Local

Accident cu multe semne de întrebare la Iași. Poliția vine de două ori la același eveniment, iar șoferul cu alcoolemie zero urlă din mașină, vomită și se dezbracă pe bancheta din spate. Ce s-a întâmplat?

Publicat: 15 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident cu multe semne de întrebare la Iași. Poliția vine de două ori la același eveniment iar șoferul cu alcoolemie zero urlă din mașină vomită și se dezbracă pe bancheta din spate. Ce s-a întâmplat
Un șofer din Pașcani a zburat cu mașina într-un șantier în construcții din Tătărași

Accident cu multe semne de întrebare la Iași. Sâmbătă seara, un tânăr aflat la volanul unui autoturism a intrat într-un șantier în construcții, din motive încă necunoscute. După producerea accidentului, martorii au sunat la 112. La scurt timp, un echipaj de poliție a ajuns în zonă, iar șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, oamenii legii au plecat, iar individul a început să se manifeste ciudat

Accident ciudat petrecut la Iași. Sâmbătă seara, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că în Tătărași un șofer a pătruns într-un șantier în lucru și pare că are un comportament ciudat. Un echipaj de poliție a ajuns la scurt timp în zonă și l-a testat pe șoferul în vârstă de 34 de ani cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost negativ, iar polițiștii l-au sfătuit să-și ridice mașina avariată și să plece. Lucrurile au început să se complice după ce oamenii legii au plecat. Bărbatul în vârstă de 34 de ani, de loc din Pașcani, a urcat pe bancheta din spate a autoturismului său și a început să se manifeste extrem de ciudat. A vomitat în spate, s-a dezbrăcat și a țipat în gura mare până când martorii au sunat din nou la 112.

Șifonat de la accident, a refuzat să i se facă investigații medicale după ce a ajuns la spital

După ce au fost efectuate mai multe apeluri la numărul unic de urgențe 112, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) de la SMURD a ajuns la locul accidentului. Personalul medical nu a fost primit cu brațele deschise de către șofer. Acesta i-a împins pe medici și nu a vrut să fie prea cooperant. Într-un final însă echipajul SMURD a reușit să-l convingă să meargă la spital.

„Pacientul în vârstă de 34 de ani implicat în accidentul din Tătărași a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe policontuzionat, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial și contuzie abdominală. A refuzat însă continuarea investigațiilor”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD.

Polițiștii au deschis până la urmă un dosar penal pe numele bărbatului cu comportament ciudat

În joc au intrat din nou polițiștii. Fiind vorba despre un accident cu victimă, oamenii legii au fost nevoiți să deschidă un dosar penal.

„La data de 13 martie în jurul orei 18:30, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 despre faptul că un bărbat care ar fi condus un autoturism pe drumul public în Tătărași ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un șantier deschis pentru modernizarea căii de rulare a tramvaiului. Bărbatul a fost rănit ușor. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. I s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influența unor substanțe interzise. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Adauga un comentariu