Magazin

Vrei să îți vinzi cărțile în Iași? Urmează 4 pași simpli

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vrei să îți vinzi cărțile în Iași Urmează 4 pași simpli

Nu mai este un secret că pasiunea pentru lecturăte va face să te confrunți la un moment dat cu lipsaspațiului de depozitare, mai ales când îți cumperi cărți constant. Dacă te regăsești în acest scenariu și dorești să îți faci ordine în bibliotecă, mai jos îți prezentăm pașii prin care îți poți vinde cărțile în Iași, precum și beneficiile pe care le vei obține în urma acestui proces.

Unde îți poți vinde cărțile?

În funcție de numărul de cărți pe care dorești să îl vinzi, ai la dispoziție mai multe opțiuni din care poți alege, cum ar fi: site-urile de anunțuri, rețelele de socializare, însă varianta cea mai rapidă și eficientă este vânzarea cărților unui anticariat. Îți recomandăm să colaborezi cu un anticariat din Iași pentru vânzarea cărților la care vrei să renunți,în special datorită experienței pe care anticarii o au în acest domeniu, și care îi recomandă să ofere o evaluare corectă pentru volumele tale.

Ce cărți poți vinde unui anticariat?

Anticariatele achiziționează cărți din toate domeniile, indiferent de preferințele tale literare. Așadar, dacă în biblioteca ta se regăsesc cărți din anii de școală, care acum nu îți mai sunt de folos, sau titluri pe care le-ai studiat în facultate și care stau acum într-un colț al casei, poți alege să le vinzi unui anticariat. Toate acele cărți pe care le-ai parcurs cu ani în urmă, iar în prezentstau nedeschise pe raftul bibliotecii, dar și toate cărțile primite în dar, care nu au corespuns preferințelor tale, pot fi vândute unui anticariat.

Câte cărți poți vinde unui anticariat?

Nu există un număr maxim de cărți pe care îl poți vinde, întrucât anticariatele dispun de mijloacele necesare pentru achiziția unor stocuri impresionante de cărți, anticarii fiind mereu în căutarea acelor titluri vechi și noi pe care să le pună la dispoziția tuturor celor care iubesc lectura și care poate își doresc chiar acele cărți pe care tu le ai în bibliotecă și la care dorești să renunți. Anticariatul își desfășoară activitatea din pasiune pentru toată comunitatea cititorilor, indiferent că aceștia traversează pragul magazinelor fizice, sau aleg să cumpere online.

Care este procesul de vânzare al cărților unui anticariat?

  1. Reorganizează cărțile din bibliotecă și selectează acele titluri la care dorești să renunți;
  2. Intră pe site-ul anticariatului care cumpără cărți vechi în Iași și în celelalte orașe ale județului;
  3. Contactează telefonic sau prin formularul disponibil pe site echipa de achiziții a anticariatului și stabiliți ziua și ora la care tu ești disponibil pentru a-ți vinde cărțile;
  4. Echipa de achiziții care se va deplasa gratuit la tine acasă îți va evalua cărțile, tot gratuit, iar tu vei primi banii pentru cărțile tale pe loc, în numerar, la finalizarea tranzacției.

Ce beneficii vei obține din vânzarea cărților?

  1. Vei primi o sumă de bani pe care o poți cheltui așa cum dorești, sau cu care îți poți cumpăra alte cărți;
  2. Vei avea mai mult spațiu pentru a depozita pe rafturi cărți noi, ce vor contribui la dezvoltarea personală;
  3. Îți vei lărgi orizonturile cunoașterii prin lectura unui număr cât mai mare de cărți;
  4. Deplasarea, evaluarea și ridicarea cărților sunt servicii gratuite oferite de anticariat;
  5. Poți vinde un număr mare de cărți fără să depui efort.

Ce beneficii oferi societății?

  1. Faci posibilă revenirea pe piață a unor titluri care nu se mai găsesc în librării sau anticariate;
  2. Susții comunitatea pasionaților de lectură;
  3. Contribui la protejarea mediul înconjurător prin reutilizarea inteligentă a resurselor;
  4. Ai satisfacția unui lucru făcut pentru binele societății, ceea ce te va face să fii mândru de decizia pe care ai luat-o.

Să vinzi cărțile unui anticariat îți va aduce beneficii atât ție, cât și celorlalți membri ai societății care încă păstrează acea iubire pentru cărți. Poți realiza acest lucru printr-un apel telefonic, și imediat vei beneficia de toate avantajele pe care le oferă această modalitate de a-ți pune în valoare cărțile vechi. Este atât de simplu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu