Eveniment-Social

Workshop organizat de Societatea Antreprenorială Studenţească UAIC: Cum să sprijinim antreprenoriatul în rândul studenților și absolvenților.

Publicat: 19 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Workshop organizat de Societatea Antreprenorială Studenţească UAIC Cum să sprijinim antreprenoriatul în rândul studenților și absolvenților.
Workshop organizat de Societatea Antreprenorială Studenţească UAIC

Workshop organizat de Societatea Antreprenorială Studenţească UAIC! Societatea Antreprenorială Studențească UAIC organizează vineri 26 iunie 2020, ora 10:00 un Workshop cu tema „Cum să sprijinim antreprenoriatul în rândul studenților și absolvenților? Oportunități și provocări în contextul crizei”. La acest eveniment vor participa reprezentanți ai Societăților Antreprenoriale Studențești, cadre didactice, antreprenori, studenți, reprezentanți ONG-uri. Participarea este gratuită.

Workshop organizat de Societatea Antreprenorială Studenţeasca UAIC. Evenimentul are scop promovarea activităţii de educaţie antreprenorială

Conform iniţiatorilor acestui Workshop, evenimentul are ca scop promovarea activităţii de educaţie antreprenorială. Workshop-ul este organizat de Societatea Antreprenorială Studenţeasca UAIC în colaborare strânsă cu ”Conferința Română pentru Antreprenoriat și Inovare”. Workshopul îşi propune crearea unei punţi între mediul academic, mediul privat dar şi în comunitatea locală.

”Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Conferința Română pentru Antreprenoriat și Inovare, Ediția a II-a, 25-26 iunie 2020. Conferința Română pentru Antreprenoriat și Inovare și-a propus să devină, în fiecare an, principalul loc de întâlnire al entităților care promovează activitățile de educație antreprenorială, inovare și transfer tehnologic din România, creând o punte de legătură între mediul academic, mediul privat și comunitatea locală.” se arată în comunicat.

Societăților Antreprenoriale Studențești participa la evenimentul dedicat studenţilor

Societăților Antreprenoriale Studențești din cadrul principalelor universităţi din România şi-au anunţat prezenta în cadrul workshop-ului. Pe lângă aceste societăţi, proiectul se bucură şi de participarea a unor importante companii private, a unor finanţatori din lumea antreprenoriatului şi inovării, autorităţi publice, dar şi reprezentanţii unor Centre de Transfer Tehnologic.

Printre participanții de la prima ediție s-au numărat reprezentanți ai Societăților Antreprenoriale Studențești de la principalele universități din România, Centre de Transfer Tehnologic, incubatoare, programe de accelerare a afacerilor, finanțatori ai antreprenoriatului și inovării, companii private, autorități publice, etc.

Societatea Antreprenorială Studențească este coordonata de prof. univ. dr. Sorin Gabriel Anton

Societatea Antreprenorială Studențească coordonata de profesorul universitar doctor Sorin Gabriel Anton, cadru didactic la Facultatea de Economie şi Administrare Afacerilor (FEAA) din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi (UAIC)

Studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași au oportunități pentru dezvoltarea antreprenorială. Aceștia sunt invitați de echipa Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) de la „Cuza”, coordonată de prof. univ. dr. Sorin Gabriel Anton, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA).

„Vă reamintim o oportunitate de dezvoltare antreprenorială oferită de Junior Achievement România. Astfel, aveți posibilitatea de a parcurge cursul de antreprenoriat pentru studenți din cadrul programului JA Universitatea Antreprenorială 2019. Pentru parcurgerea acestui curs on-line aveți nevoie de username și parolă ce pot fi obținute prin e-mail la adresa [email protected]. La finalizarea acestui curs o să primiți un certificat din partea Junior Achievement România”, transmitea, în urmă cu aproximativ o lună, echipa SAS din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Adauga un comentariu