National

Un BMW a rămas blocat în apă, după ce a încercat să traverseze râul Bistriţa – VIDEO

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Un BMW a rămas blocat în apă după ce a încercat să traverseze râul Bistriţa - VIDEO
Un BMW a rămas blocat în apă după ce a încercat să traverseze râul Bistriţa

Deşi ploile din ultimele zile au fost abundente, şoferul unei maşini marca BMW a rămas blocat în râul Bistriţa, după ce a încercat să-l traverseze.

Imaginile video cu șoferul ghinionist au fost publicate și în mediul online.

Un BMW a rămas blocat după ce a încercat să traverseze râul Bistriţa

Un șofer cu un BMW X5 a rămas blocat între apele Bistriţei, după ce a încercat să traverseze prin albia râului. Potrivit unui cotidian local, zona este des tranzitată de autovehicule, însă ploile recente au ridicat nivelul apei şi au făcut traversarea imposibilă.

Deşi, judeţul Bacău s-a aflat şi el zilele trecute sub avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică, şoferul s-a încumetat şi a crezut că va reuşi să înfrunte puhoaiele de apă acumulate, însă a eşuat şi a rămas blocat, înconjurat de apă.

Incidentul a avut loc vineri, 13 mai, în apropiere de comună Săucești, județul Bacău. Şoferul autovehiculului a fost nevoit să ceară ajutorul unui utilaj de tractare pentru a reuşi să iasă din încurcătură.

În contextul avertizării de Cod galben de instabilitate atmosferică de zilele trecute, amintim cum un autoturism s-a răsturnat pe carosabil în județul Iași, în urma prăbușirii unor copaci.

Tânărul din Iași care s-a răsturnat cu un BMW Seria 7

Într-o altă ordine de idei, amintim de cazul tânărului din județul Iași care a fost cât pe ce să se nenorocească pe viață. Se pare că în seara de 5 decembrie 2021, tânărul a urcat la volanul unui BMW cu sute de cai putere și a apăsat prea mult pedala de accelerație și a pătruns pe contrasens. După ce s-a izbit frontal de un autoturism care era condus în mod regulamentar, tânărul s-a răsturnat cu BMW-ul. În urma impactlui, mai multe persoane au fost rănite și doar o minune a făcut ca acestea să scape cu viață.

Belmondo Nicolae Turcu este un tânăr de doar 19 ani și este, probabil, dornic de afirmare, altfel nu s-ar putea explica de ce a urcat la volanul unui BMW Seria 7, în mijlocul orașului Hârlău. Acest incident tragic a avut loc pe 5 decembrie 2021, când mai multe persoane au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a anunța că două mașini s-au izbit violent, iar una dintre ele s-a răsturnat.

Imediat după ce a fost dată alarma, la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și de poliție. Inițial, medicii au fost anunțați de martori că există mai multe persoane încarcerate, însă, din fericire, la ajungerea echipajelor de salvare a fost găsită doar o persoană încarcerată, dar conștientă. Astfel a început o luptă contracronometru pentru salvarea victimelor. Medicii au reușit să le extragă toate persoanele dintre fiarele contorsionate și nimeni nu a fost rănit grav. Cu toate acestea, mai multe persoane au fost transportate la spital, unde au rămas sub atenta supraveghere a medicilor.

Tânărul Belmondo pare că ar vrea să cocheteze cu lumea interlopă, afișându-se în fotografii pe rețelele de socializare cu frații „Brăileanu”. Cu toate că a fost anchetat de oamenii legii,  trebuie specificat că pedepsele sunt mici în astfel de cazuri și, cel mai probabil, va rămâne doar pentru o perioadă pieton. Doar pentru  că a rănit mai mulți oameni, este posibil să fie condamnat, însă nu va ajunge în spatele gratiilor. Trebuie precizat faptul că tânărul nu s-a aflat sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Amintim că șoferul unui autoturism marca BMW a rămas blocat în apă, după ce a încercat să traverseze râul Bistriţa.

Comentarii
Adauga un comentariu