Cancan

Vârsta nu l-a împiedicat pe Juno să atingă succesul. Cu ce se ocupă artistul după despărțirea de iubita lui

Publicat: 20 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vârsta nu l-a împiedicat pe Juno să atingă succesul. Cu ce se ocupă artistul după despărțirea de iubita lui
Aflat la varsta de 23 de ani, Juno a cunoscut succesul

La doar 23 de ani ai săi, cântărețul Juno a demonstrat că vârsta nu l-a împiedicat să atingă succesul. Pasionat de muzica rap și dans, dar și de actorie, acesta s-a implicat în mai multe proiecte care să îi asigure celebritatea. Aflat tot mai des în vizorul admiratorilor, aceștia se întreabă frecvent cu ce se ocupă artistul după despărțirea de iubita lui.

Vârsta nu l-a împiedicat pe Juno să atingă succesul

Juno, pe numele său real Alex Stanciu, s-a remarcat destul de repede în showbiz-ul românesc. Extrem de ambițios și motivat, artistul a plecat din Constanța, iar în 2016 a intrat în echipa HaHaHa Production cu care colaborează și în prezent. 

Primul său single, „Averile” i-a adus un real succes pe scena muzicală românească, demonstrând tuturor că este foarte talentat. Piesa a fost lansată în 2017 și este un featuring cu Feli. 

Dacă pe plan profesional evoluția a fost una spectaculoasă, lucrurile nu au stat diferit nici pe plan personal. Artistul s-a îndrăgostit la scurt timp de Jo, cu care a lansat piesa „Caută-mă”, ce a cucerit imediat publicul. 

Juno mărturisea la acea vreme că muzica a fost cea care i-a unit și i-a făcut să se îndrăgostească:

„Muzica ne-a adus împreună și e de datoria noastră să dăm muzicii înapoi ceva, așa că sigur vor mai urma și alte proiecte în doi”, spunea Juno despre această melodie.

Îndrăgitul artist a arătat fanilor săi că are și talent actoricesc. Succesul său a fost asigurat și de rolul pe care l-a primit în serialul Profu’, când l-a interpretat pe Nuni, un tânăr rebel și energic. 

Juno a declarat într-un interviu că rolul său din acest serial i-a amintit de anii de școală și de profesorii exigenți pe care i-a avut:

„Un profesor de istorie s-a luat de mine că eram tuns zero în părți. Și s-a luat de mine că aveam un tricou larg cu un ancoeur super mare și mi-a zis că îmi iau straie femeiești.”, a povestit amuzat artistul. 

Juno a devenit treptat unul dintre cei mai apreciați artiști, implicându-se în numeroase proiecte muzicale.

Relația tumultoasă cu frumoasa Jo a sporit celebritatea tânărului artist de 23 de ani chiar dacă povestea lor de dragoste s-a sfârșit. 

Cu toate acestea, cei doi au păstrat legătura și au colaborat pe plan muzical, spre încântarea admiratorilor. 

Cu ce se ocupă artistul după ce s-a despărțit de iubita lui

Juno și Juno au format un cuplu extrem de îndrăgit de public. Dincolo de tinerețea și spiritul rebel afișat de cei doi, piesele realizate împreună s-au dovedit a fi de un real succes. 

Relația dintre aceștia nu a fost una liniștită, ci plină de certuri și discuții în contradictoriu. Discretă pe plan personal, Jo a mărturisit care au fost cauzele despărțirii de iubitul ei, Juno:

„Cred că Juno este un om minunat, iar eu, la fel. La un moment dat, noi doi împreună nu mai străluceam atât de tare față de potențialul pe care îl aveam să strălucim separat. (…) Eu cred că e o dovadă de maturitate și de iubire să poți să recunoști când nu-i mai faci bine omului de lângă tine și să-i dai drumul.” 

Jo și Juno s-au despărțit după mai multe certuri în care au realizat că nu se potrivesc și că nu mai au aceleași planuri împreună. 

„Nu era ce trebuie relația. Era o relație toxică, era multă gelozie, multă nebunie.”, a declarat cu sinceritate frumoasa Jo.

După despărțirea de iubita lui, Juno și-a îndreptat atenția spre muzică, lucrând în echipa HaHaHa Production. Piesele sale continuă să fie apreciate de public, spre bucuria artistului care dorește să își construiască o carieră de succes.

Se pare că numeroasele proiecte muzicale în care este implicat l-au ajutat să depășească mai ușor suferința după despărțirea de frumoasa Jo.

Juno a demonstrat tuturor că vârsta nu l-a împiedicat să atingă succesul, reușind la doar 23 de ani să fie unul dintre cei mai apreciați cântăreți. Motivația tânărului este atât de mare încât își dorește să fie un artist complet. 

Adauga un comentariu