Cancan ultimă oră

Valentina Pelinel a ajuns șefă. Aceasta a preluat toate afacerile pe care le deținea fosta soție a lui Cristi Borcea

Publicat: 11 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Valentina Pelinel a ajuns șefă. Aceasta a preluat toate afacerile pe care le deținea fosta soție a lui Cristi Borcea
Valentina Pelinel a preluat toate afacerile Mihaelei Borcea, iar acum fostul fotomodel se ocupă de hotelul de pe litoral, dar și de două ștranduri din Capitală

Valentina Pelinel a preluat toate afacerile Mihaelei Borcea, iar acum fostul fotomodel se ocupă de hotelul de pe litoral, dar și de două ștranduri din Capitală.
Pe lângă împlinirea în dragoste, Valentina Pelinel se poate mândri că este și o bună afaceristă, mai ales că acum a ajuns șefă peste hotelul de pe litoral, dar și peste cele două ștranduri din Capitală, pe care înainte le deținea prima soție a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea.

Ei bine, recent, mai mulți apropiați de-ai fostului fotomodel au povestit despre cum se descurcă, de fapt, Valentina Pelinel de când a ajuns la conducerea afacerilor.

Valentina Pelinel este foarte implicată în afaceri

Fostul fotomodel se află, în prezent, la conducerea unor afaceri, pe care înainte le deținea chiar prima soție a lui Cristi Borcea. Ei bine, Valentina Pelinel a prealuat trei dintre acestea, respectiv hotelul din Olimp, dar și cele două ștranduri din București. Așadar, angajații femeii de afaceri au numai cuvinte de laudă la adresa acesteia și spun despre ea că este extrem de implicată.
Deși domeniul afacerilor este total străin pentru blondină, Valentina Pelinel face față cu brio provocărilor, așa că apropiații, dar și angajații o laudă pentru că este foarte descurcăreață, gestionând totul foarte bine.

„Valentina supraveghează bunul mers al lucrurilor, dar nu-i place să rezolve problemele prin telefon. Pentru hotelul de la malul mării se mută în Olimp, timp de trei luni, pe perioada verii. Ea verifică mâncarea de la micul-dejun, dar și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor. Fără aprobarea ei nu se face nimic”, au declarat apropiații Valentinei Pelinel pentru Playtech.ro.

Soția lui Cristi Borcea face orice pentru afacerile ei

De precizat este că, atunci când e vorba de muncă, Valentina Pelinel nu se dă înapoi deloc, mai ales că atunci când hotelul din Olimp era în renovări, vedeta a fost chiar șefă de șantier.

Totodată, blondina se ocupă și de promovarea pe Facebook a locațiilor.

„Destinația voastră de vacanță este aproape gata. Suntem încă în pregătiri pentru ca hotelul să vă întâmpine odată cu deschiderea sezonului de vară”, a scris ea pe Facebook.

Valentina Pelinel se ocupă de absolut tot ce ține de afacerile ei, indiferent de situație

Pe lângă toate acestea, Valentina Pelinel se ocupă de absolut tot ce ține de afacerile ei, indiferent de situație. De exemplu, atât apropiații, cât și prietenii acesteia susțin că blondina verifică și curățenia din camere pentru a se convinge că totul este în regulă.

De asemenea, Valentina Pelinel locuiește alături de soțul său și alături de cei trei copii în hotelul de pe litoral, doar pentru a fi alături de angajații săi și pentru a-i supraveghea așa cum trebuie, aceasta fiind extrem de implicată, dorindu-și ca totul să iasă ca la carte.

„Valentina Pelinel a fost prezentă la renovarea hotelului din Olimp, a supravegheat echipa de muncitori, toate camerele au acum mobilă nouă. Ea verifică și curățenia din camere, înainte de sosirea turiștilor, dar și meniul pentru micul-dejun. Se ocupă și de programul de divertisment, de seară, de la restaurantul hotelului. Vara, ea locuiește acolo, într-un apartament din hotel, alături de Cristi și de cei trei copii ai lor”, a spus o persoană apropiată ei, pentru sursa citată anterior.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu