Titlurile zilei

Viorel Murariu, candidatul PSD susținut de Maricel Popa la Primăria Focuri, din județul Iași, a abuzat sexual o copilă. Fata a fugit în Italia de rușine

Publicat: 11 sept. 2020
O minoră abuzată sexual de Viorel Murariu, candidatul PSD la Primăria Focuri, a intrat în depresie după evenimentul din urmă cu 5 ani
Scandal în Primăria Focuri după ce o minoră abuzată sexual de Viorel Murariu, candidatul PSD, a fugit în Italia de rușine

Dezvăluiri explozive despre Viorel Murariu, candidatul PSD susținut de Maricel Popa la Primăria Focuri din județul Iași. O minoră din localitate a fost abuzată sexual de Viorel Murariu, candidatul partidului la funcția de primar. Fata ar fi rămas și însărcinată în urma abuzului. Drama familiei a început în urmă cu mai mulți ani, când fata familiei Ciută lucra ca ajutor la localul actualului candidat la primăria comunei. Copila s-a refugiat în Italia pentru a începe o nouă viață

O familie din județul Iași a fost nenorocită de un politician care dorește să devină primar. Viorel Murariu, candidatul PSD susținut de Maricel Popa la Primăria Focuri, a reușit să distrugă o familie din localitate printr-un gest făcut acum cinci ani. Viorel Murariu a abuzat sexual în urmă cu cinci ani o fată care la vremea respectivă avea 15 ani. Fata a fost amăgită de Viorel Murariu mai mult timp, după care acesta a profitat de naivitatea copilei și a recurs la gestul care a nenorocit o viață. BZI îi va proteja identitatea fetei abuzate, pentru a nu o expune public. De altfel, tatăl fetei a ales să-i spună povestea, în ciuda faptului că Murariu a reușit să cumpere tăcerea restului familiei.

Tatăl fetei rupe tăcerea. Viorel Murariu, candidatul PSD la Primăria Focuri, a abuzat o copilă

Minora abuzată sexual de Viorel Murariu, candidatul PSD susținut de Maricel Popa la Primăria Focuri, nu a spus la început nimic părinților, de teamă. Fata de 15 ani la vremea respectivă a fost amăgită și s-a îndrăgostit ușor de bărbatul respectiv.

„La vremea respectivă am auzit în sat ce se vorbește cum fata mea umblă cu el și nu am crezut. Mi-au spus unul, altul de prin sat ce se întâmplă, cu cine se vede fata și am decis să o întreb. Am discutat cu ea, a negat, însă îi era frică să recunoască. Am observat că trăia cu el, că mereu era în preajma lui. Săraca fată s-a îndrăgostit de el pentru că a reușit să o prostească ușor”, a spus Neculai C.

Scandal la Primăria Focuri. Candidatul PSD a abuzat minora de 15 ani într-o clipită

Viorel Murariu are acum 49 ani și vrea să devină primar în comuna Focuri. Candidatul PSD Iași la primărie nu a scăpat însă de această poveste de acum cinci ani. De altfel, lumea în sat știe povestea.

„Fata mea a intrat în depresie de atunci și încă are probleme. A plecat din țară cu fosta mea soție, dar și cu restul fetelor. Nu știu dacă a rămas sau nu însărcinată. Cert este că lucrurile au scăpat de sub control. Din păcate știe tot satul, iar el acum vrea să conducă toată comunitatea. Fata a intrat în anturajul lui, era la barul lui din comună și tot primea atenții. Le-a influențat cu un ban, cu un ceas, cu una-alta. A început chiar să fumeze, pentru că-i dădea și țigări. Așa a fost păcălită și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Numai că după ce s-a consumat fapta, situația s-a schimbat”, a mai adăugat tatăl fetei.

Minora abuzată sexual a plecat în Italia. Fata nu a scăpat nici acum de drama din comuna natală

Tatăl fetei, Neculai C., a arătat că fata lui nu a scăpat nici acum de drama prin care a trecut. Viorel Murariu, candidatul PSD la Primăria Focuri, a cumpărat tăcerea restului familiei. De rușine, copila, acum în vârstă de 20 de ani, a plecat în străinătate.

„Le-a angajat pe fete la barul lui. Apoi a luat legătura cu fosta mea soție și așa cred că s-a îngropat totul. Le-a luat pe fete și s-a dus la mama ei. De altfel, mama ei a fost angajată apoi la barul lui Murariu după evenimentele respective. Eu nu am discutat cu el de atunci, a ținut legătura cu fosta soție. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Fata mea e în depresie și acum. Se duce la psiholog acolo în străinătate”, a mai spus tatăl fetei abuzate.

Reacția lui Viorel Murariu, candidatul la Primăria Focuri. „Nu este adevărat nimic”

Viorel Murariu, candidatul PSD la Primăria comunei Focuri, susține că nu este nimic adevărat și că totul a fost fabricat în campania electorală.

„Nu știu despre ce este vorba… Nu este adevărat nimic, sunt doar zvonuri electorale. Nu avea cum să se întâmple ceva. Caută să mă dea jos de unde sunt acum”, a precizat Viorel Murariu, candidatul PSD la Primăria Focuri.

Cu toată povestea spusă de tatăl fetei abuzate, acesta nu a vrut să recunoască ce s-a întâmplat în comuna pe care acum vrea să o conducă pentru următorii patru ani.

Comentarii
Adauga un comentariu