Local

Vremea în Iași în săptămâna 9-15 noiembrie 2020. Prognoza anunțată de meteorologii ANM pentru toată regiunea

Publicat: 09 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea în Iași în săptămâna 9-15 noiembrie 2020. Prognoza anunțată de meteorologii ANM pentru toată regiunea
Ieșeni aflați la plimbare pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași

Vrema în Iași în săptămâna 9-15 noiembrie 2020 va aduce o serie de schimbări din punct de vedere termic în tot județul. Meteorologii ANM au indicat o perioadă cu temperaturi care nu vor depăși o maximă de 11 grade Celsius, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse în tot intervalul menționat

În perioada următoare, în județul Iași vremea va fi în general închisă, cu valori în termometre aflate în normalul termic al perioadei. Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în intervalul 9-15 noiembrie 2020, vreme la Iași va fi mai mult închisă, soarele fiind tot mai scump la vedere.

Astăzi, 9 noiembrie 2020, la Iași vremea va fi în general închisă, cu șanse destul de scăzute de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de reduse în continuare.
Mâine, 10 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi la fel de scăzute. Vântul va sufla moderat spre seară, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.

Vremea în Iași în săptămâna 9-15 noiembrie 2020. Vreme închisă spre mijlocul săptămânii

Conform meteorologilor ANM, miercuri, 11 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de reduse. Ieșenii vor avea în continuare parte de o vreme destul de închisă, cu valori constante în termometre. Joi, 12 noiembrie 2020, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Șansele de precipitații vor fi destul de reduse, în timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicată. Spre seară, cerul va fi parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, conform celor raportate la stațiile meteo din Iași.

Temperaturi în scădere spre finalul săptămânii. Cum arată valorile din termometre?

Vineri, 13 noiembrie 2020, la Iași vremea va fi în general închisă, cu șanse reduse de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Sâmbătă, 14 noiembrie 2020, la Iași vremea va fi ceva mai rece, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute. Spre seară însă pot apărea precipitații ușoare în anumite zone din județul Iași.

Duminică, 15 noiembrie 2020, la Iași vremea va fi închisă, cu șanse scăzute de precipitații, dar cu o vreme mai mult închisă. Valorile din termometre vor fi cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de reduse.

Adauga un comentariu