Local

Un ieşean a vrut să-şi satisfacă poftele sexuale deviante! Nu s-a lăsat până nu şi-a pus în aplicare planul! După ce a revenit din Danemarca, a fost luat pe sus de „mascaţi” (EXCLUSIV)

Publicat: 18 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un ieşean a vrut să-şi satisfacă poftele sexuale deviante Nu s-a lăsat până nu şi-a pus în aplicare planul După ce a revenit din Danemarca a fost luat pe sus de mascaţi EXCLUSIV
Un ieşean va da explicaţii în instanţă, fiind cercetat pentru viol şi agresiune sexuală în formă continuată

Un ieşean care a vrut să-şi satisfacă poftele sexuale deviante va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată la finele săptămânii trecute pe Ionuţ Ciprian Arseni. Ieşeanul este acuzat de viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. Oamenii legii au stabilit că individul și-ar fi agresat sexual propria fiică

Un ieşean de 41 de ani nu s-a lăsat până ce nu şi-a pus în aplicare planul de a-şi satisface poftele sexuale deviante. Însă lui Ionuţ Ciprian Arseni „i-a ieşit pasienţa” până la un punct!

Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Ionuţ Ciprian Arseni. Ieşeanul este acuzat de viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. Urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ieşeanul Ionuţ Ciprian Arseni, acuzat că şi-a satisfăcut poftele sexuale deviante

Ieşeanul Ionuţ Ciprian Arseni a intrat în vizorul anchetatorilor pe 24 mai 2022, când a fost săltat şi dus la audieri. Tot atunci, Arseni a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de viol în formă continuată şi agresiune sexuală în formă continuată. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

După audiere şi reţinere, anchetatorii ieşeni l-au dus pe Ionuţ Ciprian Arseni la sediul Judecătoriei Iaşi. Acolo, pe 25 mai 2022, magistraţii au admis cererea făcută de oamenii legii pe numele individului. De remarcat este faptul că decizia luată de magistraţii ieşeni a fost contestată atunci de Ionuţ Ciprian Arseni.

Acuzat că şi-a violat fiica în vârstă de 6 anişori

Oamenii legii au afirmat că individul a intrat recent în atenţia lor, după ce victima, propria fiică, ce locuieşte în comuna Ciurea, s-a plâns la Poliţie cu privire la abuzurile prin care a fost nevoită să treacă. La scurt timp, oamenii legii au demarat cercetările şi au ajuns, astfel, la suspectul Ionuţ Ciprian Arseni.

„Suspectul ar fi comis faptele, începând cu anul 2016, când victima avea 6 ani. Numai că, recent, aceasta din urmă a avut o cădere nervoasă şi i-a povestit mamei sale prin ce a trecut. Încurajată şi de faptul că suspectul se afla la muncă în Danemarca, minora a relatat ce i s-a întâmplat. În urma sesizării, a fost deschisă o anchetă, iar suspectul a fost reţinut, inițial, pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost arestat preventiv”, a declarat Dragoş Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Din păcate, în ultimii ani, la nivelul județului Iași au fost semnalate tot mai multe astfel de situații. Prin urmare, zeci de ieșeni au fost cercetați, audiați, reținuți, arestați sau chiar condamnați definitiv pentru comiterea unor asemenea infracțiuni. Acum, individul acuzat că a vrut să-şi satisfacă toate poftele sexuale deviante a fost trimis în judecată de anchetatorii ieşeni.

Comentarii
  • pușcărie e puțin pe lângă faptul ce merita acest animal !!!! ce inima sa ai in tine sa îți bati joc depropriul copil ?

Adauga un comentariu