Local

Un ieșean care și-ar fi agresat mama a intrat în vizorul polițiștilor! Individul a fost violent și în trecut cu femeia care i-a dat viață

Publicat: 27 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un ieșean care și-ar fi agresat mama a intrat în vizorul polițiștilor Individul a fost violent și în trecut cu femeia care i-a dat viață
O femeie din Iași a fost terorizată de propriul fiu

Un individ din județul Iași a fost dat pe mâna procurorilor, după ce și-ar fi agresat mama. Femeia ceruse anterior un ordin de protecție împotriva ieșeanului, solicitare ce i-a fost îndeplinită de polițiști, însă asta nu l-a oprit pe bărbat să își repete greșelile și să fie violent cu aceasta

Polițiștii ieșeni au reținut, recent, un bărbat care ar fi ignorat ordinul de protecție emis împotriva sa și care și-ar fi agresat mama. În ciuda faptului că i s-a atras atenția în legătură cu consecințele pe care le-ar putea suporta, dacă nu respectă interdicțiile impuse, ieșeanul nu a fost intimidat de măsurile legale luate împotriva lui și s-ar fi dus peste mama sa în casă, pentru a o abuza fizic.

 o femeie in varsta care plange
Chiar dacă avea ordin de protecție împotriva copilului său, ieșeanca a fost din nou agresată fizic de acesta

Un ieșean a dat ochii cu procurorii, după ce și-ar fi agresat mama

 un politist care sta cu spatele
În urma incidentului, au intervenit polițiștii care îl cercetează acum pe ieșean

În această săptămână, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost luat pe sus de polițiști, fiind bănuit că nu a respectat ordinul de protecție dispus împotriva sa și ar fi fost din nou violent cu propria mamă.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. IV Poliţie Rurală Miroslava efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și de violență în familie. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 5 iulie 2022, un bărbat de 52 de ani ar fi agresat-o fizic pe mama sa, iar ulterior ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști împotriva sa. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 iulie 2022, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

După ce a dat declarații și a trecut termenul de 24 de ore în care a fost reținut de către polițiștii ieșeni, bărbatul bănuit de comiterea unor infracțiuni a fost prezentat, pe 26 iulie 2022, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Acum se fac cercetări în cazul acestuia, urmând să i se stabilească vinovăția în ceea ce privește faptele de care este bănuit.

maini incatusate si un politist
Bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost reținut de oamenii legii

O mamă din Iași a trăit clipe de coșmar, fiind bătută de propriul fiu

un pumn strans si o femeie ghemuita pe fundal
Un alt ieșean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție

Luna trecută, a avut loc un incident similar cu cel prezentat mai sus. O femeie din Iași, exasperată de comportamentul violent de care a dat dovadă propriul fiul față de aceasta, a cerut ajutorul judecătorilor, în vederea obținerii unui ordin de protecție. Magistrații, analizând situația, i-au dat dreptate femeii și au emis un ordin de protecție împotriva individului în vârstă de 40 de ani, dar asta nu l-a oprit.

„Polițiștii din cadrul Secției Nr. III Poliție Rurală Popricani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcare a măsurilor impuse de ordinul de protecție. La data de 7 iunie 2022, un bărbat de 40 de ani ar fi pătruns în locuința mamei sale, din comuna Popricani, ar fi lovit-o pe aceasta și i-ar fi adresat amenințări, încălcând, totodată, ordinul de protecție emis împotriva sa. La data de 8 iunie 2022, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

În ziua următoare, pe 9 iunie 2022, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat de anchetatori.

Acum, un alt ieșean a intrat în atenția procurorilor, suspectat că și-ar fi agresat mama.

Adauga un comentariu