Actualitate

Acuzații dure aduse de o clientă lui chef Florin Dumitrescu: „Pentru ce am plătit? Doar pentru nume?!”

Publicat: 07 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Acuzații dure aduse de o clientă lui chef Florin Dumitrescu Pentru ce am plătit Doar pentru nume
O clientă i-a adus acuzații dure lui chef Florin Dumitrescu

Acuzații dure au fost aduse de o clientă lui chef Florin Dumitrescu. O clujeancă, după ce a participat la un brunch organizat de fostul jurat de la Chefi la Cuțite, s-a arătat dezamăgită de preparatele servite și gătite de cunoscutul chef.

Acuzații dure aduse de o clientă lui chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a organizat un brunch în parteneriat cu un cunoscut restaurant din Capitală. Evenimentul a avut loc în weekend-ul tercut, iar mai mulți oameni au mers să guste din preparatele celebrului chef. Însă, unii nu au fost prea mulțumiți de serviciile de care au avut parte. Iar costurile de participare nu au fost deloc mici.

Clujeanca povestește că a plătit un preț ridicat pentru a-l întâlni pe fostul jurat de la Chefi la Cuțite și pentru a putea interacționa cu el, însă lucrurile nu au decurs deloc așa cum se aștepta. Mai mult decât atât, susține că s-a simțit foarte prost.

„Prețul a fost mare, 400 lei / persoană doar pentru mâncare și 200 de lei / copil (între 6 și 12 ani) cu promisiunea că cei mici vor beneficia de entarteinment. Nu pot spune că mă dau banii afară din casă, dar pentru că eram mare fană chef, am strâns suma de bani“, și-a început povestirea clujeanca.

Aceasta a precizat că a ales să dea banii pentru acest eveniment doar datorită faptului că îl avea în prim plan pe cunoscutul chef Florin Dumitrescu.

„Fiind imaginea lui și un brunch organizat de el, mă așteptam să vină și pe la mesele celor care au plătit pentru a-l întâlni. În schimb, cheful a fost interesat doar de cunoștințe sau să stea cu familia la masă. Așa că, am dat bani ca să-l văd de la distanță, că mâncarea nu cred că a fost gătită de el”, a adăugat clujeanca.

„Mă așteptam la mai multă interacțiune pentru banii ăștia“

Femeia din Cluj a susținut că serviciile au lăsat de dorit și a decis să își exprime toate nemulțumirile în mediul online.

„Locul de joacă există, într-adevăr, dar nu se ocupă nimeni acolo, copiii alergau printre picioarele noastre, se băgau sub mese și întotdeauna trebuia să fii atent să nu-i lovești. Acest lucru m-a determinat să-mi țin copilul la masă timp de 4 ore. Pentru că eram cu mașina, eu am comandat limonada. Prima limonada venea într-un pahar mare, iar dacă o comandai pe a doua, venea într-un pahar mai mic, deși prețul era același. În concluzie, pentru ce am plătit? Doar pentru nume?“, se întreabă retoric femeia.

Clujeanca a adăugat că auzise că astfel de evenimente se desfășoară după acest tipar, dar că nu se aștepta să plătească atât doar pentru numele chefului bucătar.

„Mă așteptam la mai multă interacțiune pentru banii ăștia. La final nota a fost destul de piperată, pentru că s-a adăugat și băutura care nu era ieftină deloc. Auzisem că așa sunt genul acesta de evenimente, o vedetă face reclamă, se plimbă pe acolo, dar atât, nimic mai mult”, a mai spus clienta care i-a adus acuzații dure lui chef Florin Dumitrescu.

Comentarii
Adauga un comentariu