Sport

Victor Pițurcă are coronavirus: A fost primul om din fotbal care se testa aproape zilnic și își testa și oaspeții

Publicat: 07 nov. 2020
Fostul selecționer al României Victor Pițurcă
Fostul selecționer al României Victor Pițurcă

Victor Pițurcă s-a infectat cu COVID-19, deși era personajul din fotbal care își testa cu teste rapide orice oaspete care îi trecea pragul casei.

Victor Pițurcă mărturisea, în primăvară, atunci când pandemia de abia își făcea cunoscute „intențiile” în România, că a achiziționat teste COVID-19 din Anglia și că îi obligă pe toți cei care vin în vizită să se testeze mai întâi.

„Când vine Alex (n.r. Alexandru Pițurcă, fiul său) la mine îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine nimeni până nu îi fac testul. Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, declara fostul selecționer la mijlocul lunii aprilie.

Alexandru Pițurcă a cumpărat testele din Anglia

Testele provin din Anglia, de la unul dintre prietenii lui Alexandru Pițurcă, fiul tehnicianului:

„Mi-a spus că are o cantitate mai mare, dacă sunt interesat. Am fost interesat. Și mi le-a trimis”, a explicat fiul fostului selecționer.

La șapte luni după ce Victor Pițurcă instituia un adevărat regim de testare și protecție la intrarea în locuința sa, fostul selecționer a fost testat pozitiv cu coronavirus și se află în izolare.

Gică Popescu, dezvăluiri despre infectarea cu Covid-19: „Plămânii nu arată foarte bine!“

Fostul mare fotbalist și președinte al FC Viitorul, Gică Popescu, a făcut mai multe mărturisiri de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu Covid-19. Internat la Spitalul ”Matei Balș” din București, Gică Popescu a povestit cum și-a dat seama că este infectat.

„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse … După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi”, a declarat Gică Popescu.

Gică Popescu: „Plămânii nu arată foarte bine!“

În prezent, președintele FC Viitorul spune că se simte mai bine, dar plămânii săi nu arată prea bine și este nevoie să rămână în spital.

„Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat”, a precizat Gică Popescu.

„Il Dottore”, pilotul Valentino Rossi, testat pozitiv cu noul coronavirus

Celebrul pilot Valentino Rossi a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. Din păcate, italianul va rata Marele Premiu al Aragonului la MotoGP, transmite Reuters.

Campion mondial la motociclism viteză de nu mai puţin de 9 ori, „Il Dottore” s-a întors acasă, în statul italian, după ce a participat la Marele Premiu al Franţei, în urmă cu o săptămână. Italianul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus joi, 15 octombrie 2020. Acesta a acuzat stări febrile şi a făcut două teste pentru a depistat virusul SARS-COV-2.

Valentino Rossi, diagnosticat cu noul coronavirus. Anunţul Yamaha

Celebrul pilot la motociclism viteza a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. În urma efectuării unui test PCR marţi, rezultatul fiind negativ, al doilea din nefericire a fost pozitiv, potrivit declaraţiei lui Rossi.

„Testul rapid PCR a fost negativ, ca şi testul la care fusesem supus marţi. Dar al doilea, al cărui rezultat mi-a fost trimis în cursul după-amiezii, a fost din nefericire pozitiv”, a declarat Rossi dezamăgit, pe Twitter.

”Sunt dezamăgit că voi rata cursă din Aragon”, a adăugat ”Il Dottore”.

Adauga un comentariu