National

Un șofer aflat în stare de ebrietate a adormit la volan. Traficul într-o intersecție din Galați a fost încurcat câteva ore – VIDEO

Publicat: 29 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un șofer aflat în stare de ebrietate a adormit la volan. Traficul într-o intersecție din Galați a fost încurcat câteva ore - VIDEO
Un șofer aflat în stare de ebrietate a adormit la volan, astfel că traficul a fost încurcat vreo câteva ore într-o intersecție

Caz incredibil în Galați. Un șofer aflat în stare de ebrietate a adormit la volan, astfel că traficul a fost încurcat vreo câteva ore într-o intersecție din municipiu. Cei care au sesizat acest incident au fost conducătorii mijloacelor de transport, care s-au plâns că un autovehicul staționat îngreunează traficul.

Polițiștii locali ajunși la fata locului au constatat că emana halenă alcoolică și se afla în stare vădită de ebrietate. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în baza Legii 61/1991 întrucât nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Un șofer aflat în stare de ebrietate a adormit la volan. Traficul într-o intersecție a fost blocat câteva ore

Un şofer de 39 de ani, aflat în stare de ebrietate, a încurcat miercuri timp de câteva ore traficul într-o intersecţie din municipiul Galaţi, după ce a adormit la volan, informează Poliţia Locală Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii locali au fost sesizaţi de conducătorii mijloacelor de transport în comun cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor Ionel Fernic cu Drumul de Centură, se afla staţionat un autovehicul ce îngreunează traficul.

Ajunși imediat la fata locului aceștia au constatat că informația se confirmă, iar în mașină, pe locul șoferului, se afla o persoană de sex masculin, care domea cu capul pe volan.

Existând suspiciunea că aceasta ar avea probleme de sănătate, oamenii legii au deschis portiera încercând să poarte un dialog, dar au constatat că şoferul emana halenă alcoolică şi se afla în stare vădită de ebrietate, precizează sursa citată.

Poliţiştii locali au trecut la identificarea acestuia şi, văzând că şoferul intenţionează să plece cu autoturismul, au solicitat prezenţa la faţa locului a unui echipaj de la Serviciul Rutier, din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi, în vederea continuării cercetărilor.

″Un şofer de autobuz a sunat la Poliţia Locală, iar echipajul ajuns la faţa locului a solicitat şi prezenţa unui echipaj de la Biroul Poliţiei Rutiere Galaţi, deoarece persoana se afla în stare vădită de ebrietate, iar când a fost trezită din somn, intenţiona să pornească autoturismul şi să plece din acel loc. A fost imobilizat pentru că devenise agitat. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 ani, din localitatea Smârdan, judeţul Galaţi. Nu s-a putut stabili dacă a condus în stare de ebrietate, nefiind constatată săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, întrucât martorii oculari, printre care şi şoferii de autobuz, au declarat faptul că acel autoturism se afla în acel loc de la primele ore ale dimineţii. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în baza Legii 61/1991 şi s-a luat legătura cu membrii familiei sale, care au venit la faţa locului şi l-au luat acasă″⁣, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Ciprian Stoica.

Un tânăr de 20 de ani din Iași s-a ales cu dosar penal după ce a intrat cu un Mercedes într-un stâlp

Un tânăr și-a distrus mașina și s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iași, ar fi părăsit partea carosabilă, întrând în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

În urma testării tânărului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.

Adauga un comentariu