre în posesia averii și să facă orice își dorește cu ea”, a mai spus Victor despre Constanza.

Adolescenta se pare că este milionară la doar 16 ani. Ea va sărbători majoratul abia anul următor, în luna august. Fratele actriței a exclus orice fel de problemă în timpul acestei proceduri legale, deoarece totul era în perfectă ordine, iar sora lui a căutat întotdeauna armonie în familia ei, ultima ei dorință fiind să se înțealeagă bine cu toții între ei.

„Suntem înțelegători, pentru că nu suntem genul de familie care caută ceartă. Una din învățămintele pe care ni le-a lăsat Edith este acela că trebuie să negociem și că totul trebuie rezolvat cu înțelegere, dragoste și afecțiune’, a mai declarat fratele regretatei actrițe.

Mama actriței a murit acum patru luni

În cadrul aceluiași interviu, Victor a dezvăluit că familia sa a mai trecut printr-o dramă imensă în urmă cu patru luni. Pe 28 noiembrie, s-a stins din viața și mama lui și a lui Edith, Doña Ofelia Fuentes, la vârsta de 89 de ani.

Femeia suferea de mai multe boli cronice, specifice vârstei, care s-au agravat în ultima vreme, mai ales din cauza suferinței provocată de moartea regretatei actrițe. Odată cu moartea lui Edith, mama sa a trecut printr-o depresie puternică, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Constanza a fost pentru starul din „Inimă sălbătică”, lumina ochiilor ei. Ea a mărturisit de multe ori că fiica ei a fost pentru ea cel mai mare sprijin în lupta împotriva cancerului și a făcut tot posibilul să-și revină pentru ea.Testamentul lui Edith Gonzalez a fost făcut public de către fratele regretatei artiste, la doi ani de la moartea ei.

Adauga un comentariu