Titlurile zilei

Un tânăr milionar vrea să construiască la Iași un cartier exclusivist. Prețul unei singure case este de 350.000 de euro. Beniamin Moisa: „Nu are voie oricine să cumpere case acolo. Vreau să fie ceva select, investesc 6,3 milioane de lire” – Foto/Video

Publicat: 09 dec. 2021
Milionarul din Iași Beniamin Moisa, la birou, și complexul rezidențial
Milionarul ieșean în vârstă de 22 de ani Beniamin Moisa construiește un cartier rezidențial la marginea Iașului

Milionarul ieșean în vârstă de doar 22 de ani construiește un cartier de lux la periferia Iașului! Beniamin Moisa investește milioanele de lire câștigate din firmele pe care le deține în Londra pentru a dezvolta o zonă săracă de la periferia Iașului. Cartierul rezidențial va fi format din 40 de case inteligente, cu două drumuri private, o clădire de birouri, un service auto, două parcuri, o spălătorie și o biserică, în valoare de 6.3 milioane de lire

Tânărul din Iași care a devenit milionar în lire la vârsta de 22 de ani vrea să construiască la periferia Iașului un complex rezidențial unic. Beniamin Moisa plănuiește să dezvolte una din zonele lui preferate a județului Iași și să o transforme într-o zonă de lux. Ieșeanul urmează să investească milioanele de lire câștigate în Londra în orașul său de suflet. Zeci de case inteligente, drumuri private, clădiri de birouri și o biserică sunt doar câteva dintre construcțiile plănuite de tânărul milionar. Lucrările vor începe în luna aprilie 2022.

„Totul este pus la punct. Fiecare colțișor și milimetru al clădirilor este foarte bine planificat, pentru că vreau să fie totul făcut la standarde europene, cum nu s-a mai văzut în România. Nu contează dacă pierd banii, dar vreau să fie totul perfect. Cartierul «Moisa’s Residence» va fi compus din 40 de case inteligente, cu două drumuri private, o clădire de offices, un service auto, două parcuri, o spălătorie și o biserică. Totalul proiectului ajungând la 6.3 milioane de lire sterline. Am început proiectul de mai bine de un an, iar construcțiile vor începe undeva în luna aprilie 2022”, a declarat Beniamin Moisa, fondator CIVCONS Grup.

Beniamin Moisa: „Voi crea 80 de locuri de muncă”

Beniamin Moisa vrea să creeze 80 de locuri de muncă pentru ieșeni, odată cu începerea construcțiilor. Prețul caselor ce vor trona la marginea Iașului poate ajunge până la 350 de mii de euro. Ieșeanul preconizează finalizarea lucrărilor peste 5 ani, în 2027. Pe lângă cartierul „Moisa’s Residence”, Beniamin plănuiește să mai ridice un alt cartier de lux, tot în Iași.

„Este un proiect de suflet pentru mine și nu mă voi opri aici. Plănuiesc să mai cumpăr alte 5 hectare în județul Iași și să mai fac un cartier cu patru case de lux în altă zonă a Iașului. Cartierul «Moisa’s Residence» va fi un loc unde nu are voie oricine să cumpere case. Vreau să fie ceva select. Prețul caselor va porni de la 100 de mii de euro și va ajunge până la 350 de mii. Patru din cele 40 de case vor costa 350.000 de euro și vor fi pentru mine. Lucrările care vor începe în luna aprilie 2022 și vor dura aproximativ 5 ani, până când totul va fi gata. Odată cu începerea construcției voi crea și 80 de locuri de muncă pentru ieșeni”, a precizat Beniamin Moisa, fondator CIVCONS Grup.

Ieșeanul care a devenit milionar a câștigat primii bani din cursuri de chitară

Beniamin Moisa are 22 de ani și provine dintr-o familie foarte numeroasă, formată din 12 membri, are trei surori și șase frați. A plecat din țară imediat după ce a terminat clasa a 12-a la fratele său mai mare, care avea o afacere în Londra. După ce a ajuns acolo, a început să muncească și a reușit să dezvolte foarte mult compania fratelui său „CIVCONS Grup”, iar acum au împreună patru companii de succes, care sunt estimate la o valoare de 4.2 milioane de lire. Tânărul milionar din Iași și-a câștigat primii bani din cursuri de chitară, pe care le oferea altor copii. Câștiga 3 lei pe oră, iar acum face milioane de lire. Beniamin s-a născut și a crescut în comuna Erbiceni din județul Iași, însă acum vine foarte rar în țară, doar când este vorba despre afaceri. Ieșeanul a povestit că viața lui nu a fost dintotdeauna una de succes și că a avut o perioadă în care a greșit foarte mult. Acesta intrase în anturaje periculoase, a riscat chiar să facă pușcărie și, spune el, doar Dumnezeu l-a salvat.
Comentarii
 • Trebuie sa fii handicapat sa crezi ce scrie mizeria asta de ziar.
  Bai boilor! Mai citesc copkiii de 17-18 ani si mai pun botul ca la 22 de ani poti fi milionar lucrand in….Londra!!!???

 • Toma necredinciosul. :)))

  Te roade putin, este? Nu de alta dar ti-e frica sa nu fii “eligibil” sa poti cumpara una din case :)))

  Bravo lui.👏🏻

  Si stai linistit, ca numarul tinerilor care mai citesc acum ziarul (ca-i digital, ca-i ziar) a scazut, asa ca spre bucuria ta nu vor fi “afectati”😂

 • Nu va mai tulburati aiurea !, nu are nimic din minciunile insirate pe aici !, e un amarastean de copil muncitor care viseaza cai verzi pe pereti , a fost si el la munca pe santier cu carca prin anglea si acu e investitor !, firmele alea din Anglia lucreaza la ele nu sunt ale lui !, sa va zica taicasu Dan Moise adevarul ca el e om cu frica lui Dumnezeu !

 • e,v-a dat niste banuti,e bun ca voi!zamosteanu cristin trebuia sa scrieti,el e adevaratul milionar,adevaratul constructor!restul sunt agarici!prin firma M.CHIM-a furat statul de rupt

 • Firmele alea de care zici tu sunt brand-ul lor CIVCONS. Si sunt ale lui si ale fratilor lui din Uk. Invidos mai esti.

 • Toata lumea stie ca CIVCONS e brand ul lui Moisa. Astia sunt baieti destepti si companiile sunt alea lui si ale fratilor lui. Si cand va fi gata proiectul tot asa cu invidie o sa dati? Mergeti la munca.

 • va ajunge ca zamosteanu cristin,un mare drogat de-al Iasului,un antreprenor mare,care a furat de-a rupt!prin firma M.CHIM -a futut jumate din Iasi,toata lumea stie despre Beniamin Moisa,ca e un betiv,un cersetor

 • Zamosteanu are unde verde de la DIICOT. L-a scos Chirica si pe asta de la belele, chiar daca unele erau de comun acord. Mai nou Zămosteanu începe un nou ansamblu rezidențial în Rosetti: 350 de apartamente. Nu-l laud, doar vreau sa spun ca a scapat lejer de parnaie. A platit prejudiciul ala de 11 milioane de euro si asta este, isi vede linistit de treaba. Cred ca este un caz unicat in Romania. Apropo, ficiora-su i-a vandut terenurile pe OLX.

 • Daca de exemplu ai si tu un SRL doua de constructii si vine un client doi sa le faci o casa de 200.000 si altu de 500.000 de euro inseamana ca tu esti bogatan cu 700.000 euro in cont ? ori ca ai facut constructia in valoarea respectiva si ca tie iti revine cel mult vreo 50.000 manopera ? din care binenteles trebuie sa acoperi cheltuieli, salarii, investitii

 • ”Cand va fi gata proiectul”… Boss ce ai fumat ? sa stim si noi !, unde Boss case de 350.000 euro ? la el la Erbiceni unde are terenul ? o so dea rau in bara financiar !, ar fi mai intelept daca nu s-ar arunca asa in sus in contextul in care economia globala este in faliment si plasele pline cu fraeri datori vanduti la banci

 • Auzi, cine e tampit sa se mai mute la periferie si sa plateasca peste 200 mii euro pentru o casa. Sa auda vaca dimibeata si porcul cu ghituie!
  Baiii „afaceri” pe saracia asta, cu birouri si criza care vine, mai bine stai in londra.
  Iasul e sarac si un BOGAT vine sa petreaca in trafic ore sa ajunga acasa??? Cred ca ori nu gandeste, ori e orb de Londra!
  Auzi face locuri de munca, dar adu roboti bai! Aaa si piate vrei de la guver si subventie, ca de faci locuri de munca!
  Imi vine sa rad de gandirea asta de bogat sarac

 • Vine criza fraților și cam toți dezvoltatorii imobiliari se vor tăvălit in chinuri groaznice. Aviz amatorilor care au umplut dealurile de pe lângă iasi de așa zise complexe rezidențiale unde au venit toți meltenii din județ vezi doamne cica la oraș.

Adauga un comentariu