Cancan

Totul despre Ioana Filimon: Vârstă, studii, carieră

Publicat: 26 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Totul despre Ioana Filimon Vârstă studii carieră
Ioana Filimon, în vârstă de 30 de ani, este una dintre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7.

Ioana Filimon este una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea este fotomodel, cunoscută atât pe plan național, cât și internațional.

Ioana Filimon, în vârstă de 30 de ani, este una dintre concurentele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Ea luptă pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România” alături de Rux, Anda Adam, Viviana Sposub, Mădălina Pamfile, Raluca Dumiru, Sensy și Nicoleta Dragne. Concurenta, care a ales să părăsească competiția, din motive de sănătate, este Otniela Sandu.

Ioana Filimon într-o salopetă neagră

Cine este Ioana Filimon: Vârstă, studii, carieră

Ioana Filimon s-a născut pe data de 13 august 1991 și a copilărit, în primii trei ani din viață, la sat. Apoi, s-a mutat la Timișoara, unde a și studiat la Facultatea de Inginerie şi Protecţia Mediului, de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină veterinară. Tânăra are un master în Protecția și Ingineria mediului.

Deși are diplomă de inginer, Ioana Filimon a ales o altă cale, pe cea a televiziunii și a modei. Astfel, în anul 2016, la vârsta de 25 de ani, frumoasa concurentă a câștigat titlul de „Miss România„. După această mare realizare, Ioana a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și a mărturisit că Timișoara este orașul ei de suflet.

„A fost un sentiment unic, nemaitrăit pâna acum. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături pentru că fără ei nu aş fi ajuns aici. Faptul că am câştigat Miss România nu reprezintă decât o încununare a muncii dpuse până acum. Eu am terminat facultatea şi masterul în Ingineria şi Protecţia Mediului şi mi-aş dori sa lucrez în domeniu. Timişoara este şi o să fie oraşul meu de suflet şi indiferent de ce am să fac mai departe am să mă întorc cu drag acasă“, a spus Ioana.

Ioana Filimon miss România

La un an distanță de la câștigarea marelui titlu, Ioana Filimon a avut parte de o nouă bucurie. A câștigat locul I la concursul de frumuseţe „Miss Global Model of the World”, care a avut loc în perioada 17-29 octombrie, în Antalya.

La această competiție, au participat 26 de femei splendide, din mai multe țări. Se pare că preferata tuturor a fost Ioana, care a ales să danseze în făină, să poarte cu mândrie costumul tradițional românesc, să defilzeze în costum de baie și să prezinte două rochii superbe.

Ioana Filimon Miss Global Model of the World

Ioana Filimon a participat la emisiunea „Ferma vedetelor”

Ioana Filimon nu este străină de televiziune. În anul 2019, ea a participat la „Ferma vedetelor”, unde a dezvăluit că se simte complexată din cauza buzelor ei mari. Multă lume a spus despre ea că este operată.

„Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetiocă, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat.

Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el”, a mărturisit Ioana Filimon în primul episod din emisiunea „Ferma vedetelor”.

Ioana Filimon la Ferma Vedetelor

Ioana Filimon a participat la concursul World Next Top Model

De această dată, Ioana filimon a obținut locul 2. Competiția a avut loc în Liban, iar frumoasa româncă s-a arătat mulțumită de locul câștigat.

„Închei o etapa din viața mea cu o coroană pe cap, World Next Top Model – locul 2. Un nou capitol e pe cale să înceapă, o nouă viață, multe schimbări și cel mai important… foarte multă iubire. Mulțumesc tuturor pentru încurajări și susținere, au contat enorm. A fost frumos, dar abia de acum incolo începe adevarata aventura”, a declarat vedeta.

Ioana Filimon, despre participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Fotomodelul și-a luat inima în dinți și a acceptat să participe la emisiunea difizată pe Kanal D. Ea spune că vrea să își cizeleze stilul personal, din moment ce până acum s-a aflat într-o zonă mai sexy.

„Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La «Bravo, ai stil! Celebrities» vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase.

Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii”- declară Ioana Filimon.

Adauga un comentariu