Bursa Barfelor

Triunghi amoros în famiglia unui pulitician din târgul Ieșilor – FOTO

Publicat: 25 iul. 2020

Nu puteam începe rubricuța noastră de astăzi fără să vă povestim despre un triunghi amoros din politichia locală. Ei bine, este vorba despre un anume Reluțu Chelu, care este șef pe la un partiduleț fantomă care se restartează mereu. Acest Reluțu Chelu trăiește o aventură amoroasă de câțiva ani cu o frumoasă blondă, cu care are și un copilaș de aproape 10 anișori. Pe tânără o cheamă Antonia din Herghelie, dar mai curios este alt lucru. Cică atunci când a făcut acest copchil și a aflat nevastă’sa, Liluța de la UMEFEU, că a înșelat-o, Reluțu a avut o explicație care ar putea lăsa pe toată lumea cu gura căscată! Reluțu i-a spus soaței că a fost bolnav de hepatită cronică și că trebuia să facă un copil, ca să poată lua de la el celule stem și să se vindece. La auzul explicației, Liluța de la UMEFEU nu a mai zis nimic, ba chiar spun unii martori oculari că s-a bucurat că soțul ei s-a făcut bine. Acum, babele bârfitoare lasă la latitudinea voastră, a cetitorilor, să judecați aceste fapte, noi doar le-am prezentat.

P.S. Știm că din poză nu vă dați bine seama cine sunt personagiile, dar în edițiile următoare vom prezenta pozele neblurate ale personajelor din acest triunghi amoros.

Triunghi-hamoros-în-famiglia-unui-pulitician-din-târgul-Ieșilor
Triunghi-amoros-în-famiglia-unui-pulitician-din-târgul-Ieșilor
Comentarii
  • Daca „problema” aceasta a fost rezolvata acum 10 ani si toata lumea s-a inteles asupra acestui aspect. Mai mult, nici n-a fost vreun mare secret.. pentru ce aruncati voi, o familie de suine infractoare, cu laturi in femei si copii ? Probabil, dupa capul vostru de santajisti , odata intamplata chestiunea femeia aceea ar fi trebuit sa dea repede fuga la medicul ginecolog, sa omoare o viata, ca voi astazi sa nu aveti ce lehai. Nu-i asa? Personal, v-as da in judecata pentru cat de gunoaie sunteti.

Adauga un comentariu