Cancan ultimă oră

11 ani de când Lavinia Steer a decedat din cauza cancerului la sân. Ce mesaj emoționat a transmis soția lui Andi Moisescu, Olivia Steer

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
11 ani de când Lavinia Steer a decedat din cauza cancerului la sân. Ce mesaj emoționat a transmis soția lui Andi Moisescu Olivia Steer
Mesajul emoționat al Oliviei Steer, la 11 ani de la moartea surorii sale, a fost publicat pe o rețea de socializare

Astăzi, 3 decembrie 2021, se împlinesc 11 ani de când familia Oliviei Steer a fost în doliu. Soția lui Andi Moisescu a transmis un mesaj emoționant cu ocazia acestei zile triste, moartea surorii sale  Lavinia. Artista a trecut printr-o adevărată dramă, când în 2010, sora sa Lavinia a trecut la cele veșnice la vârsta de doar 38 de ani. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer la sân la scurt timp după ce a rămas însărcinată.

Mesajul emoționant a fost postat de vedetă pe rețelele de socializare!

Ce mesaj a transmis Olivia Steer, la 11 ani de la moartea surorii sale, Lavinia

Olivia Steer a publicat pe o rețea de socializare un mesaj de-a dreptul dureros și emoționant astăzi, la 11 ani de la moartea surorii sale, Lavinia. Olivia și Lavinia Steer erau extrem de apropiate, iar moartea surorii sale i-a provocat vedetei o suferință imensă.

Chiar dacă a trecut atât de mult timp, Olivia continuă să-i păstreze memoria vie surorii sale.

„Se fac 11 ani de cînd Lavinia e atît de vie în gîndurile mele. Închid ochii și o văd la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung, des și creț, ce stîrnea invidia și admirația, deopotrivă. Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie).Că scria, sau cînta, sau dansa, sau juca, sau regiza, sau preda studenților ei, sau vorbea pur și simplu cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare. Dacă ar fi să extrag o singură lecție din tot ce m-a învățat Lavinia ar fi pasiunea arzătoare cu care se înveșmînta, la începutul fiecărei zilei, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc…”, este mesajul postat de Olivia Steer.

Drama prin care a trecut Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu

Reamintim faptul că Lavinia Steer a fost diagnosticată cu o boală incurabilă la puțin timp după ce a rămas însărcinată. După ce a născut, a început chimioterapia, iar când băiețelul ei avea cinci ani când a rămas fără mamă. Alex seamănă foarte mult cu mama sa, iar Olivia se bucură enorm de momentele pe care le petrece alături de nepotul ei.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer în urmă cu ceva timp.

Olivia Steer și Andi Moisescu formează un cuplu din anul 2004

Olivia Steer și Andi Moisescu formează în momentul de față unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004 și au împreună doi copii frumoși. Îndrăgitul prezentator de televiziune și soția sa s-au privit pentru prima dată în 2002, la înregistrarea imnului ProTV de la 1 decembrie.

Invitat într-un podcast, Andi Moisescu a mărturisit că a fost greu să o cucerească pe cea care urma să-i fie soție după 2 ani. Chiar dacă nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, Andi Moisescu este convins că și-a găsit sufletul pereche.

Chiar și acum, la aproximativ două decenii de căsnicie, Olivia Steer îl face fericit și mereu încearcă să fie romantic și să o facă să zâmbească.

Adauga un comentariu