Cancan ultimă oră

Reacția Danei Rogoz, după ce fanii au criticat-o pentru că este prea slabă

Publicat: 26 mai 2022
Dana Rogoz cu o bluza crem și cu o geacă de piele neagră
Dana Rogoz a reacționat după ce fanii au început să o critice pentru aspectul ei

Dana Rogoz este una din cele mai iubite și îndrăgite actrițe de la noi din țară și se bucură de o întreagă comunitate de fani care îi urmăresc cu atenție fiecare apariție în public.

Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare și se bucură de atenția fanilor cu care împărtășește aproape toate lucrurile de care are parte în viață. Cu toate acestea, Dana Rogoz nu scapă de critici.  La ultimele sale fotografii, fanii de pe internet au observat un lucru, respectiv că este prea slabă, așa că secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de către urmăritorii vedetei, ținând să-i transmită acest lucru.

Dana Rogoz: „Cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte”

Fanii au cam „luat-o în vizor” pe Dana Rogoz, iar la ultimele fotografii ale vedetei postate pe rețelele de socializare, aceștia nu au ezitat să-i transmită că, după părerea lor, este prea slabă și ar trebui să facă ceva în această privință, explicându-le că nu o interesează părerea nimănui, asta pentru că se simte foarte bine așa cum este.

După ce a primit mai multe comentarii prin care fanii îi spuneau că este foarte slabă, Dana Rogoz a ținut să le transmită și un mesaj oamenilor.

„Esti prea slabă.” „Ți se văd coastele.” „Mai mănânca și tu ceva”. „Esti anorexică?” Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea. Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat. În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am soldurile prea late, genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici…
Atunci îmi era rușine să port șorț, că nu cumva să mă așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam evident un tonus mult mai bun, al vârstei. Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect?”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare.
Adauga un comentariu