Cancan ultimă oră

Tiberiu Argint a transmis un mesaj cu subînțeles despre relația cu Andreea Bălan

Publicat: 20 iul. 2020

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan formează de curând un cuplu cu Tiberiu Argint. Deși cei doi nu au oferit nicio declarație în mod public, probabil din cauza faptului că artista se află în plin proces de divorț cu George Burcea, ambii trimit tot felul de mesaje frumoase și optimiste, prin intermediul rețelelor de socializare. În mod indirect, desigur!

Tiberiu Argint a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a aflat că el și Andreea Bălan formează un cuplu. Proaspătul amorez al artistei le-a dat tuturor de înțeles că este cum nu se poate mai fericit și a postat chiar și o fotografie cu el, pe contul său de Instagram, în care are un zâmbet de invidiat.

„Viața este mai frumoasă atunci când râzi” a scris Tiberiu Argint, pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii cu el, în care zâmbește larg.

George Burcea, un nou mesaj “înțepător” în legătură cu relația fostei soții, Andreea Bălan, cu Tiberiu Argint

George Burcea a postat recent o fotografie de colecție în care apare alături de actorul Marius Bodochi care are 60 de ani. Imaginea realizată în fața Teatrului Național din București a strâns o mulțime de comentarii, iar printre acestea se numără unul în care o tânără i-a reaminit că fosta lui soție și-a refăcut viața amoroasă în brațele lui Tiberiu Argint: “Din păcate, ți-a luat altcineva locul mul mai simpăticuț ca tine????”.

Nu mică i-a fost mirarea când aceasta a citit comentariul ironic al actorului: “csf (n.r.: Ce să fac?!)… Eu prost ;))))” a replicat George Burcea, fără să stea prea mult pe gânduri.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. Iar la începutul acestui an, ei au decis să divorțeze.

Adauga un comentariu