Actualitate

Valiză suspectă într-o stație de tramvai din Arad! Circulația în zonă a fost închisă

Publicat: 18 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Valiză suspectă într-o stație de tramvai din Arad Circulația în zonă a fost închisă
Sursa foto: specialarad.ro

Duminică după-amiază, 18 iulie, a fost semnalată prezența unei valize suspecte într-o stație de tramvai din Arad. Circulația în zonă a fost închisă, potrivit Mediafax.

IPJ Arad a declarat că polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre prezența unei valize abandonate în stația de tramvai de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Arad.

Oamenii legii au sosit la fața locului și au constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, de culoare neagră.

Astfel, traficul rutier și pietonal a fost deviat.

Urmează să intervină o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș și specialiști din cadrul SRI.

Un caz similar a avut loc în București.

Un rucsac suspect a pus pe jar oamenii legii

Vineri, 16 iulie, lângă o biserică din București a avut loc o operațiune de amploare. Un rucsac suspect din Piața Națiunilor Unite a pus pe jar oamenii legii. La acțiune a participat și Serviciul Român de Informații (SRI).

Circulația a fost blocată.

Alarma a fost dată la 112 de o persoană, care a sesizat obiectul suspect. La fața locului au sosit polițiștii, jandarmii, care au restricționat circulația.

De asemenea, au intervenit Brigada Antitero a Capitalei și prirotehniștii instituției care, cu ajutorul unui robot, au verificat ce conține acel rucsac.

Din fericire, operațiunea a fost încheiată cu succes. Bagajul suspect a fost deschis de către specialiștii Brigăzii Antitero. Acesta era gol.

Articol în curs de actualizare

Adauga un comentariu