Local

Vestea care îi privește pe toți șoferii din Iași! Val de condamnări printre conducătorii auto din județ! Prinși băuți la volan sau fără permis!

Publicat: 27 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vestea care îi privește pe toți șoferii din Iași Val de condamnări printre conducătorii auto din județ Prinși băuți la volan sau fără permis

Mai mulți ieșeni au fost pedepsiți în ultimele zile de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași i-au condamnat doar într-o zi pe cinci indivizi, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere. Din păcate, potrivit autorităților, astfel de fapte sunt tot mai des întâlnite pe străzile din județul Iași

Vestea care îi privește pe toți șoferii din județul Iași! În ultima perioadă a apărut un val de condamnări printre conducătorii auto din județ! Asta, după ce indivizii au fost prinși băuți la volan sau fără permis. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Marian Bâhu la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

„Instanța îl obligă pe inculpat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția Fond Locativ sau Direcția de Asistență Comunitară ori în cadrul Primăriei Municipiului Iași”, au afirmat judecătorii.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșeanului a început pe 10 decembrie 2020. Anchetatorii au susținut că, în urmă cu câteva luni, bărbatul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție, care a constatat că acesta consumase băuturi alcoolice.

Ieșeanul Andrei Hodorogianu, prins băut și fără permis la volan

De asemenea, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Andrei Hodorogianu la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

„Instanța îl obligă pe inculpatul Andrei Hodorogianu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția Fond Locativ sau Direcția de Asistență Comunitară ori în cadrul Primăriei comunei Victoria”, au mai spus judecătorii ieșeni.

Nici această sentință nu este definitivă. Procesul individului a început pe 29 decembrie 2020. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au susținut că, pe 13 iunie 2020, șoferul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție. Oamenii legii au constatat atunci că Andrei Hodorogianu nu avea nici permis și consumase și alcool înainte de a urca la volan.

Trei șoferi, găsiți băuți în traficul din județul Iași

Totodată, judecătorii ieșeni l-au condamnat recent pe Daniel Dobrănici la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru conducere cu alcoolemie.

„Instanța îl obligă pe inculpat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția Fond Locativ sau Direcția de Asistență Comunitară ori în cadrul Primăriei Municipiului Iași”, au afirmat magistrații.

Mai mult, instanța l-a condamnat pe Constantin Cătălin Miron la 1 an de închisoare, tot cu suspendare, sub aceeași acuzație.

„Inculpatul va presta, timp de 60 de zile lucrătoare, o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei comunei Ungheni sau în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția Fond Locativ ori Direcția de Asistență Comunitară”, au punctat judecătorii. Nu în ultimul rând, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Dan Florin Cojocariu la 8 luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. „Inculpatul Dan Florin Cojocariu va presta, timp de 60 de zile lucrătoare, o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Municipiului Iași sau în cadrul Consiliului Local Iași – Direcția Fond Locativ sau Direcția de Asistență Comunitară”, au mai spus judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că nici aceste sentințe, emise recent de Judecătoria Iași, nu sunt definitive, ele putând fi contestate atât de șoferii ieșeni, cât și de către anchetatori.

Adauga un comentariu