Local

Tragedie la Spitalul Cuza Vodă din Iași! Dr. Carmina Schaas a murit în timpul gărzii. A făcut infarct – EXCLUSIV

Publicat: 06 mai 2023
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Tragedie la Spitalul Cuza Vodă din Iași Dr. Carmina Schaas a murit în timpul gărzii. A făcut infarct - EXCLUSIV
Asist. Univ. Dr. Carmina SCHAAS, medic primar obstetrică-ginecologie

Doliu uriaș în lumea medicală ieșeană! Asistent universitar doctor Carmina Schaas s-a stins din viață, în urma unui infarct în timp ce era de gardă și îngrijea pacienții. Aceasta a activat ca medic primar obstetrică-ginecologie la Maternitatea Cuza-Vodă din Iași.

Carmina Schaas, în vârstă de 58 de ani, a fost resuscitată timp de o oră, dar nu a răspuns manevrelor. Din păcate, inima ei nu a repornit, iar medicii au constatat decesul.

Dr. Carmina Schaas, un apreciat medic ginecolog

Asistent universitar doctor Universității de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași Carmina Schaas a murit la vârsta de 58 de ani în urma unui infarct suferit în timp ce era de gardă, îngrijind pacienții. Precizăm că medicul Schaas nu era cunoscută cu afecțiuni cardiovasculare, motiv pentru care colegii sunt consternați de această pierdere.

„Sincere condoleanțe și regrete eterne pentru trecerea în neființă a apreciatei noastre colege Schaas Carmina”, a transmis colectivul Spitalului Clinic Elena Doamna Iași.

Medicul Carmina Schaas şi-a urmat pasiunea și a ajutat la nașterea a sute de copii.

„Am născut prin cezariană un băiețel frumos si sănătos. Dna dr Schaas m-a avut sub observație toata perioada de sarcină și am beneficiat de toata atentia dumneaei. Este o adevarată profesionista, o caracterizează calmul si răbdarea. Mi-a colectat si celule stem în cantitate foarte mare, ceea ce nu mulți medici sunt în stare s-o facă. Sunt un fan al doamnei doctor si o voi recomanda cu caldură”, a transmis o mămică.

Condoleanțe

În urma acestei pierderi, transmitem sincere condoleanțe din partea echipei Cotidianului BZI și a familiei Claudiu și Inga Asimionesei, ce regretă dispariția fulgerătoare a medicului si prietenului, asistentului universitar doctor Carmina Schaas.

„Un om deosebit. Suntem alături de familia îndoliată”, au transmis Claudiu și Inga Asimionesei.

„Transmitem sincere condoleanțe familiei medicului Carmina Schaas”, transmite echipa Cotidianului BZI.

Comentarii
  • Sincere condoleante!! Sotia a nascut ambii copii cu dumnea ei…..mare tragedie :((

  • Un om extrem de dedicat meseriei sale, profesionist desăvârșit, a muncit neîncetat se pare pana în ultima ei clipa de viata! O mare, mare pierdere …😔 Multa putere familiei în aceste clipe atât de grele!

  • Dumnezeu s-o odihneasca!!! Un om minunat care s-a implicat cu tot sufletul in nașterea copiilor! Un adevărat inger păzitor care a făcut minuni! Drum lin către ceruri, om frumos!

  • Drum lin doamna doctor prea repede ne-ai lăsat un gol imens! Acum trei săptămâni tocmai ne văzusem era totul bine . Condoleanțe familie îndoliate!😭😭😭😭

  • O mulțime de hauriști si de șoșoci grohăie pe aici ..
    Dumnezeu să o odihnească!

  • Datorită ei și lui Dumnezeu am născut natural un copil sănătos, cu riscul de a putea pierde sarcina la 3-4luni. O femeie luptătoare și bărbătoasă pot spune, care îți dădea curaj să mergi înainte orice s-ar întâmpla. O femeie de nota 10+. Dumnezeu să o odihnească în pace și să o primească în Împărăția Lui. Sincere condoleanțe familiei!

  • Asta li se intimpla de obicei celor care muncesc,chiulaii nu opereaza si nu fac garzi

  • Toți țăranii își dau cu părerea despre un om pe care nici nu la-u cunoscut !!! Să vă fie rușine !! Mârlani ce sunteți!! Voi vă mânjiți pt bani, nu ea ! Dumnezeu sa te ierte suflet bun

  • Toți cei care comentați că prostii. Va doresc să găsiți un doctor macar în jumate cat era carmina… Că de altfel copiii voștri se nasc handicapați că voi

  • Am născut acum 20 de ani o fetiță căruia i.am pus numele doamnei doctor CARMINA MIHAELA, odihnă veșnică 😥

Adauga un comentariu