Titlurile zilei

Un taximetrist cu tupeu se joacă cu viața oamenilor, în trafic, la Iași! Din inconștiență a pus în pericol viața a zeci de persoane! – VIDEO

Publicat: 16 iun. 2022
_____ Vizualizări 19 Comentarii
Un taximetrist cu tupeu se joacă cu viața oamenilor în trafic la Iași Din inconștiență a pus în pericol viața a zeci de persoane  VIDEO
Un taximetrist i-a tăiat calea unui tramvai, punând în pericol traficul rutier

Un taximetrist cu tupeu a ajuns pe rețelele de socializare după ce a fost surprins de camera de bord a altui șofer, indignat de cele întâmplate. Șoferul mijlocului de transport private a ignorat faptul că faptele sale s-ar putea transforma într-o tragedie și s-a băgat în fața unui tramvai cu pasageri care circula regulamentar. Aflând despre această situație, polițiștii spun că vor lua măsuri pentru sancționarea șoferului.

Recent, un taximetrist cu tupeu i-a pus în pericol pe participanții la trafic prin comportamentul său agresiv și neglijent la volan. Pe data de 10 iunie 2022, pe strada Anastasie Panu, din municipiul Iași, un taximetrist a sfidat regulile de circulație și a efectuat manevre periculoase în trafic. În timp ce se deplasa pe lângă un tramvai, taxiul a efectuat o manevră și a virat la stânga, tăindu-i calea mijlocului de transport în comun. În plus, acesta ar mai fi încălcat o regulă, depășind pe linia continuă. Polițiștii s-au sesizat și vor lua măsuri în acest caz.

Un taximetrist cu tupeu se crede regele șoselelor, la Iași

Vinerea trecută, în jurul orei 12.00, pe strada Anastasie Panu, șoferul unei companii de taxi a fost filmat de camera de bord a unei mașini, jucându-se cu viața oamenilor, în trafic. Imaginile arată cum individul se deplasează pe lângă un tramvai care transporta călători, ulterior tăindu-i calea. Taximetristului îi era interzis să efectueze depășiri pe acea porțiune de drum, însă a încălcat și această regulă de circulație.

Agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au fost informați despre acest incident și declară că vor lua măsuri pentru identificarea și sancționarea individului, în cazul în care acesta este găsit vinovat.

„Având în vedere imaginile video prezentate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași s-au sesizat și efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto, stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

În funcție de ce reguli stabilesc oamenii legii că ar fi încălcate, șoferul inconștient riscă amendă, puncte penalizatoare sau chiar suspendarea permisului de conducere.

Șoferii grăbiți din Iași fac manevre periculoase prin oraș

Zilele trecute, în zona Tudor Vladimirescu, lângă Iulius Mall, un alt conducător auto a fost surprins de camera de bord a altui șofer, ignorând prevederile legale în ceea ce privește conduita în trafic. Persoana care se afla la volanul mașinii marca Opel s-a făcut că plouă și a ignorat culoarea roșu a semaforului. Șoferul în cauză și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, printre claxoanele conducătorului auto din spatele său care a sesizat comportamentul neglijent al individului / individei.

Tot în cartierul Tudor Vladimirescu, pe 12 mai 2022, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme. Incidentul ar fi fost provocat de o șoferiță începătoare care ieșea de la magazinul Brico și nu a acordat prioritate de trecere. În urma tamponării, mașina care circula regulamentar a intrat pe contrasens și s-a lovit de celelalte. Conducătoarea auto a suferit răni ușoare și a fost dusă la spital.

Săptămâna trecută, un taximetrist cu tupeu era să provoace un accident din cauza șofatului periculos și inconștient.

Comentarii
Adauga un comentariu